Jasne červené bobule sú osladené koncentrátom jablkového džúsu a nielenže sú mimoriadne aromatické, ale sú považované aj za obzvlášť zdravé. Brusnice sú známe pre svoje antioxidanty. Bohatý na fytochemikálie, železo a vitamíny A a C.
Nie nadarmo nesie makadamia svoju kráľovskú prezývku. Považuje sa za najjemnejší a najchutnejší oriešok na svete. Na okusovanie a pečenie.
Jadrá sibírskej borovice dodávali Mongolom a Sibírčanom silu a energiu v ľadovom chlade po celé storočia. Ako alternatíva k píniovým orieškom, na pesto alebo ako zálievka do šalátov.
Lucky berry je tibetská prezývka pre bobule goji. Je súčasťou tradičnej čínskej medicíny. Bobule sú sušené na slnku a chutia mimoriadne aromaticky.
Tieto jemné arašidy sa zbierajú. Nie sú pečené ani solené, ale iba jemne sušené. V müsli, ovocnom šaláte alebo na zahryznutie.
Bio pečené lieSkové orechy majú úžasnú, lákavú a výraznú chuť.
Drvené kakaové bôby v biokvalite od poprednej firmy Flores Farm.