Ryžové vločky sú vynikajúce pre prípravu kaše (napr. pre malé deti), do nátierok či polievok. Zloženie: ryžové vločky bioObsah: 200g Alergény: Výrobok môže obsahovať stopy sezamu. Obsah gluténu max. 20 mg / kg. Skladovanie: Skladujte pri
Zloženie: ražná múka chlebová BIO *.* alergén Výživové údaje v 100 g výrobku:energetická hodnota: 1463 kJ / 346kcal;tuky: 2,2 g;nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g;sacharidy: 67 g;cukry: 0,9 g;bielkoviny: 11 g;soľ: <0,01 g. Krajina pôvodu:
Zloženie: pšenica špalda celozrnná BIO *.* alergén Celozrnná špaldová múka sa od bežnej múky líši obsahom otrúb. Široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie i napríklad na prípravu varených príloh. Keď jedlo pripravíte z
Pšenica do rizota i do polievky. Pšenicu vám ponúkame v tej najkvalitnejšej podobe, v kvalite bio, v celozrnnej podobe. Uvarte si ju a použite ako prílohu, napríklad v kombinácii s ryžou, ďalšími obilninami, strukovinami, zeleninou či na sladko s ovocím, hrozienkami a semienkami či s orechmi. Výborná je aj v zeleninových polievkach typu minestrone. Zloženie: pšenica potravinárska ozimná Hmotnosť: 1kg
Ryža basmati je kráľovnou medzi ryžami. Basmati má jemnú vôňu a ľahkú orieškovú arómu. Je ľahko stráviteľná a jej príprava je rýchla. Je vhodná nielen ako príloha. Pripraviť z nej možno mnoho iných lahodných a netradičných pokrmov.