E-shop so širokou ponukou prírodných produktov.
Obsah ovocnej zložky 70 %Obsah ovocia 70 g v 100 g hotového výrobku.Obsah prírodných sladidiel 40 g v 100 g hotového výrobku.Zloženie: jahody, trstinový cukor, želírovací prostriedok citrusový pektínSkladujte v suchu pri teplote 0 - 28 °C.Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.Po otvorení skladujte v chladničke do 10 °C a do týždňa spotrebujte!Priemerné výživové hodnoty v 100 g:Energetická hodnota: 679 kJ/162 kcal; Tuky: 0,3 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g; Sacharidy: 37,7 g, z toho cukry: 36,4
Zloženie: Ryžová múka, jedlá soľ, pitná voda, tapiokový škrob. Použitie: Používa sa na prípravu závitkov. Špecialita ázijskej kuchyne. Ryžový papier namočíme do vlažnej vody na 1-2 minúty, rýchlo vytiahneme a položíme na chvíľu na suchú podložku, aby zmäkol. Potom do neho môžeme zabaliť pripravenú zmes (zeleninu alebo mäso). Na rozpálenom oleji smažíme závitky do zlatista. Podávame s ryžovými rezancami alebo samostatne. Výživové údaje v 100 g výrobku:energetická hodnota: 1427 kJ / 336 kcal;tuky: 0,5 g;nas
Ume ocot, prírodné ochucovadlo. Ume ocot je slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot. Tento „ocot“ je vyrobený prirodzenou prírodnou fermentáciou. Vzniká pri výrobe umeboshi – nakladaných japonských slivôčok. V skutočnosti nejde o ocot, pretože namiesto kyseliny octovej obsahuje kyselinu citrónovú. Používame ho v kuchyni na dochutenie akékoľvek jedla – polievky, omáčok, strukovín. Dá sa použiť aj do šalátov a dressingov. ZLOŽENIE UME slivky, morská soľ 20,5%, Shizo (Perilla). SKLADO
Pri výrobe (fermentácii) sliviek Umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su, čiže umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa nakladajú nesušené slivky, aby zostalo viac tekutiny. Z chemického hľadiska ale s octom nemá nič spoločné. Umeocet má slanokyslú chuť a aj keď má v názve slovo ocot skôr nám pokrm osolí než okyslí. Obsahuje veľké množstvo minerálnych látok, enzýmov a vitamínov. Vo vstrebateľnej podobe Umeocet používame v kuchyni na dochucovanie akéhokoľvek jedla (polievky, omáčky, strukov
Ume ocot, prírodné ochucovadlo vzniká pri fermentácií japonských umeboshi slivôčok. Slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot. Krajina pôvodu: Japonsko Obsah: 300ml
Tradičná japonská omáčka so širokým využitím v kuchyni, na ochutenie mäsa, zeleniny, rýb, rezancov či omáčok a šalátových zálievok. Vyrobená z kvalitnej sójovej omáčky tamari. Pred použitím potrepať. Skladujte v chladničke. Zloženie: Tamari sójová omáčka, ryžové víno, med, jablčný a ryžový ocot, horčica, cesnak, zázvor, biele a čierne korenie. VÝŽIVOVÉ ÚDAJE V 100G Energia 410 kJ / 92 kcal, tuky 0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 10,9g, z toho cukry 4,8g, bielkoviny 13,4g, soľ 13g. Krajina
Je 100 % prírodná morská soľ v podobe jemných kryštálikov, ktorá nie je drvená, ale pri jej zbere je použité jemnejšieho sita. Je veľmi vhodná ako do kuchyne, tak na jedálenský stôl. Hmotnosť: 1kg
Jačmenný slad je zdravou náhradou klasického bieleho cukru, ktorý nestimuluje pankreas, teda šetrí naše telo a je vhodný pre diabetikov. Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Neobsahuje chemické látky a jeho konzistencia je podobná medu. Možno ním zladiť Vaše obľúbené pokrmy a nápoje. Z vitamínov je tu veľké množstvo niacínu, riboflavínu, vitamínu B6 a tiež thiamín a kyselina listová. Z minerálov – vápnik, sodík, horčík, fosfor, chlór, meď, mangán, selén a železo. Ne
