Chuť čerstvých paradajok a bazalkových listov je okorenená dômyselnou kombináciou rôznych druhov korenia a chilli papričiek. Ide o najštipľavejšiu omáčku rodiny Bongiovcov, ktorá ochutí rôzne cestovinové jedlá alebo sa môže použiť ako základ na pizzu či na dochutenie duseného mäsa. Omáčku možno zjemniť smotanou, ricottou alebo crème fraîche.
Výdatná zmes čerstvej záhradnej zeleniny a šampiňónov. Jedná sa o mierne ostrú omáčku ktorá vám pomocou bazalky, cesnaku, cibule, šampiňónov, oregana a červenej a zelenej papriky dochutí akékoľvek cestoviny alebo poslúži ako základ na pizzu či na dochutenie guláša. Omáčku možno zjemniť smotanou, ricottou alebo crème fraîche.
Lákavá kombinácia prvotriednych paradajok, bazalky, cibule a cesnaku so správnym množstvom oregana a petržlenovej vňate - americká interpretácia talianskej klasiky. Vhodná na halušky, ako základ na pizzu alebo na dochutenie guláša. Omáčku možno zjemniť smotanou, ricottou alebo crème fraîche.