Vysokopercentná – 65% – mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných na severozápade ostrova Sumatra v Indonézii. Konzistencia je príjemne maslovo hladká s jemnými chuťovými tónmi vlašských orechov. 65% mléčná čokoláda je
Vysokopercentná – 55% – mliečna čokoláda. Príjemne maslovo hladkavá, vytvorená zo starostlivo vybranej kombinácie kakaových bôbov. 55% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čokoládu. Mliečna čokoláda s takto vysokým obsahom kakaových bôbov má v sebe totiž oboje: ako výraznú a pestrú kakaovú chuť horkej čokolády, tak hladivú zamatovosť čokolády mliečnej.
Pralinková mliečna čokoláda. Delikátna zmes vysokopercentnej – 55% – mliečnej čokolády a hmoty pralinej, ktorá dala meno pralinkám. Praliné v tejto čokoláde je pripravená pražením lieskových orieškov s cukrom.
Špecialitka pre znalcov z kolekcie „Grand Crus d'Exception“ alebo voľne preložené „čokolády s výnimočným rodokmeňom“. Vysokopercentná – 65% – mliečna čokoláda pripravená zo vzácnych kakaových bôbov z Mexika. Čokoláda má krásnu ovocnú vôňu. Konzistencia je príjemne maslovo hladkavá s jemne korenenými chuťovými tónmi. Kto je pozorný môže zaznamenať takmer neznateľný chuťový tón čerstvej mäty. 65% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čok
Vysokopercentná – 65% – mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných na ostrove Jáva v Indonézii. Konzistencia hladučká s chuťovými tónmi karamelu a kondenzovaného mlieka. 65% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čokoládu. Mliečna čokoláda s takto vysokým obsahom kakaových bôbov má v sebe totiž oboje: ako výraznú a pestrú kakaovú chuť horkej čokolády, tak hladivú zamatovosť čokolády mliečnej.
Vysokopercentná – 65% – mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných na Haiti. Chuť tejto čokolády pripomína karibské ovocie a prichádza v postupných vlnách, ako more, ktoré chráni a obmýva plantáž. Pokiaľ na konci degustácie ucítite nádych soli, je to spomienka, ktorú v nás zanecháva samo more.
Vysokopercentná – 65% – mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných na Filipinách ponúka škálu omamných vôní. Hovorí sa, že kakaovníky z tejto plantáže priplávali z Mexika takmer pred 500 rokmi na palubách španielskych lodí. Na začiatku degustácie je táto mliečna čokoláda veľmi výrazná, potom však jemne skĺzne k sladkým kvetinovým vôňam, ktoré Vás ako kúzlom prenesú medzi dvoma kontinentmi, ktoré sa tak vzájomne dopĺňajú.
75% čokoláda pripravená z kakaových bôbov odrody Forastero pestovaných na Pobreží Slonoviny. Chuťový nástup je jemne orechový, potom sa rozvinú tóny ovocia a medu. Príjemný tón kvetového nektáru vzadu na jazyku.