Espero Cocoa predstavuje kombináciu dominikánskeho rumu, ktorý zrel 7 rokov systémom solera, a prírodného extraktu z najvzácnejších kakaových bôbov odrody Criollo, ktorá tvorí len 3-5% svetovej produkcie. Pre jej bohatú, komplexnú arómu a hlbokú, jemnú chuť, s ovocnými a korenistými tónmi a minimom horkosti, ju vyhľadávajú remeselní výrobcovia čokolády. Čo ďalej? Chceli by ste tento rum ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie rumy v našej ponuke.
Espero Reserva Exclusiva je zmes veľmi starých Dominikánskych rumov zrejúcich minimálne dvanásť rokov procesom Solera, v sudoch z Amerického duba a potom nasleduje proces miešania kubánskeho „masterblendera“. To dodáva tomuto rumu typickú jemnosť a nezameniteľnú arómu. Vôňa je delikátna, je cítiť dym s jemnými tónmi tropického ovocia. Chuť je mäkká, je cítiť banán, kokos a troška medu. Čo ďalej? Chceli by ste tento rum ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrit
Espero Reserva Exclusiva je zmes veľmi starých Dominikánskych rumov minimálne dvanásť rokov zrejúcich procesom Solera, v sudoch z Amerického duba a potom nasleduje proces miešania kubánskeho „masterblandera“ dodávajú tomuto rumu typickú jemnosť a nezameniteľné aróma. Vôňa je delikátna, kde je cítiť dym s jemnými tónmi tropického ovocia. Chuť je mäkká, kde je cítiť banán, kokos a troška medu. Čo ďalej? Chceli by ste tento rum ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? P
Ron Espero Ultimo je rum, ktorý bol namiešaný iba z toho najlepšieho, čo dokáže značka Espero verejnosti ponúknuť. Ide o blend 15 rôznych solera a ročníkových rumov pochádzajúcich z Dominikánskej republiky, Jamajky, Barbadosu, Trinidadu a Guyany. Vynikajúce staršie rumy pochádzajúce z Dominikánskej republiky, ktoré tvoria základ tejto zmesi zrejú 14 až 20 rokov metódou solera. Ročníkové rumy z Barbadosu, Jamajky, Trinidadu a Guyany zrejú 9 až 18 rokov. Výsledná zmes prechádza ešte zrením po dobu 8 mesiaco
Ron Espero Extra Añejo XO je mix najlepších veľmi starých dominikánskych rumov - min. 12 a 18 rokov mixovaných procesom solera s rumami od 6 do 12 rokov z Barbadosu, Jamajky, Trinidadu a Guyany. Daný jedinečný mix vytvára typickú jemnosť a sladkosť rumov mixovaných solerou, ovocný buket typický pre dobre dozreté rumy a celkovú dokonalosť zmesi týchto jedinečných prvkov známych u karibských rumov. Čo ďalej? Chceli by ste tento rum ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať nieč
Espero Creole Caribbean Orange Liqueur je výborné, jemné pitie. Kombinácia jemnej sladkosti, vôňa s dotykom pomarančov a výraznej chuti po rume ho predurčuje ako netradičný aperitív. Vzniká maceráciou prírodných a chemicky neošetrovaných pomarančových kôr v rume. Veľmi zaujímavý nápoj vhodný ako aperitív alebo do prémiových koktailov. Ide o dokonalú fúziu znamenitých 7-12 ročných dominikánskych rumov, zrejúcich systémom solera, v ktorých je macerovaná pomarančová kôra. Podáva sa tiež mrazený v koňakových
Espero Coco Caribe je skvelá zmes rôznych rumov, ktorá zreje procesom solera v priebehu štyri až sedem rokov. Potom sa filtruje cez drevené uhlie, aby sa odstránila tmavá farba dubového dreva. Základom tohto likéru je kokosový rum, ktorý nie je príliš sladký. Je vhodný do kokteilov alebo sa pije samostatne podávaný s ľadom. Čo ďalej?
Ron Espero Coffee & Rum v sebe skrýva tie najlepšie nikaragujské kávové zrná z oblasti Matagalpa, kde sú aj upražené k dokonalosti. Prémiové kávové zrná sa následne ručne melú spolu s madagaskarskou bourbon vanilkou. Následne sú filtrované za studena kvôli extrakcii intenzívnej kávovej chuti. Cold brew káva a až 7 ročný rum z Dominikánskej republiky spolu vytvárajú dokonalý remeselný kávovo-rumový likér. Jeho chuť je prirodzene sladká, preto je potrebné pridanie už len naozaj malého množstva trstinového c
Aróma: Exotické ovocie, sušené hrozno, pražený kokos, vanilka, dub. Chuť: Intenzívna, kokosová, banánová, exotická, vanilková, karamelová. Záver: Dlhý, pikantný. Ron Espero Balboa je zmesou rôznych rumov z Dominikánskej republiky a Barbadosu. Rum dostal meno od španielskeho prieskumníka, guvernéra a dobyvateľa Vasca Núñez de Balboa. Dozrieva najskôr v bourbonových sudoch a potom až jeden rok vo francúzskych dubových sudoch, v ktorých sa predtým skladoval rum z Nikaraguy. Čo ďalej? Chceli by ste tento ru
Ron Espero Extra Añejo XO je mix najlepších veľmi starých dominikánskych rumov - min. 12 a 18 rokov mixovaných procesom solera s rumami od 6 do 12 rokov z Barbadosu, Jamajky, Trinidadu a Guyany. Daný jedinečný mix vytvára typickú jemnosť a sladkosť rumov mixovaných solerou, ovocný buket typický pre dobre dozreté rumy a celkovú dokonalosť zmesi týchto jedinečných prvkov známych u karibských rumov.
Ron Espero Ultimo je rum, ktorý bol namiešaný iba z toho najlepšieho, čo dokáže značka Espero verejnosti ponúknuť. Ide o blend 15 rôznych solera a ročníkových rumov pochádzajúcich z Dominikánskej republiky, Jamajky, Barbadosu, Trinidadu a Guyany.
Pomenovaný po veľkej ikone námorníctva Vasco Nunez de Balboa, ktorý bol španielskym objaviteľom, guvernérom a dobyvateľom. Ron Espero Reserva Balboa je blend rôznych rumov z Dominikánskej republiky & Barbadosu.
Espero Creole Elixir rum sa vyrába z najjemnejšieho dominikánskeho rumu Anejo, ktorý zreje 7 rokov v amerických dubových sudoch. Potom aspoň mesiac maceruje s hrozienkami a po macerácii sa lisuje a do rumu sa pridá vynikajúca šťava. Elixír je veľmi obľúbený na Kube, kam siahajú jeho korene a kde sa používa ako aperitív.
Lahodná cold brew káva a 7-ročný dominikánsky rum v každej malej sérii nášho remeselného Espero Coffee likéru je tak prirodzene sladká, že potrebujeme pridať už len štipku trstinového cukru. Výsledkom je excelentný kávový likér založený na starom rume.
Espero Creole Caribbean Orange Liqueur je vynikajúci jemný likér. Rum obsahuje aj macerát z prírodnej a chemicky neošetrenej pomarančovej šupky. Espero Carribean Orange je veľmi zaujímavý alkoholický nápoj vhodný ako aperitív alebo sa môže pridať do výborných miešaných nápojov.