Kyslá chuť marhúľ perfektne ladí so sviežou chuťou jahodového jogurtu. Lesklé ružové guličky sa doslova rozplývajú na jazyku. Marhule sú navyše cenným zdrojom vitamínu A a ďalších látok starajúcich sa o naše zdravie.
Kyslú chuť marhúľ skvele doplní sladkosť a sviežosť jogurtovej polevy. Marhule sú cenným zdrojom vitamínu A a ďalších látok starajúcich sa o naše telo. Doprajte si marhule v jogurtovej poleve a maškrtte zdravo.
Sladké hrozienka sme obalili jogurtovou polevou a vznikla tak pochúťka, ktorú môžete mať po ruke, keď prídu nečakaní hostia. Chutí malým aj veľkým a navyše hrozienka telu dodajú dôležité minerály, antioxidanty a vlákninu.
Tieto kúsky sú poriadna čerešňová bomba. Čerešne plné vitamínu C a minerálov sme pre vás obalili v poleve z čerešňového jogurtu, ktorý navyše obsahuje palmový olej iba z ekologicky udržateľného poľnohospodárstva.
Milujete kávu a čokoládu? Tak to musíte rozhodne vyskúšať kávové zrná v čokoládovej poleve. Sú plné nielen kofeínu, ale aj antioxidantov. Už približne osem kávových zŕn údajne poskytne rovnaké množstvo kofeínu ako šálku kávy a ešte k tomu si zamaškrtíte.
Kešu oriešky sme obalili v čokoládovej poleve a vy si tak môžete dopriať orechy bohaté na nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a minerály v kombinácii s jemnou čokoládovou chuťou.
Kľukvu bohatú na vitamín C a antioxidanty si teraz môžete dopriať v poleve z horkej čokolády. Jej kyslejšia chuť v kombinácii s jemnou chuťou kakaa jednoducho nemá chybu.
Lieskové oriešky v kombinácii s horkou čokoládou, to je jednoducho energetická bomba. Pokiaľ vyrážate niekam na výlet, vezmite ich so sebou do batôžku a nemusíte mať strach, že by po ceste došli sily. Horčík v orieškoch navyše podporí regeneráciu natiahnutých svalov.
Vláknina, bielkoviny a zdravé tuky v kombinácii s kakaom, to sú mandle v poleve z horkej čokolády. Mandle sú navyše plné antioxidantov a minerálnych látok. Vyskúšajte ich a maškrtte zdravo.
Svieža chuť pomarančovej kôry v spojení s horkou čokoládou jednoducho nemá chybu. Vyskúšajte túto geniálnu kombináciu a zároveň telu dodajte vitamíny a minerály, ktorých je v pomarančoch naozaj veľa.
Hrozienka v čokoládovej poleve sa jednoducho neomrzia. Pre niekoho znamenajú spomienky na detstvo, iní v nich zase vidia zdravé maškrtenie plné antioxidantov a ďalších živín. Hrozienka v čokoláde si zamiluje celá rodina.
Keď vám zachýba leto, môžete si dopriať čerešne plné antioxidantov v poleve z horkej čokolády. Ich vynikajúca sladko kyslá chuť v kombinácii s poriadnou dávkou čokolády vám určite zlepší náladu.
Jemne kyslé višne so sladkou polevou z horkej čokolády skvele ladia. Obsahujú len tenkú vrstvu polevy, aby ste si mohli vychutnať predovšetkým ich sviežu ovocnú chuť. Višne sú bohaté na jód, draslík a vápnik. Ide o poriadnu dávku minerálov zabalenú v čokoládovej chuti, ktorá jednoducho nemá chybu.
Radi využívate blahodarné sily zázvoru, ale vadí vám jeho výrazná chuť? Vyskúšajte zázvor v poleve z horkej čokolády. Chuť je jemnejšia a čokoládovejšia, ale účinnosť zázvoru zostáva z veľkej časti zachovaná.
Kešu v poleve z bielej čokolády sú skvelou voľbou, pokiaľ vás naháňa maškrtná. Pod čokoládovou polevou nájdete kešu oriešok, ktorý je výborným zdrojom bielkovín a nenasýtených mastných kyselín. Spojenie kešu orechov a bielej čokolády prináša lahodnú chuť a navyše vonia po vanilke.