Funcakes

Pastelovo zelený rolovaný fondán Pastel Green (farebný fondán) 250 g
Béžový rolovaný fondant Natural Beige (farebný fondán) 250 g
Zelený rolovaný fondant Forest Green (farebný fondán) 250 g
Biely rolovaný fondant Elegant Ivory (farebný fondán) 250 g
Modrý rolovaný fondant Denim Blue (farebný fondán) 250 g
Paličky na Cakepops papierové 15 cm 50 ks

Paličky na Cakepops papierové 15 cm 50 ks

FunCakes paličky na lízankyVytvorte si vlastné maškrty na paličke s FunCakes Lollipop Sticks! Ideálne pre koláče, cukrové lízanky, koláčiky alebo čokoládové a Deco Melts pochúťky. Paličky sú vyrobené z bieleho potravinárskeho papiera a možno ich použiť v rúre (max. 230°C). Veľkosť tyčiniek: 15 cm Farba: biela Počet kusov v balení: 50 ks

kúpiť
Ružový rolovaný fondant Coral Pink (farebný fondant) 250 g
Červený rolovaný fondant Strawberry s príchuťou jahôd 250 g
Červený rolovaný fondant Raspberry - s príchuťou malín 250 g
Biely rolovaný fondant Lemon s citrónovou príchuťou 250 g
Hnedý rolovaný fondant s čokoládovou príchuťou (farebný fondán)
Tyčky (špajle) na cake pops a lízanky 50 ks - Lollipop Sticks - 12 cm
Marcipán zlato-žltý GOLDEN YELLOW 250 g

Marcipán zlato-žltý GOLDEN YELLOW 250 g

Marcipán zlato-žltý GOLDEN YELLOW s obsahom 20% mandlí. Môžete ním pokryť ním tortu ale bo vymodelovať rôzne figúrky a dekorácie. Vďaka jeho vlastnosti sa prispôsobiť sa s ním ľahko spracuje.

kúpiť
Zmes na švajčiarsky krém - Swiss Cream 500 g

Zmes na švajčiarsky krém - Swiss Cream 500 g

Zmes na švajčiarsky Swiss Cream na jednoduchú prípravu švajčiarskeho krému. Chuťou pripomína kombináciu žĺtkového krému so šľačkou. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes, tartaletiek. Má jednoduchú prípravu, stačí pridať vodu a krém je hotový. Návod nájdete dole v detailnom popise.

kúpiť
ISOMALT špeciál na výrobu cukrárskych ozdôb 250 g

ISOMALT špeciál na výrobu cukrárskych ozdôb 250 g

ISOMALT špeciál na výrobu cukrárskych ozdôb Dekoračný cukor na výrobu ozdôb s efektom lesklého skla. Môže sa prifarbovať. Návod na prípravu: Perličky rozpúšťame v hrnci dovtedy, kým nezmiznú všetky vzduchové bublinky (nie je potrebné pridávať vodu).  Nádobu s rozpusteným isomaltom chladíme ponorením do väčšej nádoby so studenou vodou. Po schladení nalejeme hmotu do foriem. Môže sa opätovne zohrievať - výrobok môže byť vtedy krehkejší a preto potom pridajte pár kvapiek vody. 

kúpiť