Čaje a kávy prvotriednej kvality z celého sveta, ručne zbierané a upravované tradičnými spôsobmi. BIO produkty.
Výborná kolumbijská káva, ktorej zrná dozrievajú na odľahlých zatienených plantážach. Vďaka starostlivým zberom a čistej, sladkej horskej vode získavame zrná dokonalej kvality. Káva je charakteristická plnou chuťou, strednou silou a bohatou, delikátnou vôňou a výraznou ovocnou arómou.
Výborná kolumbijská káva, ktorej zrná dozrievajú na odľahlých zatienených plantážach. Vďaka starostlivým zberom a čistej, sladkej horskej vode získavame zrná dokonalej kvality. Káva je charakteristická plnou chuťou, strednou silou a bohatou, delikátnou vôňou a výraznou ovocnou arómou.
Výborná kolumbijská káva, ktorej zrná dozrievajú na odľahlých zatienených plantážach. Vďaka starostlivým zberom a čistej, sladkej horskej vode získavame zrná dokonalej kvality. Káva je charakteristická plnou chuťou, strednou silou a bohatou, delikátnou vôňou a výraznou ovocnou arómou.
V panamských horách sa nachádza oblasť „Dolina kvetov a večernej jari“, kde sa na malých plantážach pestuje arabica. V dôsledku stredne silného praženia je chuť ľahko kvetinová, jemne čokoládová a dlho po vypití zanecháva príjemné spomienky.
V panamských horách sa nachádza oblasť „Dolina kvetov a večernej jari“, kde sa na malých plantážach pestuje arabica. V dôsledku stredne silného praženia je chuť ľahko kvetinová, jemne čokoládová a dlho po vypití zanecháva príjemné spomienky.
V panamských horách sa nachádza oblasť „Dolina kvetov a večernej jari“, kde sa na malých plantážach pestuje arabica. V dôsledku stredne silného praženia je chuť ľahko kvetinová, jemne čokoládová a dlho po vypití zanecháva príjemné spomienky.
V panamských horách sa nachádza oblasť „Dolina kvetov a večernej jari“, kde sa na malých plantážach pestuje arabica. V dôsledku stredne silného praženia je chuť ľahko kvetinová, jemne čokoládová a dlho po vypití zanecháva príjemné spomienky.
Zástupca indonézskej kávy. História kávy v tejto časti sveta sa začala písať v polovici 18.stor., kedy bolo toto územie pod správou Holanďanov. S pestovaním sa začalo na Jáve, neskôr vznikli plantáže aj na Sumatre. Názov Toba je odvodený od názvu jazera, pri ktorom sa vo výške 1200 m.n.m. nachádza plantáž. Vysoká vlhkosť v spojení s tradičnými metódami pestovania, ktoré sa odovzdávajú z generácie na generáciu v malých manufaktúrach, spolu tvoria výnimočný efekt. Proces čiastočného prepláchnutia zŕn a tend
Zástupca indonézskej kávy. História kávy v tejto časti sveta sa začala písať v polovici 18.stor., kedy bolo toto územie pod správou Holanďanov. S pestovaním sa začalo na Jáve, neskôr vznikli plantáže aj na Sumatre. Názov Toba je odvodený od názvu jazera, pri ktorom sa vo výške 1200 m.n.m. nachádza plantáž. Vysoká vlhkosť v spojení s tradičnými metódami pestovania, ktoré sa odovzdávajú z generácie na generáciu v malých manufaktúrach, spolu tvoria výnimočný efekt. Proces čiastočného prepláchnutia zŕn a tend
Zástupca indonézskej kávy. História kávy v tejto časti sveta sa začala písať v polovici 18.stor., kedy bolo toto územie pod správou Holanďanov. S pestovaním sa začalo na Jáve, neskôr vznikli plantáže aj na Sumatre. Názov Toba je odvodený od názvu jazera, pri ktorom sa vo výške 1200 m.n.m. nachádza plantáž. Vysoká vlhkosť v spojení s tradičnými metódami pestovania, ktoré sa odovzdávajú z generácie na generáciu v malých manufaktúrach, spolu tvoria výnimočný efekt. Proces čiastočného prepláchnutia zŕn a tend
Zástupca indonézskej kávy. História kávy v tejto časti sveta sa začala písať v polovici 18.stor., kedy bolo toto územie pod správou Holanďanov. S pestovaním sa začalo na Jáve, neskôr vznikli plantáže aj na Sumatre. Názov Toba je odvodený od názvu jazera, pri ktorom sa vo výške 1200 m.n.m. nachádza plantáž. Vysoká vlhkosť v spojení s tradičnými metódami pestovania, ktoré sa odovzdávajú z generácie na generáciu v malých manufaktúrach, spolu tvoria výnimočný efekt. Proces čiastočného prepláchnutia zŕn a tend
Pôvod a plantáž Ekologicky pestovaná káva pochádza zo spolupráce farmárov z Jaltenango v štáte Chiapas v južnom Mexiku. Farmári začali svoju spoluprácu v roku 2011, aby odolali finančným vplyvom hrdze kávových listov, huby. Spoločne investovali do modernizácie svojich fariem a dokázali profitovať zo vzájomných vedomostí. Káva sa pestuje v nadmorských výškach 1 200 - 1 500 metrov, ručne sa umýva a suší. Názov vychádza z neďalekej obľúbenej rybárskej dedinky Celestún, ktorá je rezerváciou pre plameniaky a
Pôvod a plantáž Ekologicky pestovaná káva pochádza zo spolupráce farmárov z Jaltenango v štáte Chiapas v južnom Mexiku. Farmári začali svoju spoluprácu v roku 2011, aby odolali finančným vplyvom hrdze kávových listov, huby. Spoločne investovali do modernizácie svojich fariem a dokázali profitovať zo vzájomných vedomostí. Káva sa pestuje v nadmorských výškach 1 200 - 1 500 metrov, ručne sa umýva a suší. Názov vychádza z neďalekej obľúbenej rybárskej dedinky Celestún, ktorá je rezerváciou pre plameniaky a
Pôvod a plantáž Ekologicky pestovaná káva pochádza zo spolupráce farmárov z Jaltenango v štáte Chiapas v južnom Mexiku. Farmári začali svoju spoluprácu v roku 2011, aby odolali finančným vplyvom hrdze kávových listov, huby. Spoločne investovali do modernizácie svojich fariem a dokázali profitovať zo vzájomných vedomostí. Káva sa pestuje v nadmorských výškach 1 200 - 1 500 metrov, ručne sa umýva a suší. Názov vychádza z neďalekej obľúbenej rybárskej dedinky Celestún, ktorá je rezerváciou pre plameniaky a
Zrnká arabiky v duete aromatickej slivky a sladkej škorice. Káva je ideálna pre znalcov, aj kávových začiatočníkov. Výborne chutí s koláčikom alebo zmrzlinou.