Akashi Ultra Clear Fluorocarbon je veľmi pružný a má extrémne nízku pamäť. Používajú ho mnohý rybári loviaci na plávanú, alebo na feeder. Takisto nájde uplatnenie pri kaprových montážach a osvedčil sa výborne aj pri love na prívlač.
Akashi Ultra Clear Fluorocarbon je veľmi pružný a má extrémne nízku pamäť. Používajú ho mnohý rybári loviaci na plávanú, alebo na feeder. Takisto nájde uplatnenie pri kaprových montážach a osvedčil sa výborne aj pri love na prívlač.
Akashi Ultra Clear Fluorocarbon je veľmi pružný a má extrémne nízku pamäť. Používajú ho mnohý rybári loviaci na plávanú, alebo na feeder. Takisto nájde uplatnenie pri kaprových montážach a osvedčil sa výborne aj pri love na prívlač.
V blízkosti Setoského mora má liehovar White Oak prímorské podnebie, ktoré prispieva k hladkému vývoju zvláštneho chuťového profilu tejto whisky.Zreje v sherry sudoch.Akashi Single Malt, ktorá nie je filtrovaná, si zachováva svoju bohatú okrúhlu štruktúru a vykazuje vysoký stupeň alkoholu. Destilérka White Oak sa po celé desaťročia špecializuje na výrobu zmesí, ale dnes sa už skôr zameriava na single malty. Nestarnúca single malt Akashi priláka nováčikov ale aj milovníkov japonskej whisky, ktorých láka ob
Japonská zmesová whisky, ktorá bola predmetom istej kontroverznosti. Fľaškovanie pre domáci trh v Japonsku sa robí so sladovou whisky a melasovým alkoholom, ktorý by sa v EÚ neoznačoval ako whisky. Táto verzia určená na export je však vyrobená zo sladovej a obilnej whisky.
Japonská zmesová whisky, ktorá bola predmetom istej kontroverznosti. Fľaškovanie pre domáci trh v Japonsku sa robí so sladovou whisky a melasovým alkoholom, ktorý by sa v EÚ neoznačoval ako whisky. Táto verzia určená na export je však vyrobená zo sladovej a obilnej whisky.
Japonská zmesová whisky, ktorá bola predmetom istej kontroverznosti. Fľaškovanie pre domáci trh v Japonsku sa robí so sladovou whisky a melasovým alkoholom, ktorý by sa v EÚ neoznačoval ako whisky. Táto verzia určená na export je však vyrobená zo sladovej a obilnej whisky.
Akashi Single Malt 4 Y.O. White Wine Cask bola vyprodukovaná v destilérii Eigashima. Dozrievala po dobu 3 a pol roka v koňakových sudoch a potom 10 mesiacov v japonských sudoch na biele víno z vinice Akashi nachádzajúcich sa v regióne Yamanashi. Whisky nie je ani dofarbovaná, ani filtrovaná za studena, v aróme cítiť drevitosť a tóny červeného ovocia sú na podnebí posilnené o ďalšie intenzívne tóny trieslovín a sušeného ovocia. Čo ďalej? Chceli by ste túto whisky ochutnať? Výborne! Pridajte si ju do košík
Akashi Meisei je japonská blended whisky, ktorá bola vyrobená v The White Oak Distillery. Ide o zmes prevažne 3-ročných whisky, ktoré zreli v sudoch z amerického dubu. Charakteristická je typickými vanilkovými tónmi, ktoré jej tieto sudy dodávajú, a príjemným náznakom korenia a kvetov. The White Oak Distillery sa nachádza v meste Akashi v prefektúre Hyogo. Tento liehovar dostal svoju licenciu v roku 1919, ale až v roku 1984 ju skutočne začal používať na whisky, predtým sa používala hlavne (a ešte stále) n