Prémiový alkohol z celého sveta, prestížny rum, whiskey, tequila a ďalšie výnimočné nápoje za skvelé ceny.
Malecon 3 Y.O. má veľmi príjemnú paletu chutí a aróm. Nie je príliš chuťovo komplexný, no v pomere cena vs. výkon spraví svoju prácu veľmi dobre. Toto vydanie má prívlastok Carta Oro, čo v preklade znamená zlaté písmeno. Rum Malecon je oslavou prepojenia panamskej remeselnej zručnosti výroby rumov so znalosťami blendovania pochádzajúcimi od kubánskych master blenderov. Zakladateľ značky Marco Savio sa počas svojich ciest po Južnej Amerike dlhé roky učil od tých najlepších majstrov, aby mohol následne svet
Ak hľadáte mladý rum, ktorým by ste dotvorili svoje koktejly, ďalej hľadať nemusíte. Práve ste ho našli! Malecon Añejo Genuino je mladý Panamský rum vďaka ktorému vaše drinky získajú iskru a štipku šibalského charakteru. Výhodou je aj fľaša s objemom navýšeným na 1 liter, tým pádom vám vydrží dlhšie a budete si môcť namiešať viacero vašich koktejlových experimentov. Rum Malecon je oslavou prepojenia panamskej remeselnej zručnosti výroby rumov so znalosťami blendovania pochádzajúcimi od kubánskych master b
Čokoláda vyrobená z 85% kakaových bôbov z Ekvádoru a cukru. Ideálna čokoláda pre tých, ktorí milujú prírodné chute kakaa jedinečného pôvodu, bez pridaných aróm. Ekvádorské kakao typu Arriba je kakao Forastero, ktoré patrí do skupiny kakaa s „jemnou príchuťou“. Je to harmonické a jemné kakao s ľahkými kvetinovými nádychmi, ktoré sa v dokonalej rovnováhe spájajú s tónmi orieškov. Zloženie: Ekvádorská kakaová hmota, cukor.Obsah kakaovej sušiny: Min. 85%.Krajina pôvodu: Španielsko, Barcelona. CHOCOLATE AMAT
Čokoláda vyrobená z 85% kakaových bôbov z Ghany a cukru. Pre tých, ktorí milujú prírodné chute kakaa jedinečného pôvodu, bez pridaných aróm. Ghanské kakao je z odrody Forastero s výraznou chuťou, ovocným tónom a predovšetkým praženými tónmi dlhšej intenzity na podnebí. Zloženie: Kakaová hmota z Ghany, cukor. Obsah kakaovej sušiny: Min. 85%.Krajina pôvodu: Barcelona, Španielsko. CHOCOLATE AMATLLER Čokoláda Amatller bola založená v Barcelone v roku 1797 ako rodinný podnik. Po viac ako dvoch storočiach vý
Vyrobené z 70 % kakaových bôbov z Ekvádoru a cukru. Pre tých, ktorí milujú prírodné chute kakaa jedinečného pôvodu, bez pridaných aróm. Ekvádorské kakao typu Arriba je kakao Forastero, ktoré patrí do skupiny kakaa s „jemnou príchuťou“. Je to harmonické a jemné kakao s ľahkými kvetinovými nádychmi, ktoré sa v dokonalej rovnováhe spájajú s tónmi orieškov. Zloženie: Kakaová pasta z Ekvádoru, cukor.Obsah kakaovej sušiny: min. 70%.Krajina pôvodu: Španielsko, Barcelona. CHOCOLATE AMATLLER Čokoláda Amatller bo
Čokoláda vyrobená z 85% kakaových bôbov z Ghany a cukru. Pre tých, ktorí milujú prírodné chute kakaa jedinečného pôvodu, bez pridaných aróm. Ghanské kakao je z odrody Forastero s výraznou chuťou, ovocným tónom a predovšetkým praženými tónmi dlhšej intenzity na podnebí. Zloženie: Ghanská kakaová hmota, cukor.Obsah kakaovej sušiny: Min. 70 %.Krajina pôvodu: Barcelona, Španielsko. CHOCOLATE AMATLLER Čokoláda Amatller bola založená v Barcelone v roku 1797 ako rodinný podnik. Po viac ako dvoch storočiach výr
Lahodné tenké lístky 70% z kakaa vo vnútri kovového puzdra zdobeného klasickými plagátmi značky Chocolate Amatller. Vyrobené podľa tradičnej metódy výberu, praženia, rafinácie a konšovania. Tieto jemné listy sú charakteristické svojou intenzívnou chuťou, ktorá je dlhá v ústach s praženým tónom. Dodávajú sa v plechových krabičkách s rôznymi vzormi modernistických umelcov. Ideálne ako malý darček alebo na individuálnu spotrebu. Zloženie: Kakaová hmota, cukor, sójový lecitín, vanilková esencia.Obsah kakaove
Lahodné tenké lístky mliečnej čokolády vo vnútri kovového puzdra zdobeného klasickými plagátmi značky Chocolate Amatller. Vyrobené z ghanských kakaových bôbov podľa tradičnej metódy výberu, praženia, rafinácie a konšovania. Tieto jemné lístky sa vyznačujú vyváženou kombináciou intenzity ghanského kakaa a krémovosti mlieka, to všetko s ľahkým nádychom prírodnej vanilky. Dodávajú sa zabalené vo vzduchotesnej termouzavretej plechovej krabičke, ktorá obmedzuje oxidáciu a zaručuje čerstvosť až do okamihu otvor
Čokoláda vyrobená z 85% kakaových bôbov z Ghany a cukru. Pre tých, ktorí milujú prírodné chute kakaa jedinečného pôvodu, bez pridaných aróm. Ghanské kakao je z odrody Forastero s výraznou chuťou, ovocným tónom a predovšetkým praženými tónmi dlhšej intenzity na podnebí. Zloženie: Ghanská kakaová hmota, cukor.Obsah kakaovej sušiny: Min. 70 %.Krajina pôvodu: Barcelona, Španielsko. CHOCOLATE AMATLLER Čokoláda Amatller bola založená v Barcelone v roku 1797 ako rodinný podnik. Po viac ako dvoch storočiach výr
Vyrobené z 70 % kakaových bôbov z Ekvádoru a cukru. Pre tých, ktorí milujú prírodné chute kakaa jedinečného pôvodu, bez pridaných aróm. Ekvádorské kakao typu Arriba je kakao Forastero, ktoré patrí do skupiny kakaa s „jemnou príchuťou“. Je to harmonické a jemné kakao s ľahkými kvetinovými nádychmi, ktoré sa v dokonalej rovnováhe spájajú s tónmi orieškov. Zloženie: Kakaová pasta z Ekvádoru, cukor.Obsah kakaovej sušiny: Min. 70%.Krajina pôvodu: Španielsko, Barcelona. CHOCOLATE AMATLLER Čokoláda Amatller
Biela čokoláda s 25% obsahom kakaa. Vysoký obsah 100% kakaového masla, z neho robí krémovú čokoládu, ktorá sa roztopí vo vašich ústach behom pár sekúnd. Zloženie: Kakaová hmota, kakaové maslo, cukor, sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Obsah kakaovej sušiny: Min. 25 %.Krajina pôvodu: Barcelona, Španielsko. CHOCOLATE AMATLLER Čokoláda Amatller bola založená v Barcelone v roku 1797 ako rodinný podnik. Po viac ako dvoch storočiach výroby čokolád najvyššej kvality je jednou z najstarších v Európe. Čok
Lahodné tenké lístky bielej čokolády s kúskami sušených jahôd. Sú zabalene vo vnútri kovového puzdra zdobeného klasickými plagátmi značky Chocolate Amatller. Vyrobené podľa tradičnej metódy výberu, praženia, rafinácie a konšovania. Tieto jemné listy sú charakteristické svojou intenzívnou chuťou, ktorá dlho pretrváva v ústach s praženým tónom. Dodávajú sa zabalené vo vzduchotesnom termouzavretom podnose, ktorý obmedzuje oxidáciu a zaručuje čerstvosť až do okamihu jedenia. Ideálne ako darček alebo na zdieľ
Lahodné tenké lístky z 70% kakaa s nádychom morskej soli. Zabalene vo vnútri kovového puzdra zdobeného klasickými plagátmi značky Chocolate Amatller. Vyrobené podľa tradičnej metódy výberu, praženia, rafinácie a konšovania. Tieto jemné listy sú charakteristické svojou intenzívnou chuťou, ktorá je dlhá v ústach s praženým tónom. Dodávajú sa zabalené vo vzduchotesnom termouzavretom podnose, ktorý obmedzuje oxidáciu a zaručuje čerstvosť až do okamihu jedenia. Ideálne darovať alebo zdieľať. CHOCOLATE AMATLL
Čokolada vyrobena z 32 % ghanských kakaových bôbov a ochutené strukmi Bourbon vanilky. Bourbonská vanilka dostala svoje meno, pretože pôvodne pochádza z Réunionu, predtým nazývaného „Îlle Bourbon“. Je známy svojou kvalitou a aromatickým profilom. Výsledkom je mliečna čokoláda s krémovou príchuťou, ktorá je veľmi jemná. Zloženie: Cukor, kakaové maslo, mliečna sušina, kakaová hmota, sójový lecitín, Bourbon vanilka. Obsah kakaovej sušiny: Min. 32 %. Obsah mliečnej sušiny: min. 20 %Krajina pôvodu: Barcelona,
Dzama Vieux Cognac Rhum je vyrobený z cukrovej trstiny. Zrenie prebieha v dvoch fázach celkovo päť rokov, najskôr v tradičných dubových sudoch, po ktorých sa rozvinú lahodné arómy dymu a praženej kávy. Potom finišuje v starých dubových sudoch, v ktorých predtým dozrel koňak. V tejto fáze starnutý rum zaisťuje niečo mimoriadnej plnosti. Aroma: Dub a koňak, taníny, vanilka a pražená káva s nádychom čokolády. Chuť: Vanilka, káva a čokoláda. Záver: Príjemne teplý a intenzívny. Čo ďalej? Chceli by ste tento