Forma vhodná na koláče a dezerty rôzneho druhu. Materiál: nepriepustný dvojitý papier z čistej celulózy, na oboch stranách vrstva silikónu.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou tiramisu. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Forma vhodná na koláče a dezerty rôzneho druhu. Materiál: Drevené formy z topoľovej drevnej dyhy.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami ovocia - maracuja. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Termostabilný stabilizátor šľahačky, vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami ovocia - maliny. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami lesného ovocia. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami ovocia - jahody. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou jogurtu. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s príchuťou čokolády. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s príchuťou citrónu. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a vločkami z ananásu. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.
Koncentrát s príchuťou višne vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Koncentrát s príchuťou zeleného jablka vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Koncentrát s príchuťou vanilla vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.