Daniel Bouju VSOP je vyrábaný v jednom z najlepších a najvyhľadávanejších regiónov oblasti Cognac - Grande Champagne. Ide o koňak vyrobený výhradne z odrody Ugni Blanc a dozrieva po dobu 10 rokov v nových dubových sudoch s názvom "Limousine". Tieto sudy mu dodávajú komplexný charakter a silné vanilkové tóny. Destilácia prebieha klasickou charentovou metódou dvojité pálenia v šestnásť hektolitrových medených kotloch. Tradícia výroby koňakov rodinou Bouju siaha až do roku 1805 a odvtedy sa o jej zachovanie
Daniel Bouju VSOP je vyrábaný v jednom z najlepších a najvyhľadávanejších regiónov oblasti Cognac - Grande Champagne. Ide o koňak vyrobený výhradne z odrody Ugni Blanc a dozrieva po dobu 10 rokov v nových dubových sudoch s názvom "Limousine". Tieto sudy mu dodávajú komplexný charakter a silné vanilkové tóny. Destilácia prebieha klasickou charentovou metódou dvojité pálenia v šestnásť hektolitrových medených kotloch. Tradícia výroby koňakov rodinou Bouju siaha až do roku 1805 a odvtedy sa o jej zachovanie
Daniel Bouju Selection Speciale je vyrábaný v jednom z najlepších a najvyhľadávanejších regiónov oblasti Cognac - Grande Champagne. Ide o koňak vyrobený výhradne z odrody Ugni Blanc a dozrieva po dobu 5 rokov v nových dubových sudoch s názvom "Limousine". Tradícia výroby koňakov rodinou Bouju siaha až do roku 1805 a odvtedy sa o jej zachovanie stará už v poradí ôsma generácia. V súčasnosti rodina obhosporáruje 14 hektárov viníc, vďaka čomu sú úplne nezávislí od veľkých koňakových domov. Farba: Jantárová
Daniel Bouju Napoleon je vyrábaný v jednom z najlepších a najvyhľadávanejších regiónov oblasti Cognac - Grande Champagne. Ide o koňak vyrobený výhradne z odrody Ugni Blanc a dozrieva po dobu 15 rokov v nových dubových sudoch s názvom "Limousine". Destilácia prebieha klasickou charentovou metódou dvojité pálenia v šestnásť hektolitrových medených kotloch. Tradícia výroby koňakov rodinou Bouju siaha až do roku 1805 a odvtedy sa o jej zachovanie stará už v poradí ôsma generácia. V súčasnosti rodina obhosporá
Daniel Bouju Extra je vyrábaný v jednom z najlepších a najvyhľadávanejších regiónov oblasti Cognac - Grande Champagne. Ide o zmes koňakov starých 15 až 25 rokov. Prvotne koňaky zrejú v nových dubových sudoch s označením "Limousine", neskôr dozrievajú v starých dubových sudoch, ktoré koňakom dodávajú ťažšie chuťové tóny. Výsledná zmes dozrieva pomalšie a teda musí byť uložená v sudoch na dlhšiu dobu. Destilácia prebieha klasickou charentovou metódou dvojité pálenia v šestnásť hektolitrových medených kotloc
Daniel Bouju Empereur XO je vyrábaný v jednom z najlepších a najvyhľadávanejších regiónov oblasti Cognac - Grande Champagne. Ide o koňak vyrobený výhradne z odrody Ugni Blanc a dozrieva po dobu 15 až 20 rokov. Prvé roky zreje v nových dubových sudoch s názvom "Limousine" a neskôr je preložený do starých dubových sudov. Destilácia prebieha klasickou charentovou metódou dvojité pálenia v šestnásť hektolitrových medených kotloch. Tradícia výroby koňakov rodinou Bouju siaha až do roku 1805 a odvtedy sa o jej
Daniel Bouju Empereur Extra je vyrábaný v jednom z najlepších a najvyhľadávanejších regiónov oblasti Cognac - Grande Champagne. Ide o koňak vyrobený výhradne z odrody Ugni Blanc a dozrieva po dobu 15 až 20 rokov. Prvé roky zreje v nových dubových sudoch s názvom "Limousine" a neskôr je preložený do starých dubových sudov. Destilácia prebieha klasickou charentovou metódou dvojité pálenia v šestnásť hektolitrových medených kotloch. Tradícia výroby koňakov rodinou Bouju siaha až do roku 1805 a odvtedy sa o j
Daniel Bouju Coffret Bahia Excellence je vyrábaný v jednom z najlepších a najvyhľadávanejších regiónov oblasti Cognac - Grande Champagne. Ide o koňak vyrobený výhradne z odrody Ugni Blanc a dozrieva v nových dubových sudoch s názvom "Limousine". Destilácia prebieha klasickou charentovou metódou dvojité pálenia v šestnásť hektolitrových medených kotloch. Tradícia výroby koňakov rodinou Bouju siaha až do roku 1805 a odvtedy sa o jej zachovanie stará už v poradí ôsma generácia. V súčasnosti rodina obhospodár