Čokoláda vyrobená z 85% kakaových bôbov z Ekvádoru a cukru. Ideálna čokoláda pre tých, ktorí milujú prírodné chute kakaa jedinečného pôvodu, bez pridaných aróm. Ekvádorské kakao typu Arriba je kakao Forastero, ktoré patrí do skupiny kakaa s „jemnou príchuťou“. Je to harmonické a jemné kakao s ľahkými kvetinovými nádychmi, ktoré sa v dokonalej rovnováhe spájajú s tónmi orieškov. Zloženie: Ekvádorská kakaová hmota, cukor.Obsah kakaovej sušiny: Min. 85%.Krajina pôvodu: Španielsko, Barcelona. CHOCOLATE AMAT
Čokoláda vyrobená z 85% kakaových bôbov z Ghany a cukru. Pre tých, ktorí milujú prírodné chute kakaa jedinečného pôvodu, bez pridaných aróm. Ghanské kakao je z odrody Forastero s výraznou chuťou, ovocným tónom a predovšetkým praženými tónmi dlhšej intenzity na podnebí. Zloženie: Kakaová hmota z Ghany, cukor. Obsah kakaovej sušiny: Min. 85%.Krajina pôvodu: Barcelona, Španielsko. CHOCOLATE AMATLLER Čokoláda Amatller bola založená v Barcelone v roku 1797 ako rodinný podnik. Po viac ako dvoch storočiach vý
Vyrobené z 70 % kakaových bôbov z Ekvádoru a cukru. Pre tých, ktorí milujú prírodné chute kakaa jedinečného pôvodu, bez pridaných aróm. Ekvádorské kakao typu Arriba je kakao Forastero, ktoré patrí do skupiny kakaa s „jemnou príchuťou“. Je to harmonické a jemné kakao s ľahkými kvetinovými nádychmi, ktoré sa v dokonalej rovnováhe spájajú s tónmi orieškov. Zloženie: Kakaová pasta z Ekvádoru, cukor.Obsah kakaovej sušiny: min. 70%.Krajina pôvodu: Španielsko, Barcelona. CHOCOLATE AMATLLER Čokoláda Amatller bo
Čokoláda vyrobená z 85% kakaových bôbov z Ghany a cukru. Pre tých, ktorí milujú prírodné chute kakaa jedinečného pôvodu, bez pridaných aróm. Ghanské kakao je z odrody Forastero s výraznou chuťou, ovocným tónom a predovšetkým praženými tónmi dlhšej intenzity na podnebí. Zloženie: Ghanská kakaová hmota, cukor.Obsah kakaovej sušiny: Min. 70 %.Krajina pôvodu: Barcelona, Španielsko. CHOCOLATE AMATLLER Čokoláda Amatller bola založená v Barcelone v roku 1797 ako rodinný podnik. Po viac ako dvoch storočiach výr
Lahodné tenké lístky 70% z kakaa vo vnútri kovového puzdra zdobeného klasickými plagátmi značky Chocolate Amatller. Vyrobené podľa tradičnej metódy výberu, praženia, rafinácie a konšovania. Tieto jemné listy sú charakteristické svojou intenzívnou chuťou, ktorá je dlhá v ústach s praženým tónom. Dodávajú sa v plechových krabičkách s rôznymi vzormi modernistických umelcov. Ideálne ako malý darček alebo na individuálnu spotrebu. Zloženie: Kakaová hmota, cukor, sójový lecitín, vanilková esencia.Obsah kakaove
Lahodné tenké lístky mliečnej čokolády vo vnútri kovového puzdra zdobeného klasickými plagátmi značky Chocolate Amatller. Vyrobené z ghanských kakaových bôbov podľa tradičnej metódy výberu, praženia, rafinácie a konšovania. Tieto jemné lístky sa vyznačujú vyváženou kombináciou intenzity ghanského kakaa a krémovosti mlieka, to všetko s ľahkým nádychom prírodnej vanilky. Dodávajú sa zabalené vo vzduchotesnej termouzavretej plechovej krabičke, ktorá obmedzuje oxidáciu a zaručuje čerstvosť až do okamihu otvor
