Obaľovacia zmes na Tempuru 1kg. Krajina pôvodu Južná Kórea. Tempura je špeciálna ázijská obaľovacia zmes na vyprážanie, vďaka ktorej budú vaše jedlá lahodne chrumkavé. Hodí sa na obaľovanie kuracieho mäsa, zeleniny, rýb a kreviet. Zmes stačí zmiešať s vodou a obaliť v nej vami zvolené mäso alebo zeleninu a vypražiť. Náš tip: cesto by malo byť studené. Čím viac zachladené bude, tým bude výsledné jedlo chrumkavejšie.
Marináda na hovädzie mäso Bulgogi 500 g. Krajina pôvodu Kórea. Hovädzie bulgogi (marinované a grilované plátky hovädzieho mäsa) je kórejská klasika. Táto vopred pripravená marináda kombinuje sójovú omáčku so soľou, ryžové víno na varenie, koji a ovocné pyré na lepkavú sladkú omáčku. Navyše, pridanie hruškového pyré pomáha mäsu, aby bolo super jemné. Kórejské BBQ alebo gogi gui označuje kórejskú metódu grilovania hovädzieho, bravčového, kuracieho alebo iného mäsa. Najtypickejšou formou kórejského BBQ je bu
Marináda na hovädzie mäso barbeque galbi Beskul 500 g. Krajina pôvodu Kórea. Táto slávna barbeque galbi marináda na korejské hovädzie mäso, dáva úžasne sladkú a slanú glazúru, je presiaknutá bohatou ovocnou a korenistou chuťou. Toto korenie založené na sójovej omáčke, preniká do všetkých vašich ingrediencií a zalieva ich sviežou chuťou kórejskej hrušky, jablka, cesnaku a čierneho korenia. Úžasne dymová chuť ladiaca s grilovanými rebrami galbi, pre ktoré je vyrobená. Galbi je pokrm vhodný najmä na nejaké
Zmes na prípravu kórejských lievancov Haemul Paejon 500 g. Krajina pôvodu Južná Kórea. Buchimgaru (kórejská zmes na palacinky) je často používaná Kórejcami pri príprave rôznych kórejských palaciniek, ako sú pajeon, haemul pajeon a kimchi jeon. Zatiaľ čo niektorí používajú hladkú múku, mnohí radšej používajú buchimgaru, pretože dáva chrumkavejšiu štruktúru. Buchimgaru je zmes rôznych druhov múky a iných korenín, vďaka čomu budú vaše palacinky tiež chutnejšie. Stačí zmiešať zmes s čistou vodou, vypracovať c
Kórejská obaľovacia zmes na chrumkavé kurča 1 kg. Krajina pôvodu Južná Kórea. Obaľovacia zmes značky Beksul obsahuje múku, ktorá je správne ochutená kukuričným práškom, cesnakom, zázvorom, čiernym korením a ďalšími prísadami. Je to druh zmiešanej múky, ktorú možno použiť ako cesto (na tempuru) pri príprave vyprážaných jedál. Táto zmes múky je založená na pšeničnej múke, ale dobre sa kombinuje s inými druhmi múky vrátane kukuričnej, prášku do pečiva, ryžovej múky a ďalších. Obaľovaciu zmes zmiešajte s vod
Obaľovacia zmes na Tempuru 500 g. Krajina pôvodu Južná Kórea. Tempura je špeciálna ázijská obaľovacia zmes na vyprážanie, vďaka ktorej budú vaše jedlá lahodne chrumkavé. Hodí sa na obaľovanie kuracieho mäsa, zeleniny, rýb a kreviet. Zmes stačí zmiešať s vodou a obaliť v nej vami zvolené mäso alebo zeleninu a vypražiť. Náš tip: cesto by malo byť studené. Čím viac zachladené bude, tým bude výsledné jedlo chrumkavejšie.