Patríme medzi popredných českých dovozcov sušeného a lyofilizovaného ovocia, orechov, super-potravín, semien, sušeného ovocia a orechov v polevách i cukroviniek priamo od farmárov, výrobcov či spracovateľov z krajín pôvodu, a to ako v konvenčnej, tak aj v organickej kvalite.
Exotická vôňa ananásu, vynikajúca chuť a množstvo vitamínov sa skrýva v jednom plátku. Ananás chutí po jahodách, môžete ho maškrtiť a zároveň robiť niečo pre svoje zdravie. Už 100 gramov ananásu doplní viac ako polovicu odporúčanej dennej dávky vitamínu C.
Sušená rastlina Aloe vera, trochu cukru a zdravá sladkosť je na svete. Aloe vera bolo už v starobylom Egypte nazývané „rastlinou nesmrteľnosti“. Látky obsiahnuté v jej listoch majú blahodarné účinky na zdravie pokožky a pomáhajú s liečením mnohých kožných problémov. Obsiahnutá vláknina sa zase stará o zdravie našich čriev.
Lyofilizované višne sú plné antioxidantov, ktoré spomaľujú starnutie buniek a pomáhajú v boji proti mnohým chorobám. Prášok z lyofilizovaného ovocia si zachováva všetky cenné látky, neobsahuje žiadny pridaný cukor ani chémiu, a preto je ideálnym prírodným farbivom vašich pokrmov.
Exotická vôňa ananásu, vynikajúca chuť a množstvo vitamínov sa skrýva v jednom koliesku. Ananás môžete maškrtiť a zároveň robiť niečo pre svoje zdravie. Už 100 gramov ananásu doplní viac ako polovicu odporúčanej dennej dávky vitamínu C. Jedinečný je vysoký obsah bromelínu, vďaka ktorému má ananás protizápalové účinky.
Sušená machyňa peruánska alebo physalis je bohatá na vitamíny a minerálne látky, predovšetkým vitamín C. Má antioxidačné účinky a spolu s vlákninou veľký prínos pre naše zdravie. Jej kyslejšia chuť určite skvele vynikne v orieškovej zmesi alebo osvieži na výletoch. Je navyše úplne prírodný, teda bez pridaných látok a bez cukru.
Pomaranč je známy svojimi antioxidačnými účinkami a tiež obsahom vitamínov a minerálov. Veľa týchto cenných látok ale nájdete aj v jeho šupke, a preto by bola škoda sa o ne pripraviť. Kandizovaná pomarančová kôra navyše patrí do každej kuchyne a Vianoce si bez nej nevieme predstaviť.
Obľúbené mandle sme pre vás upražili v cukre, a tak vznikla vynikajúca pochúťka na výlety alebo pohodovú chvíľku pri filme. Oriešky sú sladké, chrumkavé a neobsahujú žiadnu chémiu.
Len orechy, semienka, cukor a korenie… nič viac týchto orieškach nenájdete. Žiadna chémia, len číra radosť z maškrtenia. Mandle sú navyše bohaté na bielkoviny a vlákninu a sezam plný horčíka a zinku.
Že cukríky nemôžu byť zdravé? To nepoznáte naše želatínové medvedíky. Sú úplne bez cukru a umelých farbív a pritom majú vynikajúcu sladkú chuť a hrajú všetkými farbami. Že by kúzlo? Ale kdeže, pomohli sme si len prírodou.
Hravý mix želé v tvare ovocia má vynikajúcu sladkú chuť a pritom neobsahuje vôbec žiadny cukor. Navyše v sebe cukríky ukrývajú kolagén, ktorý je nevyhnutný pre správnu funkciu svalov a chrupaviek. Zaručene si ich zamilujete.
Obľúbené ovocné sladké drievko vás dostanú svojou špecifickou chuťou a vôňou. Vyskúšajte lahodnú chuť zdraviu prospešnej lekorice doplnenú o ovocné príchute. Chutia veľkým aj malým.
Poleva bonnerex má výbornú čokoládovú chuť a v spojení s našimi orechmi a sušeným ovocím je jednou z našich najobľúbenejších poliev. Vyskúšajte ju v kombinácii s mandľami, ktoré pre vás dovážame od farmárov a pestovateľov tých najlepších orieškov a ovocia z celého sveta.
Sušené paradajky sú významným zdrojom betakaroténov a celého radu vitamínov a minerálov dôležitých pre naše zdravie. Nájdeme v nich vlákninu, ktorá má pozitívny vplyv na naše trávenie a dokonca majú aj antioxidačné účinky. Paradajky sú čisto prírodné, len jemne dosolené a pripravené na vaše kúzla v kuchyni.
Cashew W320 je jedným z najlepších na trhu. Majú správnu veľkosť a lahodnú maslovú chuť. Kešu W320 sú určite skvelou voľbou. Kešu oriešky sú medzi fanúšikmi zdravej výživy veľmi obľúbené. Podobne ako iné orechy, aj kešu sú plné zdraviu prospešných látok. Kešu oriešky však patria medzi nutrične najvyváženejšie.
Horúcim vzduchom pražené kešu oriešky sú ideálne pre tých, ktorí zostávajú verní klasike, ale z času na čas by chceli chuť kešu orieškov niečím oživiť. Kešu sa pražia pri 140 °C a potom sa ochladia. Výsledkom je orech, ktorý si zachováva svoju jedinečnú chuť a zároveň je lahodne chrumkavý.