Ázijské potraviny. Viac ako 1000 druhov ázijských produktov a skvelé recepty | Priamo z Ázie | Rýchle dodanie | Tovar skladom | Skvelá cena
Pasta HIKARI miso AGED má bohatú, až tmavohnedú farbu. Dlhý proces fermentácie vytvára výraznú, hlbokú a bohatú chuť so silnou arómou miso. Balené v kompaktnej 300 g vaničke pre jednoduché použitie.
Tento lahodný produkt je vyrobený z čerstvej kapusty, ktorá je fermentovaná s kombináciou korenín, vrátane cesnaku, čili, zázvoru aby sa vytvorila bohatá a pikantná chuť. Každá flaša je starostlivo vyrobená s ohľadom na tradičné receptúry, ktoré zaručujú autentický zážitok. Kimči nie je len forma konzervácie čerstvej zeleniny. Je to plnohodnotná súčasť kórejského jedálneho lístka, a to vďaka enzýmom a organizmu prospešným baktériám, ktoré sa množia pri procese fermetáce. Kimči je tiež zdroj vitamínov a mi
Soju (sodžu) je nápojom, pri ktorom môžete vzdať úctu, ale aj uraziť. Ak pijete tento nápoj so spoločnosťou z Kórey, mali by ste poznať niekoľko pravidiel. Môžete sa tak vyhnúť zbytočným problémom, pretože Kórejčania si na tieto veci jednoducho potrpia. Destilát soju je vyrábaný pôvodne z ryže. Počas nedostatku ryže do roku 1999 sa však pripravoval aj zo sladkých zemiakov či z tapioky. Dnes sa používajú prevažne ryža a ako doplnok obilie. Najmä pre vynikajúcu schopnosť tvorby alkoholu pri fermentácii. Kon
Pikantné instantné rezance s príchuťou kuracieho mäsa a talianských cestovín carbonara 130 g. Krajina pôvodu Južná Kórea. Pšeničné rezance s príchuťou pálivého kuracieho ramenu sú ideálne pri veľkom hlade, sú hotové do piatich minút. Jedinečnú chuť tomuto baleniu dodáva talianský štýl prípravy rezancov carbonara. Stačí zaliať horúcou vodou a môžete ochutnávať toto výnimočné spojenie chutí.
Pasta na prípravu thajskej polievky Pho 195 g. Hovädzia pasta značky Flying Goose Brand je ideálnym základom pre Pho polievku. Pho je vietnamská polievka so silným vývarom z hovädzích kostí, tenkých plátkov hovädzieho mäsa, ryžových rezancov a klíčkov fazule mungo. Pho nie sú len najobľúbenejšie raňajky vo Vietname, ale sú aj medzinárodne známe ako symbol vietnamskej gastronómie. Pridajte do vývaru pastu, aby ste zintenzívnili chuť. Táto hovädzia pasta obsahuje koreniny ako zázvor, badián, rascu, chilli p
Tyčinky Pepero s bielou čokoládou a 100% mandľami z Kalifornie. Sú plné aromatických chrumkavých mandľových ovocných lupienkov s voňavou bielou čokoládou, sladká chuť je veľmi rafinovaná a plná. Malé tajomstvo čokoládovej tyčinky PEPERO: Pôvodný význam slova PEPERO je štíhly a dlhý. Okrem lahodnej chuti sú čokoládové tyčinky PEPERO známe aj ako darček na vyjadrenie lásky.
Instantné ryžové rezance niťovky Wai Wai 500g. Krajina pôvodu Thajsko. Stačí zaliať horúcou vodou a nechať postáť 2-3 minúty. Rezance sú vhodné na opekanie s kuracím mäsom, do polievok,ale aj ako príloha k pokrmom, či náplň do jarných roliek. Bezlepkové ryžové cestoviny sú zdrojom energie, vhodné pre celiatikov a pre tých, ktorí sa stravujú bezlepkovou diétou. Široké ryžové rezance niekedy nazývané vietnamské rezance alebo rezance Pho sú súčasťou tradičnej ázijskej kuchyne. Sú vhodné do polievok, ale tiež
Obľúbená hovädzia instantná polievka od populárneho výrobcu z Vietnamu. Polievky Vifon sú medzinárodne veľmi obľúbené a sú zároveň prvou spoločnosťou vyrábajúcou instantné rezancové polievky Pho vo Vietname.
