Kačacia pena s olivami Hénaff, plech 115 g Zloženie: bravčový tuk*, mlieko, chudá kačacia pečienka* (15%), kačací tuk* (11%), kuracia pečienka*, olivy (5%), soľ, portské víno, cukor, korenie, konzervačná látka: dusitan sodný. *Pôvod Francúzsko. Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v chlade, spotrebujte do 3 dní. Vyrobené vo Francúzsku, Hénaff. Výživové údaje na 100g Energia 341kcal /1406kJ Tuky 33g z toho nenasýtené
Zloženie: bravčové mäso* (106g na 100g výrobku), bravčový tuk*, morská soľ, korenie. Bez farbív, bez konzervantov. *Pôvod Francúzsko. Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v chlade, spotrebujte do 3 dní. Vyrobené vo Francúzsku, Hénaff. Výživové údaje na 100g Energia 416kcal /1721kJ Tuky 38g z toho nenasýtené mastné kyseliny 15g Sacharidy <0,5g z toho cukry
Paté Hénaff, nátierka, terina, sekaná či luncheon meat. Nezáleží na tom ako túto pochúťku z bravčového mäsa nazveme, ale jedno je isté. Viac ako 100 rokov výroby podľa nezmenenej receptúry a stále len 5 zložiek sú dôkazom, že aj dnes sa dajú robiť mäsové produkty úplne bez umelých prísad a že francúzi stále vedia oceniť kvalitné produkty a dodržiavanie tradícií. Skúste plátky na bagetke s horčicou či cibuľkou, na kocky nakrájané v šaláte, či jemne opečené na panvici v žemli ako hamburger a máte fajn večer
Bravčový Rillet tradičný 100%, Hénaff, pohár 90g Zloženie: bravčové mäso* (90%), bravčová masť*, morská soľ, korenie. *Pôvod Francúzsko. Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v chlade, spotrebujte do 3 dní. Vyrobené vo Francúzsku, Hénaff. Výživové údaje na 100g Energia 406kcal / 1678kJ Tuky 38g z toho nenasýtené mastné kyseliny 15g Sacharidy <0,5g z toho cukry
Farmárska paštéta so sušenými paradajkami Hénaff, pohár 90g Zloženie: bravčová pečeň*, bravčová masť*, cuketa, bravčové mäso*, vaječný bielok, maniokový škrob, sušené paradajky (1,5%), soľ, korenie, konzervačná látka: dusitan sodný. *Pôvod Francúzsko. Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v chlade, spotrebujte do 48 hodín. Vyrobené vo Francúzsku, Hénaff. Výživové údaje na 100g Energia 312kcal / 1291kJ Tuky 28g z toho nenasýten
Paté Hénaff, nátierka, terina, sekaná či luncheon meat. Nezáleží na tom ako túto pochúťku z bravčového mäsa nazveme, ale jedno je isté. Viac ako 100 rokov výroby podľa nezmenenej receptúry a stále len 5 zložiek sú dôkazom, že aj dnes sa dajú robiť mäsové produkty úplne bez umelých prísad a že francúzi stále vedia oceniť kvalitné produkty a dodržiavanie tradícií. Skúste plátky na bagetke s horčicou či cibuľkou, na kocky nakrájané v šaláte, či jemne opečené na panvici v žemli ako hamburger a máte fajn veče