Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Silikónová forma zaujímavého tvaru ti poslúži pre vytváranie luxusných dezertov ale aj na obyčajnú zmrzlinu.
Silikónová forma zaujímavého tvaru ti poslúži pre vytváranie luxusných dezertov ale aj na obyčajnú zmrzlinu. Fotka je ilustračná, cena je za jednu formu.
Silikónová forma zaujímavého tvaru ti poslúži pre vytváranie luxusných dezertov ale aj na obyčajnú zmrzlinu.
Silikónová forma zaujímavého tvaru ti poslúži pre vytváranie luxusných dezertov ale aj na obyčajnú zmrzlinu.
Vypichovačky sú vynálezom doby. Jednoducho si z vyvaľkaného fondánu vykrojíš tvar a piestikom ho hneď aj vyhodíš vypichovačom von. Nevieme síce kto presne ich vymyslel, ale ďakujeme mu zato! Materiál: plast.
Vypichovačky sú vynálezom doby. Jednoducho si z vyvaľkaného fondánu vykrojíš tvar a piestikom ho hneď aj vyhodíš vypichovačom von. Nevieme síce kto presne ich vymyslel, ale ďakujeme mu zato! Materiál: plast.
Vypichovačky sú vynálezom doby. Jednoducho si z vyvaľkaného fondánu vykrojíš tvar a piestikom ho hneď aj vyhodíš vypichovačom von. Nevieme síce kto presne ich vymyslel, ale ďakujeme mu zato! Materiál: plast.
Kvalitné vykrajovačky priamo od výrobcu. Rýchle a jednoduché použitie. TIP: Ak máš problém dostať hmotu z vykrajovačky von skús vykrajovať cez potravinovú fóliu. Materiál: plast.
Kvalitné vykrajovačky priamo od výrobcu. Rýchle a jednoduché použitie. TIP: Ak máš problém dostať hmotu z vykrajovačky von skús vykrajovať cez potravinovú fóliu. Materiál: plast.
Velvet sprej s kakaovým maslom pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.