Predajca kvalitných alkoholický a nealkoholických nápojov dobrepitie.sk. Veľký výber nápojov rôznych značiek.
V blízkosti Setoského mora má liehovar White Oak prímorské podnebie, ktoré prispieva k hladkému vývoju zvláštneho chuťového profilu tejto whisky.Zreje v sherry sudoch.Akashi Single Malt, ktorá nie je filtrovaná, si zachováva svoju bohatú okrúhlu štruktúru a vykazuje vysoký stupeň alkoholu. Destilérka White Oak sa po celé desaťročia špecializuje na výrobu zmesí, ale dnes sa už skôr zameriava na single malty. Nestarnúca single malt Akashi priláka nováčikov ale aj milovníkov japonskej whisky, ktorých láka ob
Japonská zmesová whisky, ktorá bola predmetom istej kontroverznosti. Fľaškovanie pre domáci trh v Japonsku sa robí so sladovou whisky a melasovým alkoholom, ktorý by sa v EÚ neoznačoval ako whisky. Táto verzia určená na export je však vyrobená zo sladovej a obilnej whisky.
Japonská zmesová whisky, ktorá bola predmetom istej kontroverznosti. Fľaškovanie pre domáci trh v Japonsku sa robí so sladovou whisky a melasovým alkoholom, ktorý by sa v EÚ neoznačoval ako whisky. Táto verzia určená na export je však vyrobená zo sladovej a obilnej whisky.
Unikátne sto percentné ovocné destiláty značky BVD sú skvostom slovenskej produkcie páleniek a vysoko oceňované na mnohých tuzemských aj zahraničných súťažiach. BVD malinovica je vydestilovaná z lesných, divo rastúcich malín, ktoré majú značne odlišnú chuť a arómu od malín pestovaných podomácky. Na výrobu jedného litra je potrebných viac než 50 kg plne dozretých plodov, z čoho vyplývajú silne výrazné organoleptické vlastnosti.
BVD sa venuje výlučne výrobe pravých destilátov. Učinili zásadný krok a vrátili sa so svojou receptúrou späť ku slovenským tradíciám. Vyvinuli prvú slovenskú borovičku bez pridaného liehu, vyrobenú z plodov borievky obyčajnej (lat. Juniperus communis). Okrem borievkového destilátu v tejto borovičke nájdete aj destilát ražný. Borievky, ktoré sa používajú na výrobu BVD Borovičky, pochádzajú z úpätia hôr Národného parku Slovenský Kras a Slovenský Raj a sú ručne zbierané v neskorej jeseni, kedy plody prejdú p
Noblige je štýlový a prívetivý koňak, ktorý vznikol spojením viac ako stovky jednotlivých zmesí. Niektoré z týchto prímesí prechádzajú zrením v dubových sudoch dlhšiu dobu, ako je u V.S.O.P. koňakov bežné a dodávajú mu intenzívny a drevitý nádych.
Unikátne sto percentné ovocné destiláty značky BVD sú skvostom slovenskej produkcie páleniek a vysoko oceňované na mnohých tuzemských aj zahraničných súťažiach. Táto delikatesa vyrobená z plodov oskoruše, takmer miznúca, je jedinečná vo svojej vôni a chuti. Jej matka, často označovaná prívlastkom najvzácnejšieho stromu, začína rodiť až v 15tom roku života. Je odporúčaná najmä pri žalúdočných problémoch.
Whisky Jack Daniel´s v spojení s medom prináša chuť, ktorá je originálna a prirodzene jemná. V aróme ucítite bohatý tón prírodného medu, sladkej melasy a pražených orieškov.
Jack Daniel's má krásne sýtu farbu, stredne medovinovú, s výrazným pomarančovým tónom. Vôňu tvorí Má výraznú vôňu po mandarínkach marinovaných v karameli. Spája sa v nej vôňa duba, zmes dužinového ovocia s podtónom anízu, celé je to podčiarknuté vôňou pepermintu a vanilky. Chuť pečeného pomaranča ustupuje do pozadia a dominuje chuť sladkého duba a zrelého hrozna s náznakom horkej čokolády.
Chivas Regal je luxusná miešaná škótska whisky vyrábaná z viac ako 40 najlepších jednosladových whisky. Začiatok tejto whisky sa datuje od roku 1801, kedy bola prvý raz namiešaná whisky, ktorá sa postupne vyvinula v dnešný Chivas Regal. Základom je sladová whisky Strathisla, ďalej obsahuje Glenlivet, Glen Keith, Allt-A-Bhaine, Braes of Glenlivet, Longmorn, Glen Grant a ďalšie.
Deadhead - rum vyrábaný v mexickom meste Veracruz.Zreje v sudoch 6 rokov.Samotný rum je mierne sladký a cítiť v ňom jemnú kávovú arómu, sladkosť čokolády, škorice a muškátového oriešku. Deadhead rum je vyvážený rum, skvele chutí a je aromatický.
Do tradičnej nemeckej značky Jägermeister pribudol ďaľší bylinný likér. Jeho recept je založený na pôvodnom recepte z rovnakých 56 bylín ako ostatné likéry Jägermeister. Tento má však vyšší podiel prírodného zázvoru a koreňa galangalu, ktorý dodáva tomuto likéru nezvyčajnú ostrosť.Táto špeciálna edícia bylinného likéru sa vyrába vo Wolfenbütteli, ale toto ostré prevedenie nie je pre každého! Máš na to vyskúšať ho? Odporúčame podávať vychladené.
Mnohí odborníci považujú tento rum za najlepší na svete. Tento rum získal svoje miesto v historických knihách ako meradlo pre super prémiové rumy. Rum je tmavo-hnedej jantárovej farby udávajúcej tón pre vzrušujúci zážitok. Dubová aróma hovorí o starnutí a vycibrenom vkuse. Vrstvou za vrstvou cítiť chuť muškátových oriešokov, opekaných lieskových orechov a náznak karamelu. Hladký povrch s dlhou aromatickou stálosťou. Zacapa Centenario 23 bol vyrábaný špeciálne len pre majiteľov Industrias Licoreras (Disti
Svetovo uznávaný V.S.O.P. koňak. Vedúcim postavením na trhu vďačí za rodokmeň. Výsledok Fine Champagne pozdvihuje koňaky na najvyššiu úroveň. Dokonalá harmónia zrelej a mocnej arómy. Kombinácia 55% Grande Champagne, Petite Champagne 45%. Zmes chutí: Dubové zrenie cítiť prevažne vanilkou s nádychom sladkého drievka. Ovocnými tónmi: guľatosť letného ovocia, najmä zrelých marhúľ a broskýň. Kvetinové tóny: drzosť divokých kvetín, najmä fialiek. Chuť doznieva dokonale vyváženou zmes zrelosti.
Nerozbitné vnútorné a vonkajšie telo vyrobené z robustnej, kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 18/10, s tesným, tepelne izolovaným otočným zámkom a širokým otvorom 8 cm.Dvojplášťová vákuová izolácia zaisťuje maximálnu retenciu tepla a udržuje nápoje a jedlo horúce až 6 hodín a chladné až 24 hodín (tip: pre menšie veľkosti fliaš sa tento čas skracuje).Vonkajšie telo „Cool-Touch“ chráni pred popáleninami a zabraňuje tvorbe kondenzácie pri plnení teplých a studených jedál / nápojov.100% bez škodlivých látok, bez