Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou oranžovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s air-brushom. Spotrebovať do: 30.09.2023
FC Cukrová dekorácia Mrkva 16ks je perfektným doplnkom pre tvoje dezerty. Tieto roztomilé mrkvové dekorácie sú ideálne na ozdobenie tôrt, cupcakes alebo iných sladkých pochúťok. Sú jedlé a veľmi jednoduché na použitie, takže tvoje výtvory budú vždy vyzerať úžasne.
Čokoládky z bielej čokolády s karamelom sú obľúbenou formou polevy. Stačí zohriať v mikrovlnke alebo nad parou /v prípade potreby ju vieš zriediť kokosovým olejom/. Spotrebovať do: 04.08.2023
Belgická čokoláda Callebaut Ruby, receptúra no. RB1, ponúka dokonalú chuť kakaa so sviežimi ovocnými tónmi a vzrušujúcim kyslastým nádychom. Čokoláda je vyrobená z rubínových kakaových bôbov, svoju farbu a chuť teda získava bez pridania aróm a umelých farbív. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 33,6%.
Belgická čokoláda Callebaut, receptúra no. 811, ponúka dokonalú horkosť kakaa s jemným vanilkovým podtónom. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 54,5%.
Belgická čokoláda Callebaut Gold ponúka dokonale vyváženú chuť mlieka a kakaa s bohatými smotanovými tónmi a vzrušujúcim nádychom soli. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 33,6%.
Vychutnaj si tento krém vyrobený z kešu orieškov, proteínu a kokosu. Nádhernú chuť si môžeš užiť v každej lyžičke krému.
Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť. Rozmery: 27,5x13,5x2,4 cm, 3x7 ks
Gélová farba W - Golden Yellow je vysoko koncentrovaná farba, ktorá dokáže tvojim pekárenským a cukrárenským výtvorom dodať hlbokú a bohatú farbu už pri použití malého množstva. Farba je balená v praktickej nádobe, ktorá zabraňuje neporiadku a umožňuje jednoduché dávkovanie.
S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč.
Belgická čokoláda Callebaut, receptúra no. 70-30-38, ponúka dokonalú horkosť kakaa s jemným ovocným podtónom. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnu viskozitu, je vhodná pre prípravu praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 70,5%.
Dekoračný posyp vhodný na cupcake, medovníky, koláče a torty. Spotrebovať do: 30.09.2023
Belgická biela čokoláda Callebaut Velvet je najjemnejšou bielou čokoládou v rade Callebaut. Ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej viskozite je perfektná aj pre peny, glazúry a ganáž. Obsah kakaa je 32%.
Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde! ROZMER: 30x40cm
Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde! ROZMER: 30x40cm