Predajca kvalitných alkoholický a nealkoholických nápojov dobrepitie.sk. Veľký výber nápojov rôznych značiek.
Rodinná tradícia a profesionalita sú hlavným mottom vinárstva Rebuli, ktoré sa výrobe Prosecca venuje už od 80. rokov. Po celú dobu sa snaží udržať rovnaký charakter a originalitu vína v súzvuku s prírodou. Jednoduchosť, sviežosť a šťavnatý záver je cítiť z každého pohára. O celé vinárstvo sa starajú traja synovia. Mauro zastáva prácu enológa, Paolo sa stará o prácu na vinici a Gianni spoločne so svojou ženou Marou je hlavným účtovníkom a PR špecialistom. Prosecco Spumante, Vegan Friendly, Valdobbiadene
Rodinná tradícia a profesionalita sú hlavným mottom vinárstva Rebuli, ktoré sa výrobe Prosecca venuje už od 80. rokov. Po celú dobu sa snaží udržať rovnaký charakter a originalitu vína v súzvuku s prírodou. Jednoduchosť, sviežosť a šťavnatý záver je cítiť z každého pohára. O celé vinárstvo sa starajú traja synovia. Mauro zastáva prácu enológa, Paolo sa stará o prácu na vinici a Gianni spoločne so svojou ženou Marou je hlavným účtovníkom a PR špecialistom. Prosecco Spumante, Vegan Friendly, Valdobbiadene
Rodinná tradícia a profesionalita sú hlavným mottom vinárstva Rebuli, ktoré sa výrobe Prosecca venuje už od 80. rokov. Po celú dobu sa snaží udržať rovnaký charakter a originalitu vína v súzvuku s prírodou. Jednoduchosť, sviežosť a šťavnatý záver je cítiť z každého pohára. O celé vinárstvo sa starajú traja synovia. Mauro zastáva prácu enológa, Paolo sa stará o prácu na vinici a Gianni spoločne so svojou ženou Marou je hlavným účtovníkom a PR špecialistom. Prosecco Spumante, Vegan Friendly, Valdobbiadene
História siaha do začiatku roku 1900, kedy Giovanni Bedin začal pestovať vlastnú vínnu révu. Jeho syn Giacomo Bedin, zdedil otcovu vášeň pre krajinu a v roku 1948 kúpil statok v Cornuda. Tu, v úrodných kopcoch, zasadil prvý vinice a odovzdal je zase svojmu synovi Giovannimu. Ten spojil stále sa rozrastajúcu vinársku činnosť s chovom dobytka. V neskorých 60. rokoch propagovali prvý Mostra del vino v Cornuda, tradičnú výstavu vína, ktorá prispela k posilneniu vzťahu medzi územím, jej obyvateľmi a vínami.
História siaha do začiatku roku 1900, kedy Giovanni Bedin začal pestovať vlastnú vínnu révu. Jeho syn Giacomo Bedin, zdedil otcovu vášeň pre krajinu a v roku 1948 kúpil statok v Cornuda. Tu, v úrodných kopcoch, zasadil prvý vinice a odovzdal je zase svojmu synovi Giovannimu. Ten spojil stále sa rozrastajúcu vinársku činnosť s chovom dobytka. V neskorých 60. rokoch propagovali prvý Mostra del vino v Cornuda, tradičnú výstavu vína, ktorá prispela k posilneniu vzťahu medzi územím, jej obyvateľmi a vínami.
História siaha do začiatku roku 1900, kedy Giovanni Bedin začal pestovať vlastnú vínnu révu. Jeho syn Giacomo Bedin, zdedil otcovu vášeň pre krajinu a v roku 1948 kúpil statok v Cornuda. Tu, v úrodných kopcoch, zasadil prvý vinice a odovzdal je zase svojmu synovi Giovannimu. Ten spojil stále sa rozrastajúcu vinársku činnosť s chovom dobytka. V neskorých 60. rokoch propagovali prvý Mostra del vino v Cornuda, tradičnú výstavu vína, ktorá prispela k posilneniu vzťahu medzi územím, jej obyvateľmi a vínami.
