Ázijské potraviny. Viac ako 1000 druhov ázijských produktov a skvelé recepty | Priamo z Ázie | Rýchle dodanie | Tovar skladom | Skvelá cena
Kimči z krájanej kapusty Chongga v sklenenej flaši 400 g. Krajina pôvodu Južná Kórea. Kórejská kvasená pikantná kapusta krájaná. Obsahuje obrovské množstvo probiotických baktérií, podobne ako pravá ovčia bryndza. Vo vnútri balenia je malé vrecúško prilepené v hornej časti. Toto vrecúško neotvárajte, nekonzumujte jeho obsah! Obsahuje chemickú látku, ktorá pohlcuje plyny, ktoré produkujú baktérie - zabraňuje sa tak nadúvaniu a prípadnemu roztrhnutiu vrecúška s kimči. História Pôvod jedla siaha do dávnych či
Kórejské mäkké žuvacie cukríky Crown s príchuťou jahoda 29 g. Krajina pôvodu Južná Kórea. Je to jemný štavnatý cukrík s príchuťou jahody, ktorý má textúru žuvačky a topí sa v ústach. Na prvý pohľad sa cukrík môže zdať ako žuvačka, ale čím dlhšie ho budete žuť, tým bude mäkší. Obsahuje vitamín C.
Jedálenské paličky môžu byť vyrobené z dreva, bambusu, kostí, slonoviny alebo kovu. Dnes sa však jedálenské paličky vyrábajú najčastejšie z plastu. V Číne sa pri stolovaní používali strieborné jedálenské paličky a to z toho dôvodu, aby striebro odhalilo prípadný skrytý jed v jedle. Využitie Japonské jedálenské paličky sú kratšie ako paličky čínske, ale spôsob používania sa nelíši. Z paličiek sa vytvoria akési kliešte s ktorých pomocou sa jedlo vkladá do úst. Spodná palička je nepohyblivá a jedlo sa k nej
Sójové bôby nelúpané v strukoch Edamame mrazené 1 kg. Krajina pôvodu Čína. POZOR!!! Tento tovar je mrazený, posielame ho len na vlastnú zodpovednosť zákazníka! Hneď po doručení odporúčame z konzumovať, NESKLADOVAŤ! Tieto sójové bôby, ktoré sa v Japonsku nazývajú edamame, majú po varení sladkú, pikantnú chuť. Používajú sa najmä ako zeleninová prísada do šalátov, do polievok alebo ako desiata medzi jedlami. Fazuľová sója Edamame je veľmi obľúbená plodina obsahujúca bielkoviny, minerály a vlákninu. Jedná sa
Instantná rezancová polievka s kuracou príchuťou MAMA 90 g. Krajina pôvodu Thajsko. Mama je jednou z najslávnejších značiek v Thajsku. Mama instantná polievka s kuracou príchuťou je chutná a lahodná. Rezance a polievka sú bohaté na chuť a ľahko sa pripravuje. Príprava: 1. Vložte ryžové rezance s koreninami do misky. Pridajte 350 ml vriacej vody 2. Nechajte prikryté počas 3 minút (alebo kým rezance dostatočne zmäknú) 3. Dôkladne zamiešajte a servírujte
Instantná polievka s krevetovou príchuťou Tom Yum Mama 90 g. Krajina pôvodu Thajsko. Mama je značka thajských instantných rezancov so širokým portfóliom príchutí. Instantné rezance sa jedia denne najmä v ázijských krajinách a sú veľmi obľúbené pre svoju lahodnú chuť a rýchlu a jednoduchú prípravu. Tieto instantné rezance Mama majú príchuť Tom Yum, veľmi obľúbenú thajskú horko-kyslú polievku s krevetami, kari a citrónovou trávou. Mama Instant Tom Yum Shrimp Noodles sú ochutené krevetami a sú veľmi pikantné
Veľmi ostré instantné rezance s príchuťou kuracieho mäsa 140 g. Krajina pôvodu Kórea. Pšeničné rezance s príchuťou pálivého kuracieho ramenu sú ideálne pri veľkom hlade, sú hotové do piatich minút. Omáčka z červeného korenia gojujang dodáva intenzívnu dymovú príchuť umami vhodnú pre silné rezance typu ramen z pšenice. Samyang Hot Chicken Flavour Ramen alebo Buldak Bokkeum Ramyun, všeobecne známe ako ohnivé rezance, je značka ramenu vyrábaného spoločnosťou Samyang Food v Južnej Kórei. Jeho neuveriteľne kor
