Objavte chuť Talianska. Jedzte lepšie, žite lepšie.. Talianske potraviny a jedlo všeobecne, to nie je len pizza a pasta, ktoré pozná každý z nás, kuchyňa Talianov je oveľa pestrejšia. Kuchyňa je predovšetkým vyjadrenie kulinárskej tradície rôznych regiónov Talianska, ktoré boli ovplyvnené množstvom faktorov. Regióny…
BEZ LEPKU - Tabuľka horkej čokolády s burizonami - 3x25g
Jedná sa o závarkovú cestovinu ako do českej, tak do talianskej kuchyne.
Červené víno získané z vybraného hrozna Creta Nera .
Červené víno vyrobené zo 100% hrozna z viníc Aglianico, nachádzajúcich sa 550 metrov nad morom, v obci Castelfranco v Irpinia. Zrenie v dubových sudoch
Kvalitné prémiové cetoviny vyrábané podľa tradičnej meódy, starej takmer 500 rokov.
Sterilizovaný paradajkový pretlak dvojitý koncentrovaný
Ochutený vínny kvasný ocot - od klasického aceto balsamico di Modena sa líši tým, že neobsahuje karamel Kyslosť 5,4%
Prílohové cestoviny. Fusilli je druh cestovín typický pre juh Talianska hlavne z oblasti Molise a Kampánie
Malé cestovinové zrnká, ktoré pripomínajú ryžu. Vhodné do polievok, šalátov, ako príloha.
Farfalle sú prílohové cestoviny vhodné do šalátov a ako hlavné jedlo. Pre svoj tvar sú obľúbené hlavne u detí.
Tradícia olivových olejov už od roku 1904 Výberová akosť olivového oleja získaného priamo z olív a výlučne mechanickými spôsobmi.
Tradícia olivových olejov už od roku 1904 Výberová akosť olivového oleja získaného priamo z olív výlučne mechanickými postupmi.