Mikawa Mirin je základné dochucovadlo používané v japonskej kuchyni s mierne sladkastou chuťou. Je to druh ryžového vína podobný saké, ale obsahujúceho menej alkoholu (13,5-14,4%). Možné ho využiť ku grilovaným rybám, v malom množstve namiesto sójovej omáčky, alebo aj ako príloha do sushi. Neobsahuje žiadne chemické prísady. Obsah: 200 ml Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 971 kJ / 232 kcal Tuky 0,1 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 40,9 g z toho cukry 0 g Bielkoviny 0,9 g Soľ 0 g
Tradičný výrobok do polievok, omáčok. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Zloženie: sójové bôby BIO *, ryža BIO, morská soľ, Aspergillus oryzae (koji).* alergén Výživové údaje v 100 ml výrobku:energetická hodnota: 590 kJ / 135 kcal;tuky: 4,5 g;nasýtené mastné kyseliny: 1,1 g;sacharidy: 13 g;cukry: 0,3 g;bielkoviny: 8,2 g;soľ: 13,6 g. Poľnohospodárska produkcia: mimo EÚ. Skladovanie: Skladujte v chlade. Použitie: Do polievok, omáčok. Hmotnosť: 300g
Ide o vlákninu z obalových šupiek Psyllia (Skorocel indický). Psyllium je zdroj rozpustnej vlákniny, ktorá sa podobá vláknine nachádzajúcej sa v obilninách ako je ovos a jačmeň. Psyllium má, ale vyšší obsah vlákniny, ako napr. ovsené otruby. Neobsahuje lepok, fytáty, ani zložky mliečneho alebo obilného pôvodu. Prečo je Psyllium zdravé? Niektorí ľudia majú problém so znášanlivosťou vlákniny pochádzajúcej z obilnín. Vláknina sa okrem obilnín nachádza aj v zelenine, ovocí, ryži, pohánke a ľanovom semene. Pri
Zloženie: bio špaldová múka 96%, kukuričný sirup 4%. Špaldové BIO lupienky sú vyrobené extrúziou. V súčasnosti je špalda považovaná za zdravšiu alternatívu pšenice s vyšším podielom minerálnych látok, vlákniny a nižším obsahom gluténu. Dodáva jedlu jemnú orieškovú chuť. Prečo sú špaldové lupienky zdravé? Pšenica špaldy je ľahko stráviteľná a nutrične bohatá. Dôležitým faktom je, že obsahuje vysoký obsah bielkovín a nasýtených mastných kyselín, avšak nie cholesterol. Taktiež bohato zastúpené sú aj mineráln
Zloženie: bio kukuričná múka 60,2%, bio pohánková múka 32,4%, bio ryžový sirup 6,4%, soľ 1%. Pohánkové BIO lupienky sú vyrobené extrúziou. Prečo sú pohánkové lupienky zdravé? V súčasnej dobe má pohánka uplatnenie hlavne v racionálnej výžive. Má nutrične bohaté zastúpenie a je ľahko stráviteľná. Pohánka je prirodzene bezgluténová, čo je výhodou pre celiatikov. Obsahuje vysoké množstvo vlákniny, vďaka čomu pozitívne vplýva na trávenie a činnosť čriev. Rovnako významná pre trávenie je aj látka rutín známa ak
Chutné cereálne guľôčky s kakaovou príchuťou - obohatené vitamínmi, vápnikom a železom. Cereálne kakaové guľôčky s celozrnnou múkou obsahujú vysoký podiel vlákniny. Čoko guličky sú obohatené o vápnik, železo a 10 vitamínov. Zdravé a chrumkavé raňajky pre každého. Zloženie: obilniny 65% (kukuričná krupica 47%, ryža), cukor, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku 4,9%, glukózový sirup, rastlinný olej repkový, jedlá soľ, emulgátor, sójový lecitín, škorica, aróma vanilín.Obsah: 375g Výživové údaje na 100g:
Špaldové cestoviny (tarhoňa) značky Ravita sú vyrobené z celozrnnej múky z pšenice špaldy. Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Tarhoňa, tiež nazývaná slovenská ryža je vlastne cestovina. Z múky a vody sa zamiesi cesto, ktoré sa následne strúha na drobno a nechá sa vysušiť. Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. Zloženie: cel