Tieto rybacie kosti sa vám v krku rozhodne nezaseknú! Originálna vykrajovačka je vyrobená z pocínovaného plechu, je nepriľnavá a má ostrú spodnú hranu na ľahké vykrajovanie. Umývajte iba ručne.
Zátka z prírodného korku je na uzavretie fliaš najideálnejšia. Zátky sa vyrábajú z drveného korku, ktorý sa potom lisuje do tvaru valca.
Zátka z prírodného korku je na uzavretie fliaš najideálnejšia. Zátky sa vyrábajú z drveného korku, ktorý sa potom lisuje do tvaru valca.
Vykrajovačka v tvare holubice z pocínovaného plechu je vhodná nielen na prípravu cukroviniek. Hodí sa taktiež na vykrajovanie cukrárskych hmôt, napríklad na prípravu svadobnej dekorácie na tortu.
Originálna vykrajovačka v tvare hrocha je vyrobená z pocínovaného plechu. Vďaka ostrej hrane vykrajovačky vykrojíte vždy perfektný tvar.
Strašidelná vykrajovačka sa hodí na prípravu sušienok na Halloween. Dá sa použiť aj na vykrajovanie cukrárskej hmoty.
Kvalitná vykrajovačka je prepracovaná do tých najmenších detailov. Šarkanovi tak nechýba ani mašľa a stužky na ozdobu.
Romantická forma na menšiu tortičku v tvare srdca je vyrobená z pocínovaného plechu, ktorý je výborným vodičom tepla. Materiál je navyše veľmi ľahký, takže sa aj s naplnenou formou dobre manipuluje.
Fondantová hmota na potahování dortů, koláčů či vykrajování tvarů. V balení 5 pastelových odstínů.
Fondantová hmota na potahování dortů, koláčů či vykrajování tvarů. V balení 5 odstínů od růžové po bílou.
Súprava poťahovacích hmôt v modrom vyhotovení. 5 x 100 g.
Forma na tortu z pocínovaného plechu sa hodí na prípravu menšej tortičky alebo ako vrchné poschodie viacposchodovej torty. Formu môžete dávať do každého typu rúry, a to až do teploty 250 °C.
Okrúhla forma na tortu s priemerom 24 cm je vhodná do každého typu rúry na pečenie. Pocínovaný plech výborne vedie teplo a je odolný až do teploty 250 °C.
Okrúhla tortová forma s dnom sa dá použiť v každom type rúry. Je vhodná na prípravu jednoposchodových tort aj na prípravu vrstiev na torty poschodové.
Forma v tvare štvorlístka je vyrobená z kvalitného pocínovaného plechu. Ten výborne vedie teplo, korpus sa pečie rýchlo a rovnomerne a navyše je superľahký.