Diviak na víne z Bergeracu, oblasti, ktorá nie je známa len Cyranom z Bergeracu, ale aj výborným francúzskym vínom, ktoré krásne dopĺňa bohatú chuť tejto francúzskej pochúťky. Vyrobené vo Francúzsku, Avon&Ragobert.
Zloženie: bravčové mäso*, kačacie mäso 30%*, bravčová pečeň*, zelené korenie 2%, ryžová múka, soľ, mliečne bielkoviny, sušené vajcia, sušené mlieko, cibuľa, korenie. *Pôvod Francúzsko. Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení uchovajte v chlade 0-4°C spotrebujte do 3 dní. Vyrobené vo Francúzsku, Avon&Ragobert.
Zloženie: bravčové mäso*, bravčová pečeň*, sušené vajcia, soľ, hríby 1%, mliečne bielkoviny, cibuľa, korenie, aromatické byliny, glukóza, prírodné arómy. *Pôvod Francúzsko. Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení uchovajte v chlade 0-4 °C a spotrebujte do 3 dní. Vyrobené vo Francúzsku, Avon&Ragobert.
Srnčia terina na brandy, sklo 180g bez farbív– bez konzervantov - bez emulgátorov Zloženie: bravčový krk*, srnčie mäso* 25%, bravčová pečeň*, bravčové mäso*, koňak 2%, ryžová múka, soľ, mliečne bielkoviny, vajcia v prášku, mlieko v prášku, cibuľa, korenie, aromatické bylinky. *Pôvod Francúzsko. Môže obsahovať stopy mlieka, sóje a horčice. Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v chlade pod 4°C, spotrebujte do 3 dní. Vyrobené vo Francúzsku, Jean Brunet. Výživové údaje na 1