Pridaním nizkotučného mlieka alebo jogurtu majú tie najlepšie nutričné hodnoty. Výborne chutia, ich príprava je veľmi rýchla a dodajú vám dostatok energie na začiatok dňa.
Raňajkové cereálie s vysokým obsahom vlákniny, vyrobené z celozrnnej múky, lahodne chrumkavé aj v kombinácii s mliekom či jogurtom.
Corn flakes strúhanka je zaujímavou novinkou, ktorou ozvláštnite prípravu tradičných obaľovaných pokrmov.
Cereálne vankúšiky s čokoládovou náplňou vhodné ako maškrta nielen pre deti. Vankúšiky sa dajú konzumovať s mliekom, jogurtom alebo len tak.
Krehké plátky sú trvanlivé, nenáročné na skladovanie a tým vždy po ruke. Ľahko nahradia klasické pečivo, majú veľmi nízky obsah tuku a vyšší obsah vlákniny.
Krehké plátky sú trvanlivé, nenáročné na skladovanie a tým vždy po ruke. Ľahko nahradia klasické pečivo, majú veľmi nízky obsah tuku a vyšší obsah vlákniny.
Krehké plátky sú trvanlivé, nenáročné na skladovanie a tým vždy po ruke. Ľahko nahradia klasické pečivo, majú veľmi nízky obsah tuku a vyšší obsah vlákniny.
Krehké plátky sú trvanlivé, nenáročné na skladovanie a tým vždy po ruke. Ľahko nahradia klasické pečivo, majú veľmi nízky obsah tuku a vyšší obsah vlákniny.
Špaldová múka hladká je ideálna náhrada hladkej pšeničnej múky. Špaldová pšenica je pestovateľsky menej náročná obilnina - vyžaduje menej hnojenia, zrno je dobre chránené pred hubovými chorobami a zárodkami mikroorganizmov. Z tohto dôvodu nevyžaduje chemické ošetrenie a je základom ekologickej produkcie. Špaldové zrno má vysoký obsah ľahšie stráviteľného lepku. Má vyšší obsah bielkovín (takmer 17%) tuku (najmä prospešné esenciálne mastné kyseliny), minerálnych látok (vápnika, horčíka, draslíka)
Celozrnné chlebíčky sú ako stvorené pre tých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu. Sú nízkotučné,s vysokým podielom vlákniny a majú nízky obsah soli. Pre tých, ktorí majú radi sladké, môžu vyskúšať chlebíčky s jogurtovou a mliečnokakaovou príchuťou.
Celozrnné chlebíčky sú ako stvorené pre tých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu. Sú nízkotučné, s vysokým podielom vlákniny a majú nízky obsah soli. Pre tých, ktorí majú radi sladké, môžu vyskúšať chlebíčky s jogurtovou a mliečnokakaovou príchuťou.
Tieto chlebíčky sú ako stvorené pre tých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu. Sú nízkotučné, s vysokým podielom vlákniny a majú nízky obsah soli. Pre tých, ktorí majú radi sladké, môžu vyskúšať chlebíčky s jogurtovou, mliečnokakaovou alebo karamelovou príchuťou.
Nový prírastok v našej skupine chlebíčkov je vďaka vysokému obsahu špaldovej múky najzdravšou voľbou pre ľudí, ktorí hľadajú ľahko stráviteľné produkty. Z celkového podielu múky obsahuje: 34% celozrnnej špaldovej múky, 33% celozrnnej pšeničnej múky a 33% pšeničnej múky. Zrno špaldy má vyšší obsah bielkovín (takmer 17%), tuku ( najmä prospešné esenciálne mastné kyseliny), vitamínov ( hlavne B1, B2, B3, A a E ), minerálnych látok ( vápnika, horčíka, draslíka ) a esenciálnych aminokyselín
Tieto chlebíčky sú ako stvorené pre tých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu. Sú nízkotučné, s vysokým podielom vlákniny a majú nízky obsah soli. Pre tých, ktorí majú radi sladké, môžu vyskúšať chlebíčky s jogurtovou alebo mliečnokakaovou príchuťou.
Celozrnné chlebíčky sú ako stvorené pre tých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu. Sú nízkotučné, s vysokým podielom vlákniny a majú nízky obsah soli. Pre tých, ktorí majú radi sladké, môžu vyskúšať chlebíčky s jogurtovou a mliečno-kakaovou príchuťou.