Kaviareň a obchod s výberovou kávou. Vybrali sme pre vás najlepšie mikro zbery zelenej kávy. Chuť 100% arabík vás prenesie na tie najexotickejšie miesta planéty.
Jemná sladkosť • Elegantné telo • Tropické tóny Predstavujeme vám elegantnú odrodu „Pacamara“ pestovanú na farme „Los Pirineos,“ ktorá je známa svojimi bezchybnými metódami spracovania. Je to už druhýkrát, čo pražíme kávu z tejto farmy, a stále je lepšia! Táto káva spracovaná metódou black honey vám pomôže zvládnuť každý deň. Očakávajte jemný, no zároveň tropický chuťový profil výnimočnej kvality. Diego neustále experimentuje so svojimi zrnkami, takže podľa nás je to producent, ktorého sa oplatí sledovať
Komplexná, Bohatá chuť, Upokojujúca Pozrite, kto je späť… Nový experimentálny prístup k našej najobľúbenejšej káve! Namiesto klasického prírodného spracovania prešla táto káva 80-hodinovou anaeróbnou „fermentáciou v sudoch“. Výsledkom je veľmi upokojujúca, bohatá, ale zároveň komplexná šálka kávy. S kávou Jaguara už dokázali, že ich práca zmení váš pohľad na brazílske kávy. Ale pripravte sa zistiť, ako vás špeciálny mikrolot z ich rúk nechá bez slov.
Sladká, Šťavnatá, Ovocná Táto relatívne nová umývacia stanica už výrazne preukázala svoj úspech! Sladký a zároveň jemný ovocný zážitok, ktorý považujeme za mimoriadne výnimočný pre kávy z Rwandy. Boli prví vo svojej krajine, ktorí začali produkovať odrody „honey“, ktoré sú na rwandskom trhu dostupné len krátky čas. Nechajte sa preto ohromiť touto kávou s chuťou melónu a čaju, ktorá obsahuje množstvo ďalších šťavnatých ovocných tónov.
Táto káva chutí po peachy , teda broskyni. A chutí aj po pomaranči, mandarinkách a po čerstvom tropickom ovocí a je výsledkom šialeného experimentu.Farmár do vzduchotesnej nádoby nasypal zelenú kávu a k nej pridal broskyne. Potom ich tam nechal spolu pekne dlho, aby sa zabavili. My v pražiarni sme k nej pridali Jávu Argopuro Natural a vzniklo z toho toto popeachy dielo. Ovocná BOMBA!Jedná sa o verziu 3.0. najnovšie zbery 2024. Farmár tentokrát maceroval kávu s broskyňami kratšie a použil vínne kvasinky
Táto káva chutí po peachy , teda broskyni. A chutí aj po pomaranči, mandarinkách a po čerstvom tropickom ovocí a je výsledkom šialeného experimentu.Farmár do vzduchotesnej nádoby nasypal zelenú kávu a k nej pridal broskyne. Potom ich tam nechal spolu pekne dlho, aby sa zabavili. My v pražiarni sme k nej pridali Jávu Argopuro Natural a vzniklo z toho toto popeachy dielo. Ovocná BOMBA!Jedná sa o verziu 3.0. najnovšie zbery 2024. Farmár tentokrát maceroval kávu s broskyňami kratšie a použil vínne kvasinky
Aróma kávy je sladká a prenikavá, levandulová. Telo kávy je stredne silné, čajové. V chuti sa kĺbia sladké medové tóny zrelého ovocia ako sú broskyne a mandarínky. Na pozadí je jemná acidita citrusov, ktorú doprevádza levandula. Dochuť kávy je jemne horká, karamelová.
Aróma kávy je sladká a prenikavá, levandulová. Telo kávy je stredne silné, čajové. V chuti sa kĺbia sladké medové tóny zrelého ovocia ako sú broskyne a mandarínky. Na pozadí je jemná acidita citrusov, ktorú doprevádza levandula. Dochuť kávy je jemne horká, karamelová.
Aróma kávy je veľmi sladká a prenikavá, trošku bylinná, pripomínajúca šalviu. Telo kávy je stredne silné a v jej chuti sa kĺbia ťažšie tóny sušeného tropického ovocia. Na pozadí je jemná acidita čiernych ríbezlí. Dochuť kávy je horkšjšia s tónmi karamelu.
Aróma kávy je veľmi sladká a prenikavá, trošku bylinná, pripomínajúca šalviu. Telo kávy je stredne silné a v jej chuti sa kĺbia ťažšie tóny sušeného tropického ovocia. Na pozadí je jemná acidita čiernych ríbezlí. Dochuť kávy je horkšjšia s tónmi karamelu.
Krémová aróma jogurtu spolu s tropickým a žltým ovocím a kakaom. Na jazyku má káva úžasnu štruktúru, s plným telom a eleganciou. Tóny kokosového mlieka, liči a ananásu s jemným veselým nádychom limetky. Intenzívna sladkosť karamelu a krémová chuť jogurtu.
Intenzívna aróma melóna, vanilky a manga. Na jazyku sa prejavuje ako veľmi komplexná káva s tónmi tropického ovocia, ako sú papája a mango, doplnené jahodou a melónom.
Intenzívna aróma melóna, vanilky a manga. Na jazyku sa prejavuje ako veľmi komplexná káva s tónmi tropického ovocia, ako sú papája a mango, doplnené jahodou a melónom.
Šťavnatá a komplexná aróma ríbezle a žltého ovocia. Aróma neklame ani v chuti a ukazuje veľmi šťavnaté a výrazné stopy ananásu s komplexnou kyslosťou ríbezlí a citrusov. Bomba!
Čierny čaj, mandarínky, hrozienka Čo u vás v lete nesmie chýbať za zrnká na espresso? U nás rozhodne táto vyšperkovaná a vykúzlená paráda od Yolandy Rico. Premytá Kolumbia, ktorá je plná mandaríniek s kvapkou limetky, sladkosti hrozienok a vo finiši sa môžete tešiť na čierny čaj a trochu tmavej čokolády.
Kvety pomaranča, lesné plody, mangový džem Ako je to s tým výletom po zemeguli? Takto sa zastavíte na Šumave pre lesné čučoriedky, jahody a černice, potom to vezmete do exotickej krajiny, kde nazbierate žltý melón a mango, ktoré pripomína až mangový džem, a aby toho nebolo málo, odtrhnete pár kvetov pomarančovníka. A presne tak chutí naturálna Etiópia Keramo, vypestovaná vo výške 2 300 m n. m. Sladká, plná a zároveň svieža.