Kórejské práškové korenie kari medium 100 g. Krajina pôvodu Južná Kórea. Kari je zmes korenia, na ktorú neexistuje presný recept. Hlavné zložky ako kurkuma, korenie, čili, ďumbier a kardamón výrazne pomáhajú srdcu a chránia pred rakovinou. Používa sa najmä v thajskej a indickej kuchyni na prípravu mäsa, omáčok či ryže. Samotné zloženie je variabilné, najčastejšie v ňom však nechýbajú komponenty ako kurkuma, paprika, čili, kardamón, koriander, zázvor, rasca, muškát, škorica a mnoho ďalších. A práve kurkuma
Omáčka Tonkatsu na bravčové mäso Ottogi 415 g. Krajina pôvodu Južná Kórea. Omáčka Ottogi Tonkatsu je autentická omáčka na bravčové kotlety, ktorá je sladšia a sýtejšia tým, že harmonizuje chute jabĺk a tropického ovocia. Zoznámte sa s lahodnou omáčkou Ottogi Tonkatsu, ktorá sa hodí bravčovému a hovädziemu rezňu, ako aj k rôznym vyprážaným a duseným jedlám. Tonkatsu je japonské jedlo z bravčového mäsa, nakrájaného na tenké plátky, ktoré je podobné viedenskému rezňu. Omáčka Ikari Tonkatsu je ako stvorená pr
Tento produkt sa vám môže hodiť na recept: Udon rezance s kuracím mäsom Sójová omáčka Sempio 501 860 ml. Krajina pôvodu Južná Kórea. Najpredávanejšia prírodne varená sójová omáčka v Kórei s hlbokou, bohatou chuťou a arómou. Táto omáčka bola pomaly a správne fermentovaná počas 6 mesiacov, prostredníctvom fermentačného procesu zahŕňajúceho 5 krokov so zdravými kvasinkami a baktériami mliečneho kvasenia. Tie jej dodávajú hlbokú sójovú chuť a čistý a nezameniteľný chuťový profil. Omáčka je bohatá na umami a
Pasta na pikantnú thajskú Tom Yum polievku 400 g. Krajina pôvodu Thajsko. Tom Yum je určite najpopulárnejšia polievka nie len v Thajsku. Do svojích jedálničkov ju zaradili najlepšie reštaurácie na svete. Sladkastá, kyslastá, pálivá chuť je neprekonateľná. Tom Yum je typická thajská polievka, ktorá má kyslú a pikantnú chuť. Polievková pasta Lobo Tom Yum obsahuje veľa rôznych byliniek a citrónovú trávu. Po pridaní vody získa polievka svoju typickú chuť. Najznámejšia polievka z Thajska sa môže podávať ako pr
Panvica na vaječnú japonskú omeletu tamago, 26,5 cm x 19,5 cm, hranatý tvar. Neprilňavý- nelepivý povrch, veľmi jednoduché čistenie, stačí pár kvapiek oleja na prípravu jedla. Tamago omeleta je v Japonsku veľmi obľúbená vajcová omeleta s prídavkom rybieho vývaru dashi, myrhy, sójovej omáčky a cukru. Je formovaná do špeciálnej rolky a potom rezaná ako doplnok k nigiri a maki sushi. Vytváranie tamago je určite uľahčené obdĺžnikovým tvarom panvice. Vaječnú omeletu si pripravíte tak, že do misy rozklepnete 3
Obľúbené japonské ryžové koláčiky Mochi s jahodovo-čokoládovou príchuťou 80 g. Krajina pôvodu Taiwan. Mochi (Moči) sú tradičné japonské koláčiky, ktoré sa vyrábajú zo sladkej ryžovej pasty, a to tak, že sa uvarí lepkavá ryža a roztlčie sa na pastu. Sú plnené rozličnými plnkami čo každému druhu dáva výnimočnú chuť. Tieto jemné, mierne lepkavé guľôčky, či valčeky, si každý zamiluje. Ryžové koláčiky Mochi majú vonkajšiu vrstvu s jahodovou príchuťou s krémovým stredom. Dodá vám jahodové a smotanové vibrácie v
Obľúbené japonské ryžové koláčiky Mochi s náplňou z červenej fazule 120 g. Krajina pôvodu Taiwan. Mochi (Moči) sú tradičné japonské koláčiky, ktoré sa vyrábajú zo sladkej ryžovej pasty, a to tak, že sa uvarí lepkavá ryža a roztlčie sa na pastu. Sú plnené rozličnými plnkami čo každému druhu dáva výnimočnú chuť. Tieto jemné, mierne lepkavé guľôčky, či valčeky, si každý zamiluje. Ako sa vyraba mochi:
Obľúbené japonské ryžové koláčiky Mochi s broskyňovou náplňou 104 g. Krajina pôvodu Taiwan. Mochi (Moči) sú tradičné japonské koláčiky, ktoré sa vyrábajú zo sladkej ryžovej pasty, a to tak, že sa uvarí lepkavá ryža a roztlčie sa na pastu. Sú plnené rozličnými plnkami čo každému druhu dáva výnimočnú chuť. Tieto jemné, mierne lepkavé guľôčky, či valčeky, si každý zamiluje. Ako sa vyrábajú MOČI koláčiky: