Potreby pre záhradkárov a ľudí, ktorí sa radi venujú pestovaniu. Všetko pre vaše hospodárstvo, chov, pestovanie a záhradu nájdete u nás ✔.
CelluFluxx® - je pomocný filtračný prostriedok z prírodnej celulózy pre šetrnú filtráciu vín určený pre kremelinové filtre s naplavenín na tanierové sitá a so sviečkovými filtračnými segmentmi a taktiež pre vákuové kalolisy.
CarboTec GE zabezpečuje rýchlu a šetrnú adsorpciu nečistôt v hroznovom mušte bez toho, aby bola narušená prirodzená aróma muštu. Jeho použite má preventívny charakter, aby sa odstránili nečistoty, ako napríklad zvyšky postrekov alebo nečisté arómy, ktoré vznikli hnilobou. Zabraňuje tiež prerušeniu fermentácie a narušeniu jablčno-mliečnej fermentácie.
CarboTec GE zabezpečuje rýchlu a šetrnú adsorpciu nečistôt v hroznovom mušte bez toho, aby bola narušená prirodzená aróma muštu. Jeho použite má preventívny charakter, aby sa odstránili nečistoty, ako napríklad zvyšky postrekov alebo nečisté arómy, ktoré vznikli hnilobou. Zabraňuje tiež prerušeniu fermentácie a narušeniu jablčno-mliečnej fermentácie.
Boerovin je kvapalná kyselina mliečna prispôsobená na výrobu vín z hrozna a ovocia. Cieľom aplikácie Boerovin-u je zvýšenie kyslosti ako dodatočnej mikrobiologickej ochrany a zlepšenie chuti.
Boerovin je kvapalná kyselina mliečna prispôsobená na výrobu vín z hrozna a ovocia. Cieľom aplikácie Boerovin-u je zvýšenie kyslosti ako dodatočnej mikrobiologickej ochrany a zlepšenie chuti.
Boerovin je kvapalná kyselina mliečna prispôsobená na výrobu vín z hrozna a ovocia. Cieľom aplikácie Boerovin-u je zvýšenie kyslosti ako dodatočnej mikrobiologickej ochrany a zlepšenie chuti.
Boerovin je kvapalná kyselina mliečna prispôsobená na výrobu vín z hrozna a ovocia. Cieľom aplikácie Boerovin-u je zvýšenie kyslosti ako dodatočnej mikrobiologickej ochrany a zlepšenie chuti.
Boerovin je kvapalná kyselina mliečna prispôsobená na výrobu vín z hrozna a ovocia. Cieľom aplikácie Boerovin-u je zvýšenie kyslosti ako dodatočnej mikrobiologickej ochrany a zlepšenie chuti.
Bi-Start ®Vitale SK11 je vysoko koncentrovaná štartovacia kultúra pre priame spustenie jalbčno-mliečnej fermentácie v červenom a bielom víne, sušená za zmrazeného stavu.
Bi-Start ®Vitale SK11 je vysoko koncentrovaná štartovacia kultúra pre priame spustenie jalbčno-mliečnej fermentácie v červenom a bielom víne, sušená za zmrazeného stavu.
Bi-Start Fresh SK55 je vysoko koncentrovaná lyofilizovaná štartovacia kultúra pre priame zahájenie jablčno-mliečnej fermentácie v bielych a ružových vínach.
Bi-Start Fresh SK55 je vysoko koncentrovaná lyofilizovaná štartovacia kultúra pre priame zahájenie jablčno-mliečnej fermentácie v bielych a ružových vínach.
Aktivit je vápenato-sodný granulovaný bentonit na stabilizáciu ovocných štiav, hroznového muštu a vína adsorpciouproteínov a iných koloidov súvisiacich so zákalmi. Pri čírení sa najčastejšie používa v kombinácií s kremičitým sóloma kladne nabitým číriacim prípravkom na podporu flokulácie zákalov.
Použitie: živná soľ je dôležitým aktivátorom fermentácie. Živná soľ sa skladá z vitamínu B, fosforečnanu amónneho a siranu amónneho, z ktorého sa v procese fermentácie uvoľnuje dusík, ktorý je dôležitou živinou pre baktérie. Použitím živnej soli získame kvalitnejšie víno, fermentácia už v prvých dňoch začne prebiehať normálnym tempom. Odporúča sa použiť v prípade všetkých muštov, obzvlásť k nedozretým muštom a muštom z úrody postihnutej bielou hnilobou alebo k intenzívne čistenému muštu. Dávkovanie: živn
Vlastnosti: optimálne teplotné rozmedzie pre fermentáciu: 12°C - 34°C. Rýchla fermentáčná schopnosť. Účinnosť do 14 obj. % alkoholu. K správnej fermentácii nízka potreba dusíka a kyslíka. Dobrá tolerancia na SO2. Použitie: do rmutu a muštu z hrozna a ovocia, ďalej k opätovnému rozbehnutiu procesu prerušenej fermentácie, je výborne použiteľný aj v prípade stredného-vysokého obsahu alkoholu a obsahu kyslíka. Pred vlastnm použitím pridajme suché kvasinky do čistej vody s teplotou 35 - 38°C, suspenziu nechajm