Predajca kvalitných alkoholický a nealkoholických nápojov dobrepitie.sk. Veľký výber nápojov rôznych značiek.
Goral Slivovica je základný produkt línie pravých destilátov východoslovenskej značky, ktoré sú svojou ušľachtilosťou, prírodným charakterom a originálnym dizajnom predurčené stáť na prvých priečkach medzi ovocnými destilátmi. Tradičný spôsob destilácie z vybraných odrôd sliviek, pri ktorom sa zachováva prirodzená aróma kvalitnej suroviny ide ruka v ruke s technicky najvyspelejším spôsobom dozrievania, egalizácie a následného balenia do atraktívnych obalov. Obľúbený slivkový destilát dostanete spolu s dar
Prírodný hruškový destilát najvyššej kvality. Je vyrobený zo svetoznámej odrody hrušiek Williams a predstavuje absolútnu špičku medzi ovocnými destilátmi. Vyznačuje sa nezameniteľnou chuťou a výraznou vôňou typickou pre toto takmer umelecké dielo, ktoré je výsledkom pôsobenia prírodných procesov a dômyselných destilačných postupov.
Sila tohto nápoja sa zrodila v drsných podmienkach, v ktorých dozrievajú plody tohto zriedkavého stromu. Drienkovica, ako sa tradične nazýva táto ozajstná špecialita, je v súčasnosti znovuobjavovaná nielen znalcami, ale všetkými milovníkmi prírodných destilátov pre svoj zvláštny netuctový charakter.
Goralská pálenka je majstrovským dielom hrdých predkov Goralu, ktorí vždy žili v kopcoch a dolinách Vysokých Tatier v srdci Európy. Borovička patrí medzi typické slovenské destiláty. Chuť borovice pripomína gin, ale jej výrobný proces je odlišný. Zatiaľ čo borovica zahŕňa aj borievkový destilát, gin zahŕňa obilný destilát.
Goralská pálenka predstavuje výber toho najlepšieho, čo môže poskytnúť bohatstvo panenskej prírody a majstrovská zručnosť Goralov zachovaná v tradičných liehovarníckych receptúrach. Gorali odpradávna obývajú vrchy a doliny karpatských hôr v srdci Európy - Vysoké Tatry.
LAVAZZA Qualita ORO Mountain Grown, vákuovo balená, zrnková, 1000g. Pre tých, ktorí milujú čistú arómu. LAVAZZA ORO je výber mimoriadne sladkej, jemnej, 100 % Arabica kávy. Intenzívna aromatická zmes pre skutočných znalcov. Skladujte v suchom a tmavom prostredí pri teplote 10-24°C.
„Otcom“ Goral vodky Master je majster destilácie 72-ročný Ján Krak, ktorý novú vodku považuje za svoje celoživotné dielo, v ktorom spojil svoje 40-ročné skúsenosti z liehovarníctva s najmodernejšou fyzikou a technológiou. Nová vodka nadväzuje na jeho predchádzajúce úspešné diela, ktorými sú Goral vodka a vodka Double Cross, ktorá si získala rešpekt a uznanie aj v USA. Nová Goral vodka Master stavia na základoch v zahraničí vysoko hodnotenej tradičnej Goral vodky, ktorá získala také ocenenia ako zlatá meda
Old Bert Spiced je zmiešaný z korením, vrátane perzskej limetky, vanilky, škorice, klinčekov, kardamónu, zázvoru a korenia. S plnou chuťou rumu, korenia a karamelu si recept Old Bert Spiced Recipe č. 120 najlepšie vychutnáte, keď sa podáva jednoducho s ľadom a kolou, tonikom alebo zázvorovým pivom a pár kúskami čerstvého pomaranča alebo limetky.
