Vínny kameň na prípravu pečiva pre celiatikov, na stabilizáciu vaječných bielkov, šľahačky a domáceho fondánu. Vhodný je taktiež na výrobu detskej plastelíny.
Veľmi obľúbená tzv. Kráľovská glazúra na rôzne cukrárske dekorácie.
Dokonale hladká poťahovacia hmota na konečnú úpravu sladkého pečiva.
Kvalitná poťahovacia hmota na konečnú úpravu tort, rolád a podobného pečiva.
Hladká poťahovacia hmota na tortové korpusy, rolády a podobné druhy pečiva.
Poťahovacia hmota s hladkou štruktúrou na konečnú úpravu povrchov sladkého pečiva.
Prášok na jednoduchú a rýchlu prípravu polevy, ktorú je možné použiť na povrchy aj náplne tortových korpusov, rolád, cukroviniek, koláčov, sušienok a mnohých ďalších dezertov. Polevu je možné dochutiť napríklad čokoládou, kakaom, citrónovou
Zmes na krém s neutrálnou chuťou je možné ľubovoľne akokoľvek dochutiť, napríklad citrónovou šťavou, orieškovou arómou a pod. Krém je vhodný napríklad ako náplň do tort a dezertov.
Obľúbená, tzv. kráľovská glazúra na rôzne cukrárske dekorácie.