Quinoa je známa ako matka obilnín. Zázračné obilie Inkov má 4000 rokov dlho tradíciu v kuchyniach celého sveta. Je skvelou bezlepkovou alternatívou s nízkym glykemickým indexom k moderným prílohám. Vhodná ako na sladko aj na slano . Ľahko stráviteľná, nabitá bielkovinami , vlákninou , vitamínmi , vápnikom a ďalšími minerálmi. Jednoduchá nenáročná príprava.
Stavili sme na tradičnú kombináciu arašidov a čokolády! Preto predstavujeme BrainMax Pure Peanut Butter Dark Chocolate, ktorý tvorí iba rozomleté arašidy a kvalitná BIO horká čokoláda. Arašidový krém známy aj ako arašidové maslo, ktorý sme doladili značnou porciou kvalitnej horkej čokolády. Krém má vynikajúcu chuť a taktiež dôležité makroživiny. Vlastnou výrobou ručíme za tie najlepšie suroviny, zloženie aj výbornú chuť. Krém má vysoký podiel bielkovín (22 g na 100 g) a vlákniny (9 g na 100 g)! Navyš
Pokiaľ musíte mať kečup ku každému jedlu, máme pre Vás dobrú správu. Náš produktový rad doplnil BrainMax Pure kečup v ostrej verzii. Kečup má bohatú chuť, pretože na paradajkách sme skutočne nešetrili. Obsahuje celých 73% paradajok! Chuť paradajok sme doladili chilli papričkou Habanero a zmesou korenia. Nenájdete v ňom škrob, farbivá a pretože je v skle, tak ani konzervačné látky.
Píniové oriešky sú jedlé semená borovíc, ktorých pôvodným domovom je oblasť okolo Stredozemného mora. BrainMax Pure Píniové oriešky majú jemnú sladkastú maslovú chuť a po namočení aj jemnú štruktúru. Sú v certifikovanej BIO kvalite. Je tak zaručené ich organické pestovanie, ktoré neobsahuje žiadne pesticídy ani iné škodlivé látky. Píniové oriešky sú súčasťou stredomorskej stravy. Konzumujú sa surová, ale pred pridaním do šalátov ich môžete opražiť a tým sa zvýrazní ich chuť aj aróma. Okrem toho môžu byť p
Banány svojimi nutričnými hodnotami a vynikajúcou chuťou sa hodí ako desiata aj rýchle doplnenie energie pri športe. BrainMax Pure banány sú lyofilizované plátky banánov, ktoré neobsahujú pridaný cukor a navyše sú v certifikovanej BIO kvalite. Odporúčanie: S lyofilizovaným ovocím a zeleninou pracujeme za špeciálnych podmienok. Lyofilizované produkty by nemali byť vystavené viac ako 40% vlhkosti. Preto odporúčame lyofilizované ovocie a zeleninu buď ihneď skonzumovať alebo uzavrieť do vzduchotesnej nádoby,
Keltská soľ je pravá nerafinovaná morská soľ šedivej farby, ktorá neprechádza žiadnym čistením, vďaka čomu si zachováva široké spektrum minerálov a stopových prvkov obsiahnutých v morskej vode. Oproti klasickej kuchynskej soli má menší podiel chloridu sodného. Ťaží sa vo Francúzsku v oblasti Guérande blízko Keltského mora v slaniskách vybudovaných na vrstve šedého ílu. Aj preto sa používa prezývku šedá soľ. Je ideálny na dochutenie bieleho mäsa, rýb, ale aj omáčok alebo steakov.
Keltská soľ je pravá nerafinovaná morská soľ šedivej farby, ktorá neprechádza žiadnym čistením, vďaka čomu si zachováva široké spektrum minerálov a stopových prvkov obsiahnutých v morskej vode. Oproti klasickej kuchynskej soli má menší podiel chloridu sodného. Ťaží sa vo Francúzsku v oblasti Guérande blízko Keltského mora v slaniskách vybudovaných na vrstve šedého ílu. Aj preto sa používa prezývka šedá soľ. Je ideálny na dochutenie bieleho mäsa, rýb, ale aj omáčok alebo steakov.
Za studena lisovaný panenský olivový olej vyrobený v biodynamickom poľnohospodárstve zo zrelých olív odrody Picual v Španielsku . Olej z odrody Picual je vďaka vysokému obsahu antioxidantov najstabilnejším olivovým olejom a je vysoko odolný proti žltnutiu. Svoje vlastnosti si zachováva dvakrát až trikrát dlhšie ako u iných odrôd. Jeho pikantnosť značí vysoký obsah polyfenolov (778 mg/1 l) a tie sú tiež prirodzeným ukazovateľom najvyššej kvality a vplyvu na zdravie. Je vhodný na každodenné použitie pre tep
Vegánska proteínová tyčinka s príchuťou arašidového masla, kde hlavnú úlohu hrajú BIO ryžový a BIO mandľový proteín. Pre vláčnu konzistenciu a intenzívnu chuť sme použitie náš arašidový krém, kúsky arašidov a kakaové maslo. Tyčinka je obalená v BIO mliečnej čokoláde, ktorá sa doslova rozplýva na jazyku a príjemne sladká chuť je práca erythritolu. Tyčinka je vhodná pre tých, ktorí majú svoj jedálniček založený na rastlinnej strave a chcú doplniť bielkoviny z tých najlepších zdrojov, pretože každá tyčinka o
Kefírové zrná sú živé kolónie probiotických baktérií, proteínov a lipidov. Pokiaľ majú kryštály cukor, ktorým sa živia a tú správnu teplotu, rýchlo sa rozmnožujú a vytvárajú chutný nápoj s množstvom zdravých baktérií. Kefírové zrná slúžia na to, aby ste si kefír mohli vyrobiť v domácich podmienkach a zaistiť si tak kedykoľvek vynikajúci perlivý probiotický nápoj. Vodný kefír je opakovane použiteľná živá kultúra na výrobu vodného kefíru, ktorý je potrebné najskôr aktivovať a následne môžete mať ultra zdrav
Pokiaľ ste si obľúbili kombuchu, môžete si ju teraz pripraviť aj sami doma. Kombucha starter je tekutina, vďaka ktorej si vytvoríte scooby – počiatočnú živú kultúru a následne si môžete pripravovať kombuchu pravidelne. Prvý nálev (scooby) sa robí z 900 ml a 150 ml sa dáva na ďalší nálev. Takže v prvej várke vytvoríte 750 ml kombuchylt;span style= font-weight: 400; >. Pokiaľ sa o scooby dobre staráte, žije ďalej a môžete ju opakovane používať.
Kombucha je mierne perlivý, fermentovaný nápoj vyrobený zo zeleného čaju, trošky cukru a špecifickej kultúry, ktorá prechádza procesom fermentácie. Fermentáciou ďalej získava kombucha na svojej sile a je bohatá na probiotické kmene, vitamíny skupiny B a vitamín C. Má osviežujúcu sladkastú chuť, ktorú nápojom prepožičiava citrónová tráva. Aktívne kvasinky menia počas bakteriálneho kvasenia, takže v nápoji sú stopové množstvá alkoholu. Nápoj je jemne perlivý, ale ide o výsledok prírodného kvasenia, ktorý zv
Kombucha je mierne perlivý, fermentovaný nápoj vyrobený zo zeleného čaju, trošky cukru a špecifickej kultúry, ktorá prechádza procesom fermentácie. Fermentáciou ďalej získava kombucha na svojej sile a je bohatá na probiotické kmene, vitamíny skupiny B a vitamín C. Má osviežujúcu sladkastú chuť. Aktívne kvasinky sa menia počas bakteriálneho kvasenia, takže v nápoji sú stopové množstvá alkoholu. Nápoj je jemne perlivý, ale ide o výsledok prírodného kvasenia, ktorý zvýrazňuje chuť kombuchy a zároveň nie je t
Kombucha je mierne perlivý, fermentovaný nápoj vyrobený z čierneho čaju Pu-erh, trošky cukru a špecifickej kultúry, ktorá prechádza procesom fermentácie. Fermentáciou ďalej získava kombucha na svojej sile a je bohatá na probiotické kmene, vitamíny skupiny B a vitamín C. Má osviežujúcu sladkastú chuť, ktorú nápojom prepožičiava citrónová tráva. Aktívne kvasinky menia počas bakteriálneho kvasenia, takže v nápoji sú stopové množstvá alkoholu. Nápoje je jemne perlivý, ale ide o výsledok prírodného kvasenia, k
Keltská soľ je pravá nerafinovaná morská soľ šedivej farby, ktorá neprechádza žiadnym čistením, vďaka čomu si zachováva široké spektrum minerálov a stopových prvkov obsiahnutých v morskej vode. Oproti klasickej kuchynskej soli má