Nakladané kimči z mladej zelenej reďkovky, ktorá má dlhú zelenú stonku a malý biely koreň Yeolmu Kimchi Chongga 500 g. Krajina pôvodu Južná Kórea. Reďkovky sa nakrájajú na menšie kúsky predtým, ako sa osolia a kombinujú s kimchi pastou, ktorá sa zvyčajne skladá zo základu z ryžovej múky, ktorý sa zmieša s čili vločkami, strúhaným cesnakom a zázvorom, rybacou omáčkou, nakrájaným čerstvým čili a pastou z fermentovaných kreviet. Yeolmu kimchi je letné obľúbené a často sa podáva ako studená príloha (banchan),
Kimči z krájanej kapusty Chongga 500 g. Krajina pôvodu Južná Kórea. Kórejská kvasená pikantná kapusta krájaná. Obsahuje obrovské množstvo probiotických baktérií, podobne ako pravá ovčia bryndza. Vo vnútri balenia je malé vrecúško prilepené v hornej časti. Toto vrecúško neotvárajte, nekonzumujte jeho obsah! Obsahuje chemickú látku, ktorá pohlcuje plyny, ktoré produkujú baktérie - zabraňuje sa tak nadúvaniu a prípadnemu roztrhnutiu vrecúška s kimči. História Pôvod jedla siaha do dávnych čias. Prvé písomné z