Tradičné kórejské ryžové víno Kooksoondang Makkoli, 6%, 750 ml. Krajina pôvodu Kórea. Víno Makkoli je nefiltrovaný alkoholický nápoj z kórejskej ryže. Má sladku a jemnú vôňu. Najlepšie sa konzumuje vychladený. Makkoli je tradičné kórejské ryžové víno v podobe kvaseného nápoja, pripomínajúceho svojou chuťou aj miernou perlivosťou slovenský burčiak. Kooksoondang Makkoli je mliečné ryžové víno s krémovou textúrou a sladkou chuťou. Je vyrobené pomocou patentovanej technológie ryžovej fermentácie, je bohaté na
Kórejské ryžové víno s príchuťou banánu 4% alc 750 ml. Krajina pôvodu Južná Kórea. Víno vyrobené metódou fermentácie ryže. Výrobca používa len ryžu lokálnej produkcie. Kooksoondang Rice Banana Makgeolli je založený na tradičnej metóde fermentácie ryže, pridaním banánového pyré a banánovej arómy, aby ste si užili jedinečnú vôňu a chuť makgeolli. Makgeolli je nefiltrované a výživné, obsahuje vysoké hladiny kyseliny mliečnej a baktérií laktobacillus, na úrovni, ktorá sa nachádza v jogurte. Obsahuje aj diétnu
Kórejské ryžové víno s príchuťou broskyne 3% alc 750 ml. Krajina pôvodu Južná Kórea. Víno vyrobené metódou fermentácie ryže. Výrobca používa len ryžu lokálnej produkcie. Kooksoondang Rice Peach Makgeolli je založený na tradičnej metóde fermentácie ryže, pridaním broskyňového pyré a broskyňovej arómy, aby ste si užili jedinečnú vôňu a chuť makgeolli. Makgeolli je nefiltrované a výživné, obsahuje vysoké hladiny kyseliny mliečnej a baktérií laktobacillus, na úrovni, ktorá sa nachádza v jogurte. Obsahuje aj d
Kórejské ryžové víno s príchuťou bieleho hrozna 3% alc 750 ml. Krajina pôvodu Južná Kórea. Víno vyrobené metódou fermentácie ryže. Výrobca používa len ryžu lokálnej produkcie. Kooksoondang Rice Grape Makgeolli je založený na tradičnej metóde fermentácie ryže, pridaním pyré z bieleho hrozna a hroznovej arómy, aby ste si užili jedinečnú vôňu a chuť makgeolli. Makgeolli je nefiltrované a výživné, obsahuje vysoké hladiny kyseliny mliečnej a baktérií laktobacillus, na úrovni, ktorá sa nachádza v jogurte. Obsah