Internetový obchod s vínom a kvalitnou kávou za super ceny. V ponuke čaje, čokolády, kávovary a mlynčeky na kávu. Poradenstvo a someliérske služby.
Spagnol Col del Sas - Extra DryValdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Farba: Slamovo žltá Perlivosť: Jemná Vôňa: Ovocné tóny, chlebová kôra Chuť: Jemná, harmonická, silné tóny jabĺk a hrušky Teplota pre servírovanie: 8°C Skladovanie: Chladné a tmavé miesto pri teplote 12-15°C zátkou nahor. Neodporúčame dlhodobo skladovať v chladničke.
Spagnol Col del Sas - Brut Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Farba: Slamovo žltá Perlivosť: Jemná Vôňa: Kvetinové tóny Chuť: Elegantná, vyvážená Teplota pre servírovanie: 8°C Skladovanie: Chladné a tmavé miesto pri teplote 12-15°C zátkou nahor. Neodporúčame dlhodobo skladovať v chladničke.
Valdobbiadene DOCG Prosecco Superiore Brut Farba: Slamovo žltá Perlivosť: Jemná, vytrvalá Vôňa: Intenzívna, dužinatá Chuť: Ovocná Hrozno pochádza výlučne z kopcov Valdobbiadene, následne je vinifikované. Tento sekt prechádza starostlivým druhotným kvasením v tlakových nádobách, na konci ktorého zostáva 8 gramov zvyškových cukrov na liter, preto názov „Zerotto“ (nula-osem). Teplota pre servírovanie: 8°C Skladovanie: Chladné a tmavé miesto pri teplote 12-15°C korkom hore. Neodporúčame dlhodobo skladova
Valdobbiadene DOCG Prosecco Superiore Extra Dry Farba: Slamovo žltá Perlivosť: Jemná, vytrvalá Vôňa: Intenzívna, dužinatá Chuť: Perfektne vyvážená Hrozno pochádza výlučne z kopcov Valdobbiadene. Extra Dry je klasická verzia, ktorá spája arómu a zamatovú chuť s temperamentnými bublinkami, vytvorenými pomalou druhou fermentáciou v tlakových nádobách a jej 16 gramami na liter zvyškových cukrov, odtiaľ názov „Zerosedici“ (nula-šestnásť).
Víno „Cartizze" - pravá perla talianskej výroby vína. Pochádza z malej oblasti (len 107ha) nazývanej, rovnako ako samotné víno „Cartizze“. Nachádza v srdci výroby vína DOCG v oblasti Valdobbiadene. Oblasť vďaka svojej vynikajúcej geoklimatike vytvára podmienky pre dopestovanie vynikajúceho hrozna pre šumivé víno špiškovej kvality. Vyznačuje sa polosladkou chuťou, nádhernou zlatou farbou. V chuti oceníte jeho intenzitu, lákavé, široké arómy, minaralitu a príjemne nasladú chuť. Farba: Slamovo žltáPerlivo
Vyrábané výhradne z vybraných hrozien dopestovaných na strmom svahu v dedine Santo Stefano di Valdobbiadene, v srdci oblasti Prosecco DOCG. Vinič je vyživovaný terénom, kde ílové pôdy ležia na morskom pieskovci, ktorý dodáva ovociu elegantnú prírodnú kyslosť a výrazné vône. Farba: Slamovo žltáPerlivosť: Jemná s trvanlivou hustou penouVôňa: Jemná harmonická zmes lúčnych kvetovChuť: Mäkká, vyvážená, plná, príjemne kyslá a ovocná Vinárstvo: Azienda Agricola Ruge di Ruggeri Tlak vo fľaši: 5
Vyrobené výhradne z ručne zbieraného hrozna dopestovaného v Santo Stefano di Valdobbiadene z viniča starého najmenej 15 rokov. Toto víno má teda jedinečné vlastnosti, pokiaľ ide o štruktúru, telo, lahodnosť a minerálitu, spolu s typickým nízkym obsahom cukru. Tento Brut Millesimato sa vyrába v obmedzenom množstve. Je povinnosťou milovníkov Brutu ochutnať toto víno! Farba: Slamovo žltáPerlivosť: Jemná s trvanlivou penouVôňa: Takmer zrelé hrušky, jablká a broskyne a mandleChuť: Minerálna s harmo
Farba: Slamovo žltá so zelenkastými odrazmiPerlivosť: Jemná s trvanlivou penouVôňa: Kvetov, broskyne, hrušky, mandľového kvetuChuť: Suchá, okrúhla, intenzívna Vinárstvo: Rebuli Teplota pre servírovanie: 6-8 °C
Farba: Slamovo žltá farba so zelenkavými odleskamiPerlivosť: Jemná s trvanlivou penouVôňa: Typicky aromatická, s náznakmi vistérie a kvetov agátuChuť: Ľahká a vyvážená so zaujímavou lahodnou dochuťou Teplota pre servírovanie: 8-10 °C Skladovanie: Chladné a tmavé miesto pri teplote 12-15°C korkom hore. Neodporúčame dlhodobo skladovať v chladničke.