V roku 1863 sa Albert Michler rozhodol založiť továreň na likéry v obci Buchsdorf v Sliezsku. Toto rozhodnutie bolo prijaté preto, že na tomto novom území – v Hornom Sliezsku v Rakúsko-Uhorsku – bola krajina plná vody a ponúkala dostatok prírodných bylín a korenín potrebných na výrobu liehovín a destilátov. Albert Michler Likör – Rum und Spiritus Fabrik bol jedným z najstarších liehovarov a skladov rumu v rakúskom Sliezsku. Albert Michler dodával rumy a vybrané likéry cisárskemu a kráľovskému dvoru a rakú
Obrovská 4,5-litrová fľaša klasickej írskej zmesi Jameson. Pred zrením sa trikrát destiluje z írskeho jačmeňa a čistej vody z prameňa. Je to tiež najpredávanejšia írska whisky na svete a nie bezdôvodne...
Arménsko je krajina krištáľových prameňov a vynikajúceho vína, čo je výborný základ na výrobu brandy. Ararat pochádza z dielne Yerevan Brandy Company, v krajine sa vyrába už od roku 1887. Táto spoločnosť v Arménsku nie je iba firmou, je národným symbolom. Kvalitu Araratu ocenil aj samotný Winston Churchill na Jaltskej konferfencii, kde ho brandy natoľko očarila, že si ju nechal z Arménska pravidelne posielať v súkromných dodávkach. Aróma: harmonická, hodvábna, s jemnou textúrou, s vôňou balzamika, ktorá p
Arménsko je krajom krištáľových prameňov, výnimočne úrodnej pôdy a biblickej hory Ararat, v ktorej údolí 300 slnečných dní v roku rozmaznáva unikátnu endemickú odrodu hrozna. Tajomne jantárové desaťročné brandy ARARAT Akhtamar vás očarí zvodným dlhým záverom s tieňom škorice a pri vychutnávaní superprémiového dvadsaťročného ARARAT Nairi si určite nezabudnite pripiť aj na Sira Winstona! Aróma: sladká a pikantná zároveň, s jemnými tónmi vanilky a slivky, toffee cukríkov a trochou potpourri (bylinnej zmesi).
Cognac je viac ako 20 rokov uložený v drevených sudoch a jeho dlhý proces starnutia mu umožňuje, aby získal skutočne sýte farby. Ide o nádherne tmavé mahagónové tiene, ktoré svojmu konzumentovi dodávajú pocit tepla a jeho iskra sľubuje najvznešenejšiu rozkoš. Vôňa v kombinácii s hodvábnou vanilkou, tvorí skoro až parfum získaný z kvetov. To všetko sú dôvody prečo tento koňak chutí tak výnimočne, až aromaticky. XO je zástupca tradičných Francúzskych koňakov, pochádza z oblasti Petit Champagne , čo je jedn
Claude Chatelier VSOP Cognac bol vytvorený z eaux-de-vie pochádzajúcich z oblastí Grande a Petite Champagne, pričom najmladší komponent použitý v zmesi zrel minimálne 4 roky. Podľa filozofie jeho výrobcu by mal každý produkt realisticky reprezentovať miesto svojho pôvodu. Cognac Claude Chatelier je vyrobený z hrozna pochádzajúceho výhradne z tých najlepších regiónov. Hrozno bolo vypestované a zbierané bez použitia masového spracovania a prenechané prirodzenému zreniu v tmavých pivniciach až do dosiahnutia
Tento rum z dielne Bodegas Williams & Humbert, S.A. vzniká zmiešaním prémiového rumu Dos Maderas 5 + 5 PX s tými najlepšími desaťročnými rumami z Barbadosu a Guyany. Vďaka tomu sa Vám najprv na poschodí rozvinie suchá chuť 10 ročného karibského rumu, ktorá pozvoľna prechádza v jemné, sladké tóny po sherry Pedro Ximenez. Vyšší obsah alkoholu 42% podtrhuje rumový charakter Dos Maderas Selección, ktorý si aj napriek tomu v závere zachováva plnú a harmonickú chuť.