Predajca kvalitných alkoholický a nealkoholických nápojov dobrepitie.sk. Veľký výber nápojov rôznych značiek.
Espero Cocoa & Rum je lahodný likér, ktorý v sebe spája dva zmyslové pôžitky: rum a čokoládu. Vyrába sa z dominikánskeho rumu, ktorý zrel sedem rokov systémom solera, a prírodného extraktu z kakaových bôbov odrody Criollo, ktorá sa považuje za najkvalitnejšiu na svete. Likér má hlbokú tmavohnedú farbu, bohatú arómu s tónmi kakaa, vanilky a karamelu, a jemnú, sladkú chuť s dlhým a vyváženým záverom. Je ideálny na samostatné popíjanie alebo ako základ na rôzne miešané nápoje. Likér je určený pre všetkýc
Skvelé, unikátne krehké, jemne slané, tenké syrové oblátky. Hodí sa ako snack k pivu aj vínu, ale možno ich použiť aj pri tvorbe kreatívnych jednohubiek k aperitívu. Viac ako 80 oblátok v balení!
Skvelé, unikátne krehké, jemne slané, tenké oblátky s príchuťou cesnaku. Hodí sa ako snack k pivu aj vínu, ale možno ich použiť aj pri tvorbe kreatívnych jednohubiek k aperitívu. Viac ako 80 oblátok v balení!
Brick Trubičky kakao 150g plnené kakovým krémom Zloženie: cukor, palmový tuk, pšeničná múka, sušené odstredené mlieko, sušená srvátka, kakaový prášok s obsahom tuku 5,6%, glukóza, pšeničná múka čiastočnú želatináciu, farbivo: amoniakový karamel; emulgátor: sójový lecitín, aróma, jedlá soľ
Táto delikátna čokoláda je vlastne jednou obrovskou pralinkou: obsahuje totiž delikátny hustý pralinkový pistáciový krém a celé kúsky pistácií. To všetko zaliate tmavou 75% čokoládou.
Táto delikátna čokoláda je vlastne jednou obrovskou pralinkou: obsahuje totiž hustý pralinkový krém s kúskami kandizovaného pomaranča a likérom Grand Marnier. To všetko v tmavej 75% čokoláde.
Pralinka roku 2009 podľa vyjadrenia poroty na Academy of Chocolate v Londýne. Upozorňujeme radšej vopred, že na túto lahôdku je veľmi ľahké si vypestovať „pekelnú“ závislosť :-).
Vysokopercentná – 55% – mliečna čokoláda. Príjemne maslovo hladkavá, vytvorená zo starostlivo vybranej kombinácie kakaových bôbov. 55% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čokoládu. Mliečna čokoláda s takto vysokým obsahom kakaových bôbov má v sebe totiž oboje: ako výraznú a pestrú kakaovú chuť horkej čokolády, tak hladivú zamatovosť čokolády mliečnej.
Pralinková mliečna čokoláda. Delikátna zmes vysokopercentnej – 55% – mliečnej čokolády a hmoty pralinej, ktorá dala meno pralinkám. Praliné v tejto čokoláde je pripravená pražením lieskových orieškov s cukrom.
Špecialitka pre znalcov z kolekcie „Grand Crus d'Exception“ alebo voľne preložené „čokolády s výnimočným rodokmeňom“. Vysokopercentná – 65% – mliečna čokoláda pripravená zo vzácnych kakaových bôbov z Mexika. Čokoláda má krásnu ovocnú vôňu. Konzistencia je príjemne maslovo hladkavá s jemne korenenými chuťovými tónmi. Kto je pozorný môže zaznamenať takmer neznateľný chuťový tón čerstvej mäty. 65% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čok
Vysokopercentná – 65% – mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných na ostrove Jáva v Indonézii. Konzistencia hladučká s chuťovými tónmi karamelu a kondenzovaného mlieka. 65% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čokoládu. Mliečna čokoláda s takto vysokým obsahom kakaových bôbov má v sebe totiž oboje: ako výraznú a pestrú kakaovú chuť horkej čokolády, tak hladivú zamatovosť čokolády mliečnej.
Vysokopercentná – 65% – mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných na Haiti. Chuť tejto čokolády pripomína karibské ovocie a prichádza v postupných vlnách, ako more, ktoré chráni a obmýva plantáž. Pokiaľ na konci degustácie ucítite nádych soli, je to spomienka, ktorú v nás zanecháva samo more.
Vysokopercentná – 65% – mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných na Filipinách ponúka škálu omamných vôní. Hovorí sa, že kakaovníky z tejto plantáže priplávali z Mexika takmer pred 500 rokmi na palubách španielskych lodí. Na začiatku degustácie je táto mliečna čokoláda veľmi výrazná, potom však jemne skĺzne k sladkým kvetinovým vôňam, ktoré Vás ako kúzlom prenesú medzi dvoma kontinentmi, ktoré sa tak vzájomne dopĺňajú.
75% čokoláda pripravená z kakaových bôbov odrody Forastero pestovaných na Pobreží Slonoviny. Chuťový nástup je jemne orechový, potom sa rozvinú tóny ovocia a medu. Príjemný tón kvetového nektáru vzadu na jazyku.
Lahodné a vláčne brownie čokoládové koláčiky s kúskami čoko pecičiek - jednotlivo balené Či už máte hektický deň v práci, alebo ťažký deň v škole, brownies Vám pomôžu rýchlo a chutne doplniť energiu a čokoládou zlepšiť náladu. Balenie 8ks po 25g