Čokoláda vyrobená z 85% kakaových bôbov z Ghany a cukru. Pre tých, ktorí milujú prírodné chute kakaa jedinečného pôvodu, bez pridaných aróm. Ghanské kakao je z odrody Forastero s výraznou chuťou, ovocným tónom a predovšetkým praženými tónmi dlhšej intenzity na podnebí. Zloženie: Ghanská kakaová hmota, cukor.Obsah kakaovej sušiny: Min. 70 %.Krajina pôvodu: Barcelona, Španielsko. CHOCOLATE AMATLLER Čokoláda Amatller bola založená v Barcelone v roku 1797 ako rodinný podnik. Po viac ako dvoch storočiach výr
Vyrobené z 70 % kakaových bôbov z Ekvádoru a cukru. Pre tých, ktorí milujú prírodné chute kakaa jedinečného pôvodu, bez pridaných aróm. Ekvádorské kakao typu Arriba je kakao Forastero, ktoré patrí do skupiny kakaa s „jemnou príchuťou“. Je to harmonické a jemné kakao s ľahkými kvetinovými nádychmi, ktoré sa v dokonalej rovnováhe spájajú s tónmi orieškov. Zloženie: Kakaová pasta z Ekvádoru, cukor.Obsah kakaovej sušiny: Min. 70%.Krajina pôvodu: Španielsko, Barcelona. CHOCOLATE AMATLLER Čokoláda Amatller
Biela čokoláda s 25% obsahom kakaa. Vysoký obsah 100% kakaového masla, z neho robí krémovú čokoládu, ktorá sa roztopí vo vašich ústach behom pár sekúnd. Zloženie: Kakaová hmota, kakaové maslo, cukor, sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Obsah kakaovej sušiny: Min. 25 %.Krajina pôvodu: Barcelona, Španielsko. CHOCOLATE AMATLLER Čokoláda Amatller bola založená v Barcelone v roku 1797 ako rodinný podnik. Po viac ako dvoch storočiach výroby čokolád najvyššej kvality je jednou z najstarších v Európe. Čok
Lahodné tenké lístky bielej čokolády s kúskami sušených jahôd. Sú zabalene vo vnútri kovového puzdra zdobeného klasickými plagátmi značky Chocolate Amatller. Vyrobené podľa tradičnej metódy výberu, praženia, rafinácie a konšovania. Tieto jemné listy sú charakteristické svojou intenzívnou chuťou, ktorá dlho pretrváva v ústach s praženým tónom. Dodávajú sa zabalené vo vzduchotesnom termouzavretom podnose, ktorý obmedzuje oxidáciu a zaručuje čerstvosť až do okamihu jedenia. Ideálne ako darček alebo na zdieľ
Lahodné tenké lístky z 70% kakaa s nádychom morskej soli. Zabalene vo vnútri kovového puzdra zdobeného klasickými plagátmi značky Chocolate Amatller. Vyrobené podľa tradičnej metódy výberu, praženia, rafinácie a konšovania. Tieto jemné listy sú charakteristické svojou intenzívnou chuťou, ktorá je dlhá v ústach s praženým tónom. Dodávajú sa zabalené vo vzduchotesnom termouzavretom podnose, ktorý obmedzuje oxidáciu a zaručuje čerstvosť až do okamihu jedenia. Ideálne darovať alebo zdieľať. CHOCOLATE AMATLL
Čokolada vyrobena z 32 % ghanských kakaových bôbov a ochutené strukmi Bourbon vanilky. Bourbonská vanilka dostala svoje meno, pretože pôvodne pochádza z Réunionu, predtým nazývaného „Îlle Bourbon“. Je známy svojou kvalitou a aromatickým profilom. Výsledkom je mliečna čokoláda s krémovou príchuťou, ktorá je veľmi jemná. Zloženie: Cukor, kakaové maslo, mliečna sušina, kakaová hmota, sójový lecitín, Bourbon vanilka. Obsah kakaovej sušiny: Min. 32 %. Obsah mliečnej sušiny: min. 20 %Krajina pôvodu: Barcelona,