Základnou surovinou pri výrobe je veľmi jemný lieh a borovičkový destilát, ktorý sa vyrába jedinečným spôsobom len pre Zlatú Cassovia Borovičku. Fermentáciou bobúľ borievky cédrovitej (Juniperus oxicedris) a následnou destiláciou sa destilát obohacuje vzácnymi chuťovými a vonnými látkami.
Základnou surovinou pri výrobe je veľmi jemný lieh a borovičkový destilát, ktorý sa vyrába jedinečným spôsobom len pre Zlatú Cassovia Borovičku. Fermentáciou bobúľ borievky cédrovitej (Juniperus oxicedris) a následnou destiláciou sa destilát obohacuje vzácnymi chuťovými a vonnými látkami.
Gazdovská slivovica extra ušľachtilá liehovina nažltlej farby s prirodzenou slivkovou vôňou, vyrobená podľa starej slovenskej receptúry z čistého destilátu, získaného z najlepších odrôd sliviek pokročilej zrelosti.