Eshop so širokým sortimentom potrieb na varenie, pečenie, grilovanie a rôznych doplnkov nielen do domácnosti
Filetovací nôž je určený hlavne na finálne spracovanie rýb. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú flexibilnú čepeľ so zúkovaním na jej vrchu na odstraňovanie šupín. Dĺžka jeho čepele je 16cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú
Filetovací nôž je určený hlavne na spracovanie stredne tuhých a mäkších potravín. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú flexibilnú čepeľ so špeciálnym drážkovaním ktoré zabezpečuje jej nelepivosť. Dĺžka jeho čepele je 30cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú
Filetovací nôž je určený hlavne na spracovanie stredne tuhých a mäkších potravín. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú flexibilnú čepeľ so špeciálnym drážkovaním ktoré zabezpečuje jej nelepivosť. Dĺžka jeho čepele je 25cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú
Tento nárezový nôž je určený najmä na spracovanie spracovanie pečiva a mäkších potravín. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú stredne pružnú vlnkovanú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 25cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochra
Nárezový nôž je určený na finálne spracovanie spracovanie mäsa alebo iných stredne tuhých i mäkších potravín. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú stredne pružnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 25cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygie
Mäsiarsky nôž je určený na predprípravu a finálne spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 25cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do tepl
Mäsiarsky nôž je určený na predprípravu a finálne spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 22cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do tepl
Prerážací nôž je určený hlavne na predprípravu a prvotné spracovanie spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú stredne pružnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 26cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné
Prerážací nôž je určený hlavne na predprípravu a prvotné spracovanie spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú stredne pružnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 22cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné
Prerážací nôž je určený hlavne na predprípravu a prvotné spracovanie spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 26cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich ster
Prerážací nôž je určený hlavne na predprípravu a prvotné spracovanie spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 20cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich ster
Nárezový nôž je určený na finálne spracovanie spracovanie mäsa alebo iných stredne tuhých potravín. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 31cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je m
Kuchársky nôž je určený hlavne na finálne spracovanie spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 31cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do
Kuchársky nôž je určený hlavne na finálne spracovanie spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 26cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do
Kuchársky nôž je určený hlavne na finálne spracovanie spracovanie mäsa. Pre tento účel má špeciálne tvarovanú pevnú čepeľ. Dĺžka jeho čepele je 24cm. Kuchynské nože Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia, sú veľmi dobre vyvážené a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením po celej dĺžke, vďaka čomu poskytujú optimálnu pevnosť a hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do