E-shop so širokou ponukou prírodných produktov.
Crunchy snack lyofilizovaných višní je zdravá a chrumkavá desiata plná vitamínov a minerálov bez pridaných farbív a konzervantov. Lyofilizácia je proces sušenia ovocia mrazom niekedy označované ako vymrazený alebo sublimačné sušenie. Následný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou. Zachováva si farbu, chuť, aróma, minerály, vitamíny a takmer identickú veľkosť. Je ideálnou zložkou do müsli, kaší, jogurtov, sorbetov, a smoothies. Ďalej sa konzumuje priamo ako chrumkavý snack výraznej ovocnej chuti
Crunchy snack lyofilizovaného manga je zdravá a chrumkavá desiata plná vitamínov a minerálov bez pridaných farbív a konzervantov. Lyofilizácia je proces sušenia ovocia mrazom niekedy označované ako vymrazený alebo sublimačné sušenie. Následný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou. Zachováva si farbu, chuť, aróma, minerály, vitamíny a takmer identickú veľkosť. Je ideálnou zložkou do müsli, kaší, jogurtov, sorbetov, a smoothies. Ďalej sa konzumuje priamo ako chrumkavý snack výraznej ovocnej chuti
Crunchy snack lyofilizovaných čučoriedok je zdravá a chrumkavá desiata plná vitamínov a minerálov bez pridaných farbív a konzervantov. Lyofilizácia je proces sušenia ovocia mrazom niekedy označované ako vymrazený alebo sublimačné sušenie. Následný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou. Zachováva si farbu, chuť, aróma, minerály, vitamíny a takmer identickú veľkosť. Je ideálnou zložkou do müsli, kaší, jogurtov, sorbetov, a smoothies. Ďalej sa konzumuje priamo ako chrumkavý snack výraznej ovocnej
Crunchy snack lyofilizovaných brusníc je zdravá a chrumkavá desiata plná vitamínov a minerálov bez pridaných farbív a konzervantov. Lyofilizácia je proces sušenia ovocia mrazom niekedy označované ako vymrazený alebo sublimačné sušenie. Následný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou. Zachováva si farbu, chuť, aróma, minerály, vitamíny a takmer identickú veľkosť. Je ideálnou zložkou do müsli, kaší, jogurtov, sorbetov, a smoothies. Ďalej sa konzumuje priamo ako chrumkavý snack výraznej ovocnej chu
Crunchy snack lyofilizovaných jahôd je zdravá a chrumkavá desiata plná vitamínov a minerálov bez pridaných farbív a konzervantov. Lyofilizácia je proces sušenia ovocia mrazom niekedy označované ako vymrazený alebo sublimačné sušenie. Následný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou. Zachováva si farbu, chuť, aróma, minerály, vitamíny a takmer identickú veľkosť. Je ideálnou zložkou do müsli, kaší, jogurtov, sorbetov, a smoothies. Ďalej sa konzumuje priamo ako chrumkavý snack výraznej ovocnej chuti
Crunchy snack lyofilizovaného ananásu je zdravá a chrumkavá desiata plná vitamínov a minerálov bez pridaných farbív a konzervantov. Lyofilizácia je proces sušenia ovocia mrazom niekedy označované ako vymrazený alebo sublimačné sušenie. Následný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou. Zachováva si farbu, chuť, aróma, minerály, vitamíny a takmer identickú veľkosť. Je ideálnou zložkou do müsli, kaší, jogurtov, sorbetov, a smoothies. Ďalej sa konzumuje priamo ako chrumkavý snack výraznej ovocnej chu
Kypriaci prášok bez fosfátov- vínny kameň je vhodný na prípravu nadýchaného piškótového, treného alebo iného cesta. Zloženie: vínny kameň, jedlá sóda, škrob kukuričný Krajina pôvodu:Nemecko Hmotnosť: 40g
