Vyrobené z najlepšieho hrozna Glera v talianskom regióne v Benátsku. Spoločnosť Freixenet rozširuje svoje skúsenosti a celosvetovo preslávené meno na Prosecco a spája vynikajúcu kvalitu s úžasnou krásou. Záblesky zlatým svetlom a podávané v úžasnej unikátnej fľaši, je svieže a jemne šumivé, s vôňami kvetov, citrusov a jabĺk - delikátne potešenie pre chuťové poháriky.
Číry vzhľad s odleskami zeleného jablka. Vo vôni tohto bieleho vína cítiť jablkové pyré s dotykom trstinového cukru a dužiny z broskyne. Záver limetkový, stredne dlhý.
Biele šumivé víno je ľahkej svetložltej farby s príjemným jemným perlením. Vôňa vína je na úvod intenzívne ovocná s nuansami prezretých žltých jabĺk a broskýň s kvapkami medu na pozadí. Chuť je plnšia, prevažne ovocná, opakujú sa prezreté tóny jablka a broskyne v kombinácii so sviežimi kyselinkami a sladkastou dochuťou vytvárajú dojem sviežeho bieleho šumivého vína, je vhodné na každodennú konzumáciu.
Rose Seco je Cava plná temperamentu, emócií s nezameniteľnou jemnou jahodovou farbou, sviežou ovocnou chuťou a dlhotrvajúcim perlením. Znalca poteší pozoruhodný buket so silnou aromatickou vôňou lesných plodov.
Prosecco spumante brut Freixenet Prosecco, vyrobené z prvotriedneho hrozna odrody Glera z talianskej oblasti Prosecco vo Venete (Benátsku). Obohacajúcou zložkou cuvée je Chardonnay a Pinot Grigio, ktoré prinášajú plnosť a komplexnosť. Freixenet Prosecco je lahodné a jedinečné. Mušt sa získava šetrným lisovaním celých strapcov. Pomalé kvasenie pri nízkej teplote pomáha uchovať jemnú odrodovú aromatiku a sviežosť. Druhotné kvasenie prebieha pri regulovanej teplote v tlakových nádobách z ušľachtilej ocele. P
Šumi víno svetložltej farby s konzistentným perlením. Svieža, ovocná vôňa žltých jabĺk a zrelých citrusových plodov. V chuti je svieže s dobre zapracovanou kyselinkou a s náznakom chlebovinky. Dochuť je stredne intenzívna, príjemná.
Číry vzhľad s odleskami zeleného jablka. Vo vôni tohto bieleho vína cítiť jablkové pyré s dotykom trstinového cukru a dužiny z broskyne. Záver limetkový, stredne dlhý.
Prosecco spumante extra dryFreixenet Prosecco ma jemnú slamovo-žltú farbu, bohaté perlenie so sviežou vôňou citrusu, jablka a kvetov. V chuti čisté a svieže s tónmi zrelého citrónu, zeleného jablka a grapefruitu. Záver je ľahký a svieži.
Biele víno svetložltej iskrivej a krištáľovo čírej farby s konzistentným perlením. Svieža, moderná Cava je často uznávaná pre svoj osviežujúci štýl, ktorý bol vytvorený odborným spojením týchto troch tradičných bielych odrôd pochádzajúcich z regiónu Penedes. Ovocný ráz tejto Cavy je podmienený vo väčšej miere nízkymi fermentačnými teplotami medzi 14 a 16 °C, čo umožní, aby si výsledné víno zachovalo veľké percento prírodných aróm hrozna. Jemne-žltá farba s nádychom zelených tónov. Bohaté a dlhotrvajúce pe
Biele víno svetložltej iskrivej a krištáľovo čírej farby s konzistentným perlením. Svieža, moderná Cava je často uznávaná pre svoj osviežujúci štýl, ktorý bol vytvorený odborným spojením týchto troch tradičných bielych odrôd pochádzajúcich z regiónu Penedes. Ovocný ráz tejto Cavy je podmienený vo väčšej miere nízkymi fermentačnými teplotami medzi 14 a 16 °C, čo umožní, aby si výsledné víno zachovalo veľké percento prírodných aróm hrozna. lt;p>Jemne-žltá farba s nádychom zelených tónov. Bohaté a dlhotrvajú
Toto víno má krásnu zelenkavú farbu so zlatavými odtieňmi. Príjemná kvetinová vôňa s jemným ovocným charakterom je v chuti doplnená jemnými tónmi sviežeho citrusu. Toto víno si najlepšie vychutnáte vychladené buď ako aperitív alebo ako vhodný doplnok k morským plodom, vegetariánskym jedlám, smaženým rybám alebo sushi.
Freixenet talianske Rosé je lahodné cuvée z tradičných odrôd hrozna Glera a Pinot Noir. Svieže, ovocné s jemnou arómou červeného ovocia a jabĺk. V chuti lahodné, s dlhotrvajúcim perlením. Dokonalé pre všetky oslavy, ktoré majú mať ten správny štýl. Hrozno sa jemne lisuje a šťava prechádza pomalým chladeným kvasením. Tým sa zachováva jemné aromatické vône a sviežosť hrozna. Druhotné kvasenie prebieha pri kontrolovanej teplote v nádržiach z nehrdzavejúcej ocele s tlakom. Po niekoľkých týždňoch, výsledkom je