História siaha do začiatku roku 1900, kedy Giovanni Bedin začal pestovať vlastnú vínnu révu. Jeho syn Giacomo Bedin, zdedil otcovu vášeň pre krajinu a v roku 1948 kúpil statok v Cornuda. Tu, v úrodných kopcoch, zasadil prvý vinice a odovzdal je zase svojmu synovi Giovannimu. Ten spojil stále sa rozrastajúcu vinársku činnosť s chovom dobytka. V neskorých 60. rokoch propagovali prvý Mostra del vino v Cornuda, tradičnú výstavu vína, ktorá prispela k posilneniu vzťahu medzi územím, jej obyvateľmi a vínami.
Jack Daniel´s....nie bourbon ale whiskey !Je súčasťou tzv. krčmovej svätej trojice Jackie, Johnnie a Jimmy, pričom s Johnniem neustále súperí o titul celosvetovo najpredávanejšej whisky vôbec.Zakladateľ sa naozaj volal Jack Daniel´s a pálenicu založil už v roku 1866 s ktorou sa usídlil Lynchburgu v štáte Tennessee.Bola to vôbec prvá pálenica v USA zapísaná v obchodnom registry.Za zmienku iste stojí, že za celú svoju existenciu bola iba jediný raz súčasťou kúpno-predajnej transakcie, keď ju v roku 1956 pre
Glenfiddich 18 rokov zreje po dobu 18 rokov v sudoch zo španielskeho duba po sherry a v sudoch z amerického duba po bourbone, čo významne prispieva k jej jemnej a zrelej chuti. V sudoch získava arómu sadového ovocia a korenených jabĺk, chuť krížaliek, kandizovanej kôry a citrusových plodov.
Vo vôni sú veľmi výrazné tóny vanilky, medu a kandizované hrušky. Chuť je plná, extraktívna so sladkým dymovým nádychom. Vhodné podávať k údeným pařeným syrom či dezertom. Vhodné pre dlhšie uchovávanie. Teplota podávania 10 - 12 C
Veľmi výrazný buket je tvorený čajovú ruží, kandizovaným pomarančom, medom a čerstvo odtrhnutým hroznom. Exotické korenie dotvárajú, spolu s tým čo nájdeme vo vôni, chuť vína. Odporúčame podávať k paštétam z husacej jatýrek. Sa syry s modrou plesňou či len tak ako aperitiv.Teplota podávanie je 9 - 11 ?C.
Komplexný buket vyzretých lesných čučoriedok a jarabinu sa postupne vyvíja až do kávových zŕn a orientálneho korenia. Lahodná a hladká, pritom široká a bohatá, chuť je záverom podčiarknutá vnemom lesných plodov. Vhodné podávať ku vyzretom bielym aj plesnivým syrom. Teplota podávania 13 - 15 ?C.
Unikátny čajovo-bylinný likér, vyrobený na prírodnej báze. Je tvorený vyváženým pomerom najjemnejšieho liehu, prírodných extraktov z vysokohorských bylín, prvotriedneho čierneho čaju, ovocných výťažkov a destilátov, pravého cukru a pramenitej tatranskej vody. Sladká chuť kandizovaného medu a pretrvávajúca príjemná čajová dochuť s vôňou čerstvých malín a asámskeho čaju zmiešaná s opojnou vôňou lesných rastlín. Tatranský čaj je možné konzumovať buď na priamo chladený, alebo s kockou ľadu.Svoju pravú tvár
Macallan bol jedným z prvých liehovarov v Škótsku, ktorý získal legálnu licenciu. Odvtedy si vybudoval reputáciu jednej z popredných jednosladových whisky na svete.The Macallan sa opiera o zásadné prispievajúce vplyvy Španielska, Severnej Ameriky a Škótska - a ich príslušných prírodných surovín v kombinácii s tradičnými metódami a remeselnou zručnosťou.Páleni Macallan založil Alexander Reid, farmár a učiteľ na škole.Pôvodný názov oblasti bol „Maghellan“, prevzatý z galského slova „magh“, čo znamená úrodná
Macallan Triple Cask Matured 15 Years Old je súčasťou nTriple Cask Matured; séria jednosladových whisky vyrábaných v trojkombinácii európskych a amerických dubových sudov ochutených sherry a amerických dubových sudov ex-bourbon. Odborné manželstvo týchto troch odlišných typov sudov, to je vznešený single malt so žiarivou príchuťou pomaranča a čokolády.