Jejich první pokus o kyselé pivo, pojatý ovšem trošku netradičně. Kyselosti se v pivu docílilo díky šťávě z čerstvých meruněk přidané jednak při chmelovaru a následně ve vířivé kádi. Základ piva je standartní Ale, jde tedy o svrchně kvašené pivo.
Vhodné pre vás, ktorí nemusíte pri športe limonádu - turisti, cyklistiki, futbali a vyznávači iných loptových športov, jednoducho Vy všetci, ktorí ste radi v pohybe, ochutnajte Horácky slivkový refresh- pivo s nízkym obsahom alkoholu 2,1% so slivkovou príchuťou. Vysoko osviežujúce v letných parnách.
Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka. Čerstvé, prírodné, nepasterované, filtrované aj nefiltrované, spodne kvasená pri teplote okolo 9 ° C, výhradne z českých surovín.
Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka. Čerstvé, prírodné, nepasterované, filtrované aj nefiltrované, spodne kvasená pri teplote okolo 9 ° C, výhradne z českých surovín.
Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka. Čerstvé, prírodné, nepasterované, filtrované aj nefiltrované, spodne kvasená pri teplote okolo 9 ° C, výhradne z českých surovín.
Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka. Čerstvé, prírodné, nepasterizované, filtrované aj nefiltrované, spodne kvasená pri teplote okolo 9 ° C, výhradne zo slovenských surovín. Horácke pivo sa vyrába z českých chmeľov, pestovaných v Žateckej oblasti a moravských sladov z Hané. Pri výrobe piva používame slad Pilsner Mald a chmeľ typu Sládek, Agus, Premiant, Žatecký poloraný Červeňák. Pivo je charakterizované plnou, čistou sladovou chuťou, chlebnatosť
Polotmavý ležiak 12° vídeňského typu s výraznejšou horkosťou a krémovou penou. Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka. Čerstvé, prírodné, nepasterizované, filtrované aj nefiltrované, spodne kvasené pri teplote okolo 9°C, výhradne zo slovenských surovin.
Svetlá desiatka, svetlá jedenástka, svetlá dvanástka, polotmavá podľa sezóny, a tmavá trinástka. Čerstvé, prírodné, nepasterizované, filtrované aj nefiltrované, spodne kvasená pri teplote okolo 9 ° C, výhradne zo slovenských surovín. Horácke pivo sa vyrába z českých chmeľov, pestovaných v Žateckej oblasti a moravských sladov z Hané. Pri výrobe piva používame slad Pilsner Mald a chmeľ typu Sládek, Agus, Premiant, Žatecký poloraný Červeňák. Pivo je charakterizované plnou, čistou sladovou chuťou, chlebnatosť