Rebuli - Extra DryValdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Farba: Slamovo žltáPerlivosť: Jemná, intenzívnaVôňa: Hrušky, Jablka, marhule, pomarančový kvetChuť: Príjemná, intenzívna, vyvážená Vinárstvo: Rebuli Teplota pre servírovanie: 8 °C
Rebuli - Settegrammi Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Farba: Slamovo žltáPerlivosť: Jemná, intenzívnaVôňa: Kvetov, broskyne, hrušky, mandľového kvetuChuť: Vyvážená, suchá Vinárstvo: Rebuli Teplota pre servírovanie: 7-8 °C
Farba: Svetlá, slamovo žltáPerlivosť: Jemná s trvanlivou penouVôňa: Takmer zrelé hrušky, jablká a broskyneChuť: Ľahká, úplne suchá Tlak vo fľaši: 5 bar Teplota pre servírovanie: 8-10 °C Skladovanie: Chladné a tmavé miesto pri teplote 12-15°C korkom hore. Neodporúčame dlhodobo skladovať v chladničke.
Farba: Slamovo žltá farba so zelenkavými odleskamiPerlivosť: Jemná s trvanlivou penouVôňa: Typicky aromatická, s náznakmi vistérie a kvetov agátuChuť: Ľahká a vyvážená so zaujímavou lahodnou dochuťou Tlak vo fľaši: 5 bar Teplota pre servírovanie: 8-10 °C Skladovanie: Chladné a tmavé miesto pri teplote 12-15°C korkom hore. Neodporúčame dlhodobo skladovať v chladničke.
Čerstvo pražená zrnková káva. Etiópia je pravlasťou kávovníkov, kde kedysi divo rástli v prírodných podmienkach. Predpokladá sa, že ľudia sa naučili pestovať kávovník a spoznať účinky jeho plodov už v 9.storočí. V Etiópii rastú všetky druhy kávovníkov, či už v divej prírode, alebo na malých alebo veľkých farmách. Kávovníkové zrná sa v Etiópii spracovávajú väčšinou suchou cestou, ale tie kvalitnejšie mokrou cestou. Po spracovaní mokrou cestou sa zrná triedia a označujú podľa kvality na MILD,SOFT a HARD. Al
Čerstvo pražená zrnková káva. Etiópia je pravlasťou kávovníkov, kde kedysi divo rástli v prírodných podmienkach. Predpokladá sa, že ľudia sa naučili pestovať kávovník a spoznať účinky jeho plodov už v 9.storočí. V Etiópii rastú všetky druhy kávovníkov, či už v divej prírode, alebo na malých alebo veľkých farmách. Kávovníkové zrná sa v Etiópii spracovávajú väčšinou suchou cestou, ale tie kvalitnejšie mokrou cestou. Po spracovaní mokrou cestou sa zrná triedia a označujú podľa kvality na MILD,SOFT a HARD. Al