Bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené. Celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako príloha, na zapekanie i na prípravu rôznych druhov šalátov.
Špalda obsahuje vysoké množstvo bielkovín a je tiež výborným zdrojom niektorých vitamínov skupiny B, hlavne niacínu, riboflavínu a tiamínu. Vločky sa skvele hodí do polievok, nákypov či nátierok.
Celozrnné ražné cestoviny sú známe svojou jedinečnou kvalitou. Vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z celozrnnej ražnej múky a vody. Majú svoju špecifickú farbu, chuť a sú sýtejšie. Sú vhodné aj na prípravu rôznych druhov šalátov.
Ak neobľubujete celozrnné výrobky, no uprednostňujete potraviny z ekologického poľnohospodárstva, určite Vám tieto cestoviny zachutia. Sú vyrobené z bio bielej múky bez obsahu otrúb. Sú vhodné ako závarka do polievok, príloha, alebo na prípravu rôznych druhov šalátov.
Ak neobľubujete celozrnné výrobky, no uprednostňujete potraviny z ekologického poľnohospodárstva, určite Vám tieto cestoviny zachutia. Sú vyrobené z bio bielej múky bez obsahu otrúb. Sú vhodné i na prípravu rôznych druhov šalátov. Pšenica špaldová je jednou z najstarších kultúrnych obilnín. Dvojitá pleva špaldy zrnko lepšie chráni a preto naň menej vplývajú škodliviny z prostredia. Špalda je pestovaná v súlade zo zásadami ekologického poľnohospodárstva, takže máte istotu, že Vaše telo nie je vystaven
Špalda je jednou z najstarších obilnín na svete. Ide o prastarú predchodkyňu pšenice. Je veľmi dobre stráviteľná a hodí sa na výrobu celozrnných výrobkov. Špaldové celozrnné tyčinky sú ľahká a chrumkavá pochúťka na zahryznutie. V roku 2009 získali tieto tyčinky titul Biopotravina roka.