Bezlepkový obchod pre každého. Bio, bez lepku, bez mlieka, bez sóje, či vajec. Široký výber bezlepkových, PKU a nemliečnych lahôdok. Konečne dostupné potraviny, najlepšie ceny, rýchle dodanie, ústretová komunikácia a kompletná objednávka.
Shirataki je tradičná japonská super potravina , ktorú používajú ako náhradu klasickej riže alebo cestovín . Základnú zložku tvorí konjaková múčka a čistá voda. Shirataki sú vyrábané z koreňa plodiny Konjac (Amorphophallus konjac) Plod
Shirataki je tradičná japonská super potravina , ktorú používajú ako náhradu klasickej riže alebo cestovín . Základnú zložku tvorí konjaková múčka a čistá voda. Shirataki sú vyrábané z koreňa plodiny Konjac (Amorphophallus konjac) Plod
Shirataki je tradičná japonská super potravina , ktorú používajú ako náhradu klasickej riže alebo cestovín . Základnú zložku tvorí konjaková múčka a čistá voda. Shirataki sú vyrábané z koreňa plodiny Konjac (Amorphophallus konjac) Plod
Distribuje v SR: Erik Márton s.r.o., 1204/52, 92523 Jelka. Netto obsah: 100g.
Distribuje v SR: Erik Márton s.r.o., 1204/52, 92523 Jelka. Netto obsah: 100g.
Výrobok môže obsahovať stopy: arašídov, iných orechov, sezamu ,lepku ,oxidu siričitého(SO2). Distribuje v SR: Erik Márton s.r.o., 1204/52, 92523 Jelka. . Netto obsah: 50g.
Krajina pôvodu: SR Skladujte na suchom a chladnom mieste bez dosahu priameho slnečného žiarenia!
Krajina pôvodu: SR Skladujte na suchom a chladnom mieste bez dosahu priameho slnečného žiarenia!
Skladovanie: skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti do 70%. Alergény: Obsahuje lepok.
Skladovanie: skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti do 70%. Alergény: Obsahuje lepok.
Popis produktu Celozrnná ražná múka sa okrem pečenia chleba výborne hodí na pečenie perníkov, zahusťovanie polievok, obilné placky a kaše. Rady pred prvým použitím: Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia ako biela múka, preto je
Popis produktu Celozrnná ražná múka sa okrem pečenia chleba výborne hodí na pečenie perníkov, zahusťovanie polievok, obilné placky a kaše. Rady pred prvým použitím: Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia ako biela múka, preto je
Popis produktu Celozrnná ražná múka sa okrem pečenia chleba výborne hodí na pečenie perníkov, zahusťovanie polievok, obilné placky a kaše. Rady pred prvým použitím: Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia ako biela múka, preto je
Zložky: 100% BIO chlorella riasa prášok. Dátum spotreby: viď na balení!
Používa sa na zlepšenie chuti zeleninových, mäsových a ostatných pokrmov. Je vhodnejšia ako porovnateľné výrobky s vysokým obsahom jedlej soli (NaCl).