Sušené wakame riasy sú populárnou prísadou v japonskej kuchyni. Wakame je druh riasy, ktorý sa zvyčajne pestuje v japonských vodách a má mäkké, široké listy a bohatú chuť. Sušené wakame riasy sa môžu použiť na prípravu wakame polievky, ktorá je tradičným japonským jedlom. Riasy sa tiež často pridávajú do miso polievky alebo šalátov. Wakame môže byť tiež použitý na prípravu mnohých ďalších jedál, ako sú sushi rolky, wakame salát, alebo ako prísada do omáčok a príloh. Sušené wakame riasy majú množstvo zdra
Tento produkt sa vám môže hodiť na recept: Udon rezance s kuracím mäsom Sójová omáčka značky Pearl River Bridge je vysoko odporúčaná značka sójovej omáčky mnohými kuchármi a ázijskými kuchárskymi knihami. Táto omáčka má ľahšiu konzistenciu a menej výraznú chuť ako bežné dlho fermentované sójové omáčky, pretože sa necháva zrieť kratšiu dobu.
Chrumkavé sušienkové tyčinky obalené čokoládou a kúskami cookie. Odporúčame dať pred jedlom do chladničky pre najlepšiu chuť! Skvelý darček pre blízkych pri zvláštnych príležitostiach. Kórejská značka č. 1 pre chrumkavé sušienkové tyčinky.
Khao Shong arašidy s chilli a limetkou sú chrumkavé oriešky s pikantnou chuťou. Toto chutné korenené občerstvenie je vhodné kdekoľvek, kde si chcete dať ryćhly snack. Arašidy sú bohaté na bielkoviny, nenasýtené mastné kyseliny a minerály, a preto sú zdravšou alternatívou k rôznym iným slaným či sladkým snackom.
Kubota Senju je saké z Japonska. Toto saké typu Honjozo je ľahko suché a plné s jemnou arómou. Vhodné na korenené jedlá, tempuru, praženicu, grilované jedlá, zeleninové uhorky. Honjozo je trieda saké, pôvodné a tradičné ryžové víno, ktoré sa stalo silným symbolom japonskej národnej kultúry. Zatiaľ čo výrobná technika je podobná ako pri iných saké (napr Junmai), majster saké môže počas fermentácie pridať do záparu malé množstvo neutrálneho alkoholu. Klasifikácia: Tokubetsu Honjozo Alkohol: 15,5% Kyslosť:
Kikkoman Kimchi Pikantná chilli omáčka chutí úžasne takmer vo všetkom – od ryže po lievance, v guláši, s vajíčkami alebo rezancami. Pre klasický zážitok z kimchi jednoducho pridajte 150 gramov pikantnej čili omáčky Kikkoman Kimchi do 1 kg zeleniny. Môžete dokonca okoreniť svoj šalátový dresing, korenie alebo dipy zamiešaním do majonézy alebo kyslej smotany. Kombinácia cesnaku, zázvoru, čili papričiek, soli a rybacej omáčky vytvára mimoriadne sviežu chuť Kimchi alebo receptu podľa vášho výberu! Kimchi je
Bezlepková marináda Teriyaki Kikkoman je tu, aby si všetci milovníci sójových omáčok, ktorí nemôžu lepok, mohli vychutnať mäso a zeleninu v štýle Teriyaki. Či už ako BBQ marináda alebo na pridanie do jedla vyprážaného na panvici – táto omáčka dodáva jedlám jedinečnú chuť. Teriyaki je japonský spôsob prípravy mäsa a rýb. Suroviny sa marinujú a následne grilujú alebo smažia, čím získajú sladko-pikantnú chuť. Teriyaki nie je exkluzívne len pre japonskú kuchyňu, ale výborne sa hodí aj na klasické grilované je