Gin Mare

Gin Mare 42,7% 0,7 l (čistá fľaša)

Gin Mare 42,7% 0,7 l (čistá fľaša)

Tento úchvatný španielsky gin inšpirovaný stredomorskými chuťami sa vyrába z rastlín ako olivy arbequina, rozmarín, tymian, bazalka a mandarínky. Výsledkom je úchvatný nápoj, ktorý získal veľké chvály od kritikov. Alkohol - 42.7 %

kúpiť
GIN MARE 1L 42.7% (čistá fľaša)

GIN MARE 1L 42.7% (čistá fľaša)

Gin mare sa vyrába v malom rybárskom mestečku na pobreží Dorada v Španielsku. Na jeho výrobu sa používajú byliny, ktoré nájdeme vo stredozemnej oblasti. Po boku tradičných bylín ako jalovec, horúca pomarančová kôra, Seville pomarančová kôra, citrónová kôra, kardamón a koriander sa používajú nie tak typické arbequinské olivy, bazalka, rozmarín a tymián. Všetky tieto byliny, okrem citrusov, sa macerujú 24 hodín v neutrálnom obilnom alkoholu a potom sa opäť individuálne destilujú. Pritom tie citrusové sa mac

kúpiť
GIN MARE CAPRI 1L 42.7% (čistá fľaša)

GIN MARE CAPRI 1L 42.7% (čistá fľaša)

Po 10 rokoch exportovania stredomorského životného štýlu do sveta, Gin Mare uvádza na trh špeciálnu edíciu ginu inšpirovanú vôňami majestátneho talianskeho ostrova Capri. V srdci má chute Bergamonu, ktoré oživujú samotnú podstatu Stredomoria.

kúpiť
GIN MARE 1.75L 42.7% GB (kartón)

GIN MARE 1.75L 42.7% GB (kartón)

Gin mare sa vyrába v malom rybárskom mestečku na pobreží Dorada v Španielsku. Na jeho výrobu sa používajú byliny, ktoré nájdeme vo stredozemnej oblasti. Po boku tradičných bylín ako jalovec, horúca pomarančová kôra, Seville pomarančová kôra, citrónová kôra, kardamón a koriander sa používajú nie tak typické arbequinské olivy, bazalka, rozmarín a tymián. Všetky tieto byliny, okrem citrusov, sa macerujú 24 hodín v neutrálnom obilnom alkoholu a potom sa opäť individuálne destilujú. Pritom tie citrusové sa mac

kúpiť
Gin Mare 42,7% 0,7 l (čistá fľaša)

Gin Mare 42,7% 0,7 l (čistá fľaša)

Gin mare sa vyrába v malom rybárskom mestečku na pobreží Dorada v Španielsku. Na jeho výrobu sa používajú byliny, ktoré nájdeme vo stredozemnej oblasti. Po boku tradičných bylín ako jalovec, horúca pomarančová kôra, Seville pomarančová kôra, citrónová kôra, kardamón a koriander sa používajú nie tak typické arbequinské olivy, bazalka, rozmarín a tymián. Všetky tieto byliny, okrem citrusov, sa macerujú 24 hodín v neutrálnom obilnom alkoholu a potom sa opäť individuálne destilujú. Pritom tie citrusové sa mac

kúpiť