Špaldová múka celozrnná hladká je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Zloženie: 100% zomleté zrno pšenice špaldy Krajina pôvodu:Maďarsko Hmotnosť: 1kg
Špaldová múka biela hladká je vynikajúca na pečenie v domácnosti namiesto klasickej bielej múky. Je výborná na pečenie chleba, koláčov, zákuskov. Zloženie: 100% zomleté zrno pšenice špaldy Krajina pôvodu: Maďarsko Hmotnosť: 1kg
Zmes semienok vhodných na nakličovanie a oživenie stravy aj v zime zelenými vňaťkami. Návod na nakličovanie: 5-6 hod. namáčať v čistom nakličovadle, potom nechať 3-4 dni na svetle. 2-krát denne dobre preprať v čistej vode.Hmotnosť: 120g Zloženie: alfalfa, horčica žltá, senovka grécka (semená) z ekologického poľnohospodárstva. Krajina pôvodu: Rakúsko
Z cestovného balíčka starých Rimanov. Krajina pôvodu žeruchy je Perzia, Rimania priniesli záhradnú žeruchu do Európy. Žerucha je osviežujúca pri jarnej únave. Mladé lístky žeruchy sa s obľubou používajú ako prísada do šalátov, majonéz, syrov a vajec alebo jednoducho na ozdobenie chleba s maslom. Okrem naklíčených lístkov môžete konzumovať aj lístky dospelých rastlín.Žeruchu nemusíte namáčať, jednoducho ju dáte do čistej nakličovacej nádoby. Necháte 5-6 dňov nakličovať v tme a potom 2 dny na svetle. Žeruch
Semeno lucerky siatej, vhodné najmä na nakličovanie. Bohatý zdroj nutričných faktorov, pomáha pri trávení, vhodná pri problémoch s vyprázdňovaním, podporuje chuť do jedla a priaznivo ovplyvňuje močové cesty.Už Arabi boli presvedčení o sile klíčivých semienok: „V klíčku je obsiahnuté všetko, čo prináša život!“ Výhonky alfalfa chuťou pripomínajú žeruchu, ale sú jemnejšie. Zvlášť vítaný vitamínový doplnok počas dlhých zimných mesiacov. Výhonky alfalfa sa používají do šalátov, polievok a ako obloha na chlieb.
Naklíčené semienka chutia veľmi podobne reďkovke, majú jemnejšiu chuť. Na klíčkoch sa tvorí jemný povlak - nie je to s pleseň. Obsahuje vitamíny C,B, bielkoviny, vápnik, fosfor. Namáčať 6-8 hodín v čistom nakličovadle, potom nechať 5-6 dní v tme a potom 2 dni na svetle. 2x denne dobre prepláchnuť čistou vodou.Semienka musia byť mäkké.Hmotnosť: 120g Zloženie: reďkovka Krajina pôvodu: Rakúsko
Senovka - poklad faraónov. Už Egypťania ju využívali ako korenie. Čerstvý chrumkavý pôžitok! Výborné semienka s korenenou chuťou. Už po niekoľkých dňoch si môžete vychutnávať výhonky plné sily.Doba namáčania je cca 6-15 hodín, doba klíčenia 5-6 dní, pričom semienka by mali byť vystavené svetlu až posledný deň. Pri pískavici sa vytvára charakteristická vôňa pripomínajúca curry už pri nakličovaní.Klíčky senovky majú jemnú vôňu curry, preto sú vhodné i do exotickej kuchyne. Používa sa do chutney, v Egypte do
Miswak ma silné antiseptické, protizápalové vlastnosti, stará sa o zdravie Vašich ďasien a bieli zuby. Tento zdanlivo primitívny spôsob čistenia zubov a starostlivosti o zubnú sklovinu je odporúčaný dentistami po celom svete (od tých, ktorí úprimne vnímajú otázky dentálneho zdravia). Jednotlivé vlákna dosiahnu do medzizubných priestorov, kde klasická syntetická zubná kefka nemá dosah. Kedže ide o prírodný produkt, drievko Miswak môže byť použité aj počas tehotenstva. Hlavné prednosti Miswaku: odstraňuje