Slivovica Kosher zlatá 10YO je jedinečný destilát, ktorý v sebe snúbi unikátnu zlatú slivovicu a prísne pravidlá Orthodox Union. Je to starený destilát zrejúci desať rokov v drevených sudoch z duba. Práve pri zrení v sudoch získava destilát svoju nezameniteľnú farbu a arómu pripomínajúcu koňak či brandy, zachováva si však aj typicky ovocnú chuť, ktorá je obohatená drevitým podtónom. Exkluzivitu tohto nápoja zvýrazňuje luxusné balenie. Pre najlepšie rozvinutie vône aj chuti odporúčame konzumáciu pri izbo
Ovocinárstvu sa v trenčianskom regióne darilo už v antických a veľkomoravských časoch. Výnimočná klíma miestnych dolín zaručila bohatú úrodu šťavnatých sladkých sliviek, ktoré už netrebalo vôbec dochucovať. Tekutú silu tohto ovocia odhalili benediktínski mnísi, ktorí sa vyznali v tajomstvách destilácie. Výroba v Old Herold nadväzuje na vycibrené, osvedčené receptúry našich predkov. Starostlivo pre vás vyberajú výlučne zrelé a zdravé ovocie, pretože poctivý kvas je základ. Dvojstupňovou destiláciou získava
Špecialita vyrábaná v tomto regióne už viac ako 100 rokov podľa starých osvedčených receptúr. Starostlivo vybrané, vyzreté ovocie kvasí prirodzeným spôsobom a po dokonalom vykvasení sa destiluje tradičnou metódou. Typickú hladkú, vyrovnanú a lahodnú chuť pravého slivkového destilátu bez akýchkoľvek prísad získava z vybraných najlepších odrôd sliviek. Kazeta bola vytvorená v spolupráci s knižnou dielňou a vydavateľstvom Nestor a s pánom Jozefom Michaláčom, ktorý je aj autorom sprievodného textu. Kazeta je
Ovocinárstvo je odnepamäti pýchou trenčianskeho kraja. Kým tu mocní tvorili dejiny, ľudia v sadoch a na kopaniciach zdokonaľovali svoje slávne „-ovice“. Ušľachtilé nápoje pre drobné potešenie i pre výnimočné okamihy často zreli i niekoľko rokov. Mnohé sady v 20. storočí podľahli nákaze. To najdôležitejšie sa však zachovalo... Páleničiarske remeslo a značka BOŠÁCKA. Za ostatných 60 rokov sa táto legenda medzi destilátmi teší mimoriadnej obľube. Každý dúšok je jedinečný a neopakovateľný – pohladí dušu, pote