Kotlíky na guláš, kotliny, kotlíkové súpravy, horáky, trojnožky, smaltované kotlíky, nerezové kotlíky, medené kotlíky, liatinové kotlíky, železné kotlíky, kotlíky na ryby
Grilovacia súprava obsahuje: Paella smaltovaná panvica, priemer 50 cm. Kotlina, priemer 45 cm. Obracačka na mäso. Panvica je vyrobená z leštenej ocele s následnou keramickou povrchovou úpravou tzv. Smaltovanie. Kotlina je natretá základnou čiernou farbou,
Grilovacia súprava obsahuje: Paella smaltovaná panvica, priemer 38 cm. Kotlina, priemer 36 cm. Obracačka na mäso. Panvica je vyrobená z leštenej ocele s následnou keramickou povrchovou úpravou tzv. Smaltovanie. Kotlina je natretá základnou čiernou farbou,
Grilovacia súprava obsahuje: Paella smaltovaná panvica, priemer 34 cm. Kotlina, priemer 31 cm. Obracačka na mäso. Panvica je vyrobená z leštenej ocele s následnou keramickou povrchovou úpravou tzv. Smaltovanie. Kotlina je natretá základnou čiernou farbou,
Paella panvica VACA SMALT 70 cm. Panvica tzv. Paellera je guľatá nízka nádoba s madlami, ktorá sa pôvodne používala pre varenie španielskeho pokrmu paella. Paella je v podstate rizoto s mäsom či morskými plodmi a zeleninou, korenené mj. šafránom. Priemer
Paella panvica VACA SMALT 50 cm. Panvica tzv. Paellera je guľatá nízka nádoba s madlami, ktorá sa pôvodne používala pre varenie španielskeho pokrmu paella. Paella je v podstate rizoto s mäsom či morskými plodmi a zeleninou, korenené mj. šafránom. Priemer
Paella panvica VACA SMALT 38 cm. Panvica tzv. Paellera je guľatá nízka nádoba s madlami, ktorá sa pôvodne používala pre varenie španielskeho pokrmu paella. Paella je v podstate rizoto s mäsom či morskými plodmi a zeleninou, korenené mj. šafránom.
Paella panvica VACA SMALT 34 cm. Panvica tzv. Paellera je guľatá nízka nádoba s madlami, ktorá sa pôvodne používala pre varenie španielskeho pokrmu paella. Paella je v podstate rizoto s mäsom či morskými plodmi a zeleninou, korenené mj. šafránom.
Kvalitná kovová kotlina pod zabíjačkové kotly natretá základnou čiernou farbou. Priemer kotliny: 60 cm. Výška samotnej kotliny: 45,5 cm. Výška kotliny s nožičkami: cca 61 cm. Výška nožičiek: cca 16 cm. Celková výška kotliny: cca 158 cm. Kotlina je ideálna
Liatinový pekáč na pečenie bez povrchovej úpravy. Pekáč neobsahuje pokrievku (poklop). Vnútorný rozmer: 34,50 cm x 25,5 cm, vonkajší rozmer: 36 cm x 27 cm, s uškami: 45 cm (dĺžka pekáča)
Plastový pasírovač je vynikajúci hlavne na prípravu omáčok, polievok a pretlakov z paradajok, základov zeleninových omáčok (napr. sviečková), kojeneckých výživ, zemiakových a strukových pyré. Veľkosť: priemer: 24 cm.
Pasírovač je vynikajúci hlavne na prípravu omáčok, polievok a pretlakov z paradajok, základov zeleninových omáčok (napr. sviečková), kojeneckých výživ, zemiakových a strukových pyré. Priemer sita: 18 cm
Pasirovač na zeleninu NEREZ. Celonerezový pasírovač je vynikajúci hlavne na prípravu omáčok, polievok a pretlakov z paradajok, základov zeleninových omáčok (napr. sviečková), kojeneckých výživ, zemiakových a strukových pyré. Veľkosť: priemer: 24 cm.
Kastról EXCLUSIVE 26 cm Priemer kastróla: 26 cm UPOZORNENIE: Nie je na indukčné šporáky Zloženie kastróla: Z čistého hliníka 99,5%, hrúbka 0,4 mm, kovaný pre dokonalé rozloženie tepla a lepšie varenie potravín. Vonkajší a vnútorný povrch: Sa skladá z hustej vrstvy prírodných minerálnych mikročastíc. Je vystužený titánom Dno rovnomerne rozloží teplo na ideálne varenie. Dokonalá rovnosť dna. Cuore di Pietra (Srdce z kameňa) - Unikátny riad s nepriľnavou vrstvou z prírodného kameňa. Povrch sa sk
Kastról EXCLUSIVE 24 cm Priemer kastróla: 24 cm UPOZORNENIE: Nie je na indukčné šporáky Zloženie kastróla: Z čistého hliníka 99,5%, hrúbka 0,4 mm, kovaný pre dokonalé rozloženie tepla a lepšie varenie potravín. Vonkajší a vnútorný povrch: Sa skladá z hustej vrstvy prírodných minerálnych mikročastíc. Je vystužený titánom Dno rovnomerne rozloží teplo na ideálne varenie. Dokonalá rovnosť dna. Cuore di Pietra (Srdce z kameňa) - Unikátny riad s nepriľnavou vrstvou z prírodného kameňa. Povrch sa sk
Hlinený pekáč 6 L Pekáč z pálenej hliny (Rímsky pekáč). Objem: cca 6 L Veľkosť: vnútorný rozmer cca: 35 cm x 25 cm, vonkajší rozmer: 40 cm x 27 cm Vnútorná hĺbka spodnej časti pekáča: 11,4 cm Vnútorná hĺbka hornej časti pekáča: 4,5 cm (poklop) Návod na použitie: Pred prvým použitím nechajte pekáč na 2 hodiny stáť namočený vo vode. Pred každým použitím treba obidve časti pekáča vložiť na 15 – 20 minút do studenej vody , aby sa póry nádoby naplnili vodou. Takto sa počas pečenia v rímskom hrnci vytvorí pa