Kaša s cirokom, hruškou a zázvorom 55g - 1 porcia Sú kombinácie, ktoré stoja za to vyskúšať. Ako hrejivá chuť pečených hrušiek so štipkou zázvoru a klinčekov ... Cítite tú vôňu? Túto kašu je škoda len raňajkovať. Vychutnajte si ju ako
Kaša s cirokom, jablkom a škoricou 55g Adveni - 1porcia S touto lahodnou a osviežujúcou kašou sa prenesiete v čase i priestore a v minúte sa ocitnete zase na prázdninách u babičky! Návod na prípravu Do teplého (60 °C) mlieka alebo vody v
Mlynský výrobok z prirodzene bezgluténové plodiny TIPY NA POUŽITIE: Vločky sú vhodné: do jogurtov, presnidávok a pohárov na prípravu mrveničky na koláče na prípravu bezgluténového müsli na prípravu pohánkovej kaše ako základ nátierok na
Sezamová múka 250g Adveni Mlynský výrobok z výliskov bieleho sezamu ZLOŽENIE: 100% mleté výlisky semien sezamu TIPY NA POUŽITIE: Pre tepelné spracovanie: v malom množstve do slaného aj sladkého pečiva Pre studenú kuchyňu: do nátierok (ako
Zloženie kukuričný škrob, slnečnicové semienka lúpané, ľanové semienka hnedé, zemiakový škrob, tekvicové semienka lúpané sekané, šalviová múka – mleté výlisky zo semien šalvie hispánskej (Salvia hispanica), dextróza, hrachový proteín 3 %,
Múka je vhodná len pre tepelné spracovanie: sladké aj slané pečenie na zahusťovanie polievok a omáčok pre prípravu placiek, knedlí, halušiek pre prípravu nátierok Pri príprave cesta na pečenie nahraďte časť bežnej múky múkou šošovicovou.
Malé nadýchané buchtičky, tak akurát na raňajky alebo desiatu, ktorých prípravu zvládnu aj úplní začiatočníci. O čom je reč? Predsa o muffinoch! Adveni pre Vás prichystalo super trendy zmesi na muffiny, ktoré si zamiluje celá Vaša
SYPKÁ ZMES NA PRÍPRAVU MUFFINOV S BANÁNMI A KARAMELOM – BEZGLUTÉNOVÁ, BEZ LAKTÓZY Malé nadýchané buchtičky, tak akurát na raňajky alebo desiatu, ktorých prípravu zvládnu aj úplní začiatočníci. O čom je reč? Predsa o muffinoch! Adveni pre
MLYNSKÝ VÝROBOK Z TEFU tmavého TIPY NA POUŽITIE: Múka je vhodná len na tepelnú úpravu. Všestranná múka vhodná: pre sladké aj slané pečeniena prípravu pudinguna zahusťovaniena prípravu tradičného etiópskeho chlebaV každom prípade môžete
Kváskový chlieb je v posledných rokoch skutočným pekárskym hitom. Malé i väčšie pekárne sa predháňajú v ponuke kváskového pečiva a nezriedka sa do experimentov s kváskom púšťajú aj nadšení amatéri v domácich podmienkach. Akokoľvek sú módne