E-shop so širokou ponukou prírodných produktov.
Rezance špaldové celozrnné široké dlhé - zábavná príloha k vašim ázijským, talianskym i českým pokrmom Rezance špaldové celozrnné široké dlhé nesklamú s thajskými, čínskymi ani talianskymi pokrmami. Rovnako sú skvelou prílohou ku klasickým českým omáčkam. Špalda im prepožičiava jemnú orieškovú chuť a príjemnú vôňu. Deti ich budú milovať ako rýchlovku so syrom a kečupom. Zloženie: Celozrnná múka ŠPALDOVÁ bio Výživové údaje na 100g výrobku: energetická hodnota 1500kJ/355kcal; tuky 3,08 g z toho nasýtené
Zloženie: celozrná špaldová múka BIO*. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1500 kJ / 355 kcal; tuky: 3,08 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,46 g; sacharidy: 73,27 g; cukry: 22 g; bielkoviny: 12,96 g; soľ: < 0,0025 g. Poľnohospodárska produkcia: Slovensko. Hmotnosť: 250g Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%. Použitie: Široké rezance sú vhodné ako príloha k omáčkam alebo na prípravu šalátov.
Vlastnosti Bez lepku, Bez konzervantov, Bez farbív Marketing produktu Neobsahuje lepok, konzervanty a farbivá. Ryžové cestoviny bezvaječné. Dehydratovaný výrobok. Ingredients Zloženie v suchom stave:, Ryžová múka, Prírodný tapiokový škrob, Soľ Nutritional Information Výživové hodnoty na 100g výrobku v suchom stave Energetická hodnota 1448 kJ/100g 346 Kcal Tuky 0,4 g z toho: -nasýtené mastné kyseliny 0,2 g Sacharidy 82,3 g
Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn. Sú obľúbenou a vhodnou súčasťou racionálnej výživy, pre ľudí citlivých na lepok, vegetariánov aj vegánov. Sú dobrým zdrojom železa, vápnika a sacharidov, ktoré naše telo dokáže ľahko premeniť na energiu. Okrem iného majú nízky podiel tuku. Ich príprava je veľmi rýchla a bezproblémová. Možno ich použiť ako prílohu, hlavné jedlo, súčasť šalátov alebo polievok. Neobsahujú lepok, cholesterol, konzervačné látky, umelé farbivá ani suroviny
Zloženie: ryžová múka 76%, tapiokový škrob 13%, soľ, voda, stabilizátor E451i. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 350 kcal; tuky: 0,41 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g; sacharidy: 85,4 g; cukry: 0,05 g; bielkoviny: 1,21 g; soľ: 6 g. Krajina pôvodu: Vietnam. Hmotnosť: 200g Skladovanie: Skladujte v suchu. Použitie: Cestoviny sú vhodné na prípravu studených šalátov, na zapekanie, ako príloha alebo do polievok.
Zloženie: kukuričný škrob, zemiakový škrob, modifikovaný kukuričný a zemiakový škrob, ryžová múka, farbivo: kurkuma, polynol A. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1510 kJ / 356 kcal; tuky: 0,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 87,4 g; cukry: 3,3 g; bielkoviny: 1 g; soľ: 0g. Krajina pôvodu: Česká republika. Hmotnosť: 250g Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade. Použitie: Na 250g cestovín použijete 2,5 l vody. Vodu privediete do varu. Potom cestoviny zavarte a ihneď dobre
Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn. Sú obľúbenou a vhodnou súčasťou racionálnej výživy, pre ľudí citlivých na lepok, vegetariánov aj vegánov. Sú dobrým zdrojom železa, vápnika a sacharidov, ktoré naše telo dokáže ľahko premeniť na energiu. Okrem iného majú nízky podiel tuku. Ich príprava je veľmi rýchla a bezproblémová. Možno ich použiť ako prílohu, hlavné jedlo, súčasť šalátov alebo polievok. Neobsahujú lepok, cholesterol, konzervačné látky, umelé farbivá ani suroviny
Originálne talianske cestoviny v BIO kvalite. Celozrné lazagne Rapunzel sa pred ďalším spracovaním nemusia variť a ich použitie je rovnaké ako pri klasických lasagniach. Vynikajúce bezvaječné cestoviny, ktoré sa nelepia a majú príjemnú, mierne orieškovú chuť. Ich tradičná výroba a kvalitné suroviny zaručujú, že si ich zamilujú aj skutoční gurmáni. Krajina pôvodu: Taliansko Hmotnosť: 250g
Cornito Twister Farebné špirály (Fusili), veľké farebné kukuričné špirály. Bezlepkové cestoviny neobsahujú vajcia ani sóju. Cestoviny CORNITO sú jednoznačne najpredávanejšími bezlepkovými cestovinami na českom a slovenskom trhu, a to už dlho.Zloženie: kukuričná múka, kukuričný škrob, zemiakové vločky, hroznový cukor.Farebné cestoviny Cornito sú prifarbené práškovou BIO paprikou a práškovým BIO špenátom. Obsah: 200 g Krajina pôvodu: Maďarsko
Bezlepkové cestoviny – tarhoňa, z kukuričnej múky. Sú vyrobené z kvalitných surovín. Pri varení sa nelepia a zachovávajú si zlato-žltú farbu. Neobsahujú glutén, sú bezvaječné, bez sóje, bez laktózy a kazeínu. Vhodné pre celiatikov, na nerozoznanie od klasických cestovín s obsahom lepku. Majú nízky obsah tuku a neobsahujú žiadny cholesterol. ZLOŽENIE Kukuričná múka, kukuričný škrob, zemiakové vločky, hroznový cukor. NUTRIČNÁ HODNOTA NA 100G: bielkoviny 4,0gsacharidy 77,0gs toho cukry 3,36 gtuky
Bezgluténové (bezlepkové) kukuričné cestoviny vynikajúcej kvality a chuti. Bez cholesterolu, bez konzervačných látok a umelých farbív, mlieka, vajec, sóje a gluténu (lepku). Cestoviny sú vhodné do polievok, šalátov, ako príloha, k omáčkam, na zapekanie a pod. Hmotnosť: 200g Zloženie: kukuričná múka, kukuričný škrob, zemiakové vločky, hroznový cukor Analýza na 100g produktu: tuk 1,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,24g, sacharidy 77g, z toho cukry 3,36g, bielkoviny 4g, soľ 0,19g Výži
Kukuričné cestoviny sú známe vysokým podielom živín a nízkym obsahom tuku. Vynikajú prítomnosťou vitamínov A, B1, B3, E, ale aj kyseliny listovej, niacínu, minerálnych látok fosforu, horčíka, mangánu, zinku, železa, medi, ba i stopových prvkov selénu. Výhodou je, že sú lepšie stráviteľné a nelepia sa , držia svoj tvar a štruktúru.Neobsahujú lepok, pšenicu, mlieko, vajcia, sóju ani cholesterol, preto sú vhodné aj pre tých, ktorí musia dodržiavať bezlepkovú, alebo bezlaktózovú diétu . Prečo sú kukuričné c
GIROLOMONI - špagety celozrnné semolinové BIO, 500 g Špagety sú vyrobené z pšeničnej krupice, ktorá sa vyrába z kvalitnej tvrdej, čiže tvrdozrnnej pšenice - semoliny. Ich hlavnou výhodou je, že nemajú tendenciu sa rozvárať. Využijete ich všade tam, kam používate klasické špagety. Ich chuť najviac pozdvihne kvalitný olivový olej. Výborne ladia, samozrejme, aj s paradajkami a cesnakom. Nezaobíde sa bez nich omáčka bolognese, kvalitné špagety sú úplne nosným základom pre pokrm aglio olio. Ten bez dobrých ce
Jasmínová ryža je najrozšírenejší a najobľúbenejší druh ryže v ázijskej kuchyni. Je charakteristická tým, že má jemnú kvetinovú vôňu. Je vhodná ako príloha, ale aj do nákypov. Zloženie: jasmínová ryža Nutričné hodnoty na 100 g: energetická hodnota: 1478 kJ / 348 kcaltuky: 0.2 g, z toho nasýtené: 0.1 g, sacharidy: 79 g, z toho cukry: 0.4 g, bielkoviny: 8.1 g, soľ: 0.01 g Krajina pôvodu: Taliansko Hmotnosť: 500g
Jazmínová ryža v bio kvalite s jemnou prirodzenou vôňou kvetín. Tradičná súčasť ázijskej kuchyne. Po uvarení je lepivejšia, hodí sa teda k omáčkam. Ryža má ľahko sladkastú chuť, využijete ju preto aj v dezertoch. Využitie príloha - ryžu možno využiť ako prílohu k omáčkam rizoto - klasickým spôsobom môžete ryžu zmiešať so zeleninou a korením podľa ľubovôle vyprážané ryže - po uvarení môžete ryžu na väčšom množstve oleja spoločne so zeleninou smažiť asi 2 minúty, nakoniec pridajte rozmiešané vajíčk