Spôsob výroby Becherovky Original sa za viac ako 200 rokov nezmenil. Jednoducho preto, lebo je originál. Nová Becherovka Nefiltrovaná nie je výnimkou, až na to, že v procese bola vynechaná filtrácia. Prísne tajná receptúra ostáva rovnaká, výsledné vyznenie bylín v Nefiltrovanej Becherovke však prináša vskutku nový zážitok.
Horký bylinný likér na báze BecherovkyJe určený všetkým, ktorí majú radi veľmi suché a horké alkoholické nápoje. Klasická bylinná receptúra je doplnená desiatimi percentami červeného vína. Neobsahuje žiadny cukor. Názov likéru označuje štrnásty prameň a KV umiestnenie prameňa v Karlových Varoch, kde sa vyrába. Podáva sa ľadovo vychladený, alebo v kombinácii v koktailoch.
Becherovka je prírodný bylinkový alkoholický nápoj - likér. Obsahuje karlovarskú vodu, lieh, prírodný cukor a špecifickú horkastú zmes pozostávajúcu asi z 32 druhov byliniek a korenia. Bola uvedená na trh v roku 1807. Becherovka sa pije studená, obvykle samotná, ale môže sa pridávať i do rôznych miešaných nápojov. V roku 1807 začal karlovarský lekárnik Jan Becher predávať bylinný likér podľa svojej vlastnej receptúry. V roku 1841 jeho syn Johann začal hromadnú výrobu. Až do roku 1945 bola firma vo vl
Becherovka je prírodný bylinkový alkoholický nápoj - likér. Obsahuje karlovarskú vodu, lieh, prírodný cukor a špecifickú horkastú zmes pozostávajúcu asi z 32 druhov byliniek a korenia. Bola uvedená na trh v roku 1807. Becherovka sa pije studená, obvykle samotná, ale môže sa pridávať i do rôznych miešaných nápojov. V roku 1807 začal karlovarský lekárnik Jan Becher predávať bylinný likér podľa svojej vlastnej receptúry. V roku 1841 jeho syn Johann začal hromadnú výrobu. Až do roku 1945 bola firma vo vlastní