Tento úchvatný španielsky gin inšpirovaný stredomorskými chuťami sa vyrába z rastlín ako olivy arbequina, rozmarín, tymian, bazalka a mandarínky. Výsledkom je úchvatný nápoj, ktorý získal veľké chvály od kritikov. Alkohol - 42.7 %
Gin mare sa vyrába v malom rybárskom mestečku na pobreží Dorada v Španielsku. Na jeho výrobu sa používajú byliny, ktoré nájdeme vo stredozemnej oblasti. Po boku tradičných bylín ako jalovec, horúca pomarančová kôra, Seville pomarančová kôra, citrónová kôra, kardamón a koriander sa používajú nie tak typické arbequinské olivy, bazalka, rozmarín a tymián. Všetky tieto byliny, okrem citrusov, sa macerujú 24 hodín v neutrálnom obilnom alkoholu a potom sa opäť individuálne destilujú. Pritom tie citrusové sa mac
Po 10 rokoch exportovania stredomorského životného štýlu do sveta, Gin Mare uvádza na trh špeciálnu edíciu ginu inšpirovanú vôňami majestátneho talianskeho ostrova Capri. V srdci má chute Bergamonu, ktoré oživujú samotnú podstatu Stredomoria.
Gin mare sa vyrába v malom rybárskom mestečku na pobreží Dorada v Španielsku. Na jeho výrobu sa používajú byliny, ktoré nájdeme vo stredozemnej oblasti. Po boku tradičných bylín ako jalovec, horúca pomarančová kôra, Seville pomarančová kôra, citrónová kôra, kardamón a koriander sa používajú nie tak typické arbequinské olivy, bazalka, rozmarín a tymián. Všetky tieto byliny, okrem citrusov, sa macerujú 24 hodín v neutrálnom obilnom alkoholu a potom sa opäť individuálne destilujú. Pritom tie citrusové sa mac
Gin mare sa vyrába v malom rybárskom mestečku na pobreží Dorada v Španielsku. Na jeho výrobu sa používajú byliny, ktoré nájdeme vo stredozemnej oblasti. Po boku tradičných bylín ako jalovec, horúca pomarančová kôra, Seville pomarančová kôra, citrónová kôra, kardamón a koriander sa používajú nie tak typické arbequinské olivy, bazalka, rozmarín a tymián. Všetky tieto byliny, okrem citrusov, sa macerujú 24 hodín v neutrálnom obilnom alkoholu a potom sa opäť individuálne destilujú. Pritom tie citrusové sa mac