Guatemalské rumy Botran spolu s rumom Zacapa patria k najznámejším rumom tejto krajiny.Rodina Botranovcov sa podieľa aj na výrobe rumov Zacapa.Botran vyrába spoločnosť Destillerie Industrias Licoreras de Guatemala, ktorá vznikla po zlúčení v roku 1944.Základom je čerstvo vylisovaný cukrový sirup (Virgin sugar Cane Honey).Fermentuje sa 120 hodín a následne sa destiluje v Coffeyho destilaćnom prístroji.Zrenie prebieha systémom Solera. Botran Solera 8je najlepším spojencom pre hviezdne chvíle. Vyrába sa zo z
Guatemalské rumy Botran spolu s rumom Zacapa patria k najznámejším rumom tejto malej stredoamerickej krajiny. Rodina Botranovcov sa podieľa aj na výrobe rumov Zacapa. Rumy Botran vyrába spoločnosť Destillerie Industrias Licoreras de Guatemala, ktorá vznikla po zlúčení podnikov v roku 1944. Základom je čerstvo vylisovaný cukrový sirup (Virgin Sugar Cane Honey). Fermentuje sa 120 hodín a následne sa destiluje kontinuálnym spôsobom v Coffeyho destilačnom prístroji. Zrenie prebieha systémom solera. Botran Res
Guatemalské rumy Botran spolu s rumom Zacapa patria k najznámejším rumom tejto krajiny.Rodina Botranovcov sa podieľa aj na výrobe rumov Zacapa.Botran vyrába spoločnosť Destillerie Industrias Licoreras de Guatemala, ktorá vznikla po zlúčení v roku 1944.Základom je čerstvo vylisovaný cukrový sirup (Virgin sugar Cane Honey).Fermentuje sa 120 hodín a následne sa destiluje v Coffeyho destilaćnom prístroji.Zrenie prebieha systémom Solera.
Guatemalské rumy Botran spolu s rumom Zacapa patria k najznámejším rumom tejto krajiny.Rodina Botranovcov sa podieľa aj na výrobe rumov Zacapa.Botran vyrába spoločnosť Destillerie Industrias Licoreras de Guatemala, ktorá vznikla po zlúčení v roku 1944.Základom je čerstvo vylisovaný cukrový sirup (Virgin sugar Cane Honey).Fermentuje sa 120 hodín a následne sa destiluje v Coffeyho destilačnom prístroji.Zrenie prebieha systémom Solera. Botran Solera 18dozrel v sudoch po sherry a pre svoju jemnú arómu je naju
Veľmi kvalitný guatemalský tmavý rum Ron Botran Anejo 18 Solera 1893, ktorý zrel až do 18 rokov systémom Solera v amerických dubových, ex-sherry a ex-porto sudoch. Sudy mu dodali jemne sladkú chuť s tónmi vanilky, ovocia, karamelu a čokolády. Destiluje sa z panenského medu z cukrovej trstiny a má jemne pikantné ovocno-čokoládové tóny. Nachádza sa v peknej hnedo-bronzovej darčekovej krabičke.
Piati bratia milujúci rum cestovali zo Španielska do Guatemaly, aby vytvorili dedičstvo. No. 18 Reserva de la Familia je poctou najstaršiemu z nich – Donovi Venanciovi narodenému v roku 1893. Bol prvým bratom, ktorý sa dotkol guatemalských krajín a čerpal z nich inšpiráciu, aby otvoril cestu k odkazu majstrovstva rumu Botran. Zmes vytvorená na jeho počesť, vystihujúca jeho podstatu a odhodlanie, ktoré ho charakterizuje. Sofistikovaná a jemná chuť je výsledkom spojenia tých najlepších rumov z